Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Siandien atlaikyta gerai,niekas koju nepakiso :4u:  tai nuosta lepinies vyro demesiu,kad neuzsuki?  :wub:

Ahha, lepinuos, plius ligų maratonas pas mus nesibaigia  :oh:  grįšiu...

Atsakyti

Sveika, Natuliona, 

Saunuole, kad sportuoji namie savarankiskai ;)

Atsakyti

Ahha, lepinuos, plius ligų maratonas pas mus nesibaigia  :oh:  grįšiu...

Sveikit :4u:  mano mazius kazkoks pakimes :huh2:

Atsakyti

Mhm,tai cia tik as prisilaikau?ar kaip? :D  diena atlaikyta,su vezimu prasieita :4u:  tuoj ir penktadienis,kur bega tas laikas :blink: 

Atsakyti

Man be visko dar ir mmm parsivilko, tai aš jau visiškai pasavau šią savaitę. Aij bala nematė. Mažiausias išbertas, nesuprasi kas, gydytojas sakė arba prasideda kažkas arba baigiasi (o baigėsi ausies infekcija)😀 pagooglino žodžiu... nervai visai baigia pareit nuo tų ligų be pabaigos! Šaunuolė, frolka, kad laikaisi! 

Atsakyti

Man be visko dar ir mmm parsivilko, tai aš jau visiškai pasavau šią savaitę. Aij bala nematė. Mažiausias išbertas, nesuprasi kas, gydytojas sakė arba prasideda kažkas arba baigiasi (o baigėsi ausies infekcija)😀 pagooglino žodžiu... nervai visai baigia pareit nuo tų ligų be pabaigos! Šaunuolė, frolka, kad laikaisi! 

Laikykis  :4u:

Atsakyti
labas rytas smile.gif

as laikausi smile.gif vakarykste diena atlaikyta, svoris tirpsta tai nuotaika puiki biggrin.gif

siandien dar po darbo keliauju i "moters pasauli" smile.gif tai biski papramogausiu, o vyras vaikais pasirupins biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,sukuos kaip bite siandien :D issimaudziau,geles uzsipyliau,valgyt gaminasi,eisiu dar grindis praplaut ir paskui i lauka grozetis ziema :4u: 

Natuliona saunuole taip ir toliau :bis 

Atsakyti

labas rytas smile.gif

as laikausi smile.gifvakarykste diena atlaikyta, svoris tirpsta tai nuotaika puiki biggrin.gif

siandien dar po darbo keliauju i "moters pasauli" smile.giftai biski papramogausiu, o vyras vaikais pasirupins biggrin.gif

Šaunuolė, sveika prisijungus  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2016 11 09, 10:21)
<p>Sveika, Natuliona, </p><p>Saunuole, kad sportuoji namie savarankiskai ;)</p>

Diena atlaikyta 4u.gif geru ryt skaiciuku visom 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, diena atlaikyta, tik elepsiuko jau vakare nebuvo, 2.5 val sukau ratus parodoje tai sita uzskaitysim kaip vakarine treniruote biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natuliona: 10 lapkričio 2016 - 20:57
Sveikutes.

Rytoj prisiduodam. 4u.gif

Tiesa, lyg ir gavau darba imonej A. Laukiu galutinio skambucio. ax.gif

Papildyta:
QUOTE(natuliona @ 2016 11 09, 08:55)
Airisė i kokias pareigas pretenduoji?
I ivairias. biggrin.gif
Atsakyti