Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

11.04-11.11 Savaitės rezultatai:
aa41cee936605ec7a87e261d0c9a4865133.PNG
graphics-flower-line-068748.gif
Šaunuolės:
:first: natuliona
:second: Frolka25
:third: waiduke

Pasistengti turi:
:nono: PoSiTiVe, Airise.

c624c2365672ea17c8b3ae21f4d6bffe212.jpg

Viva, auuuu. Kodel neprisiduodi? :)

O as pradedu darba treciadieni. Darbas VISAI kitoj sferoj, negu buvau iki siol. Ir negaliu patiketi, kad pasirinko mane, o as nusprendziau pabandyti. Bus idomu! :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airisė: 11 lapkričio 2016 - 20:55
QUOTE(frolka25 @ 2016 11 11, 16:36)
Saunuoles visos 4u.gif kas su pliusais - tai kita savaite bus geriau 4u.gif  as paziurejau,kad startavau 10.10 su 85 ir siai dienai turiu 80.3kg,tai sakyciau labai gerai laikaus ir per menesi numeciau 4.7 kg- o kad taip ir toliau  ax.gif  4u.gif

Ne gerai o puikiai!!! Tikrai puikus rezultatas smile.gif saunuole.

Airise sėkmės naujam darbe 4u.gif
Atsakyti

Aciu Airise uz lentele :4u: 

Saunu del darbo :)  :4u: 

Atsakyti

Saunuoles visos 4u.gifkas su pliusais - tai kita savaite bus geriau 4u.gifas paziurejau,kad startavau 10.10 su 85 ir siai dienai turiu 80.3kg,tai sakyciau labai gerai laikaus ir per menesi numeciau 4.7 kg- o kad taip ir toliau ax.gif4u.gif

Laaabai super tavo sugrįžimas, šaunuolė, tu mane įkvepi nedingt su visam iš čia, nes stumdaus vietoj ir kartais atrodo ką aš čia iš viso veikiu  :D 

Airise, faina dėl darbo ! Žavi tu mane, kad taip nenustygsti vietoj ir netūnai vienoj darbo vietoj, bijodama kažką keisti, ieškai sau įdomios veiklos  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2016 11 11, 21:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="frolka25" data-cid="71205459" data-time="1478871367"><div><p>Saunuoles visos vartotojo įkelta nuotraukakas su pliusais - tai kita savaite bus geriau vartotojo įkelta nuotraukaas paziurejau,kad startavau 10.10 su 85 ir siai dienai turiu 80.3kg,tai sakyciau labai gerai laikaus ir per menesi numeciau 4.7 kg- o kad taip ir toliau vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Laaabai super tavo sugrįžimas, šaunuolė, tu mane įkvepi nedingt su visam iš čia, nes stumdaus vietoj ir kartais atrodo ką aš čia iš viso veikiu  biggrin.gif </p><p></p><p></p><p></p><p>Airise, faina dėl darbo ! Žavi tu mane, kad taip nenustygsti vietoj ir netūnai vienoj darbo vietoj, bijodama kažką keisti, ieškai sau įdomios veiklos  wub.gif </p><p></p>

As ziuriu pas mus tendencija nesikeicia : kai as gaza pagavus,tu atleidi vadzias,kai tu gaza pagauni- as grybauju biggrin.gif idomu kodel abi vienu kartu negalim mest ? biggrin.gif bet laukiu griztant !
Saunuoles visos! Airise su nauju darbu !
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos savaitgaliautojos!mes siandien su vaikais ir drauge lauke prasivaiksciojom beveik 3 val,mazius vezime praparpe,mes kavos su keksiuku,o dickiai sniegu dziaugesi taip,kad namo parsivedziau slapia iki paskutinio siulo biggrin.gif
Bet siandien nuo pat ryto skauda galva,jei nepraeis reiks vakarop paracetamolio ikalt... baikit valgyt visos,ryt jau vel pirmadienis 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras, vakar buvo nukrypimų ... Turėjome svečių, suvalgiau biski šokolado prie kavos biggrin.gif sporto savaitgalį irgi nėra smile.gif darbo dienomis teikia pasistengti.

Florka25 o pas mus visai nėra sniego biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Pas mus irgi to sniego jau ne kazka ,istirpe beveik viskas,bet vaikai rado prie mokyklos ir darzelio sustumtus kalniukus sniego biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

ryte atsilenkimai padaryti, lentute irgi biggrin.gif
po savaitgalio yra nedidelis pliusas, bet manau skysciai ir labai jau daug darzuoviu valgiau smile.gif

Siandien mano vaikas 6 ryto atsikele ax.gif pajutau kaip man ant galvos kazkas nukrito, jis permete savo pagalve biggrin.gif ir jau lipo pas mus (jo lovyte pristumta prie musu lovos). Pliusas tas, kad be jokiu verkslenimu apsirenge ir isejo i darzeli, aisku papusryciavo su mumis, o darzelyje gaus antrus pusrycius biggrin.gif

vakar aplankem viena prekybos centra ir nupirkau svajoniu laikroduka wub.gif pagaliau smile.gif kaip tik jam buvo 50 proc nuolaida bigsmile.gif

kaip jusu savaitgalis?
Atsakyti
Ei mergos,baikit valgyt ir grizkit i tema! biggrin.gif
Atsakyti

florka, neturiu laiko, pyragas laukia :D

savaigalis ziauriai nuodemingas, sventem.. Dar iki dabar pilna vausiu, kurias reikia sunaikinti, bet tegul vyras grizes is darbo prasisuka :)

Atsakyti

Sveikutes, pas mane irgi savaitgalis buvo sotus . Visom prasmem , daug sveciavomes. Siandien stengiuosi neuzkandziaut.

Gal kas is jusu neseniai pardavinejot buta / nama ? 

Atsakyti