Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas 4u.gif

Nu vat savaitgalis,tai ir vel svoris gryzo prie pradinio. Jau pradedu galvot,kad niekaip neislipsiu is tos 9 zonos bis.gif

Einu skano darytis. Nu blyn,tik Anglijoj taip ir gali buti.Prasiau,kad nusiustu del endometriozes tirtis,nes buvau LT ir sake,kad turiu ja. Taigi. Pralaukiau visa menesi apointmento. Gaunu sestadieni laiska,kad turiu pirmadieni ateiti I ligonine INKSTU IR SLAPIMO PUSLES SKANUI doctor.gif Nu blyn,niekaip nesuprantu prie ko man cia tie inkstai ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

savaitgalis toks pyse velnio biggrin.gif siaip stengiaysi maziau valgyt, nebuvo kad prisikimsciau, bet gakejo but ir geriau smile.gif siandien susiemiau. Issivirsiu kokios sriubytes, vakarienei grudetos varskes..

florka, dziaugiuosi, kad jau geriau smile.gif
viva, jie nuo toliau pradeda, bet inkstai, arciau slapimo pusle, o kita karta ir gimda pasieks smile.gif
positive, trys vaikuciai?? kaip grazu didele seima wub.gif sveikatos smile.gif

as su dviem sveikstanciais, bet jau galvoju eit i lauja. truputi bijau del maziukes, nes dar pasloguoja ir pakosti, bet gal bepakenks pasibuvimas lauke.
Atsakyti
QUOTE(waiduke @ 2016 10 17, 14:41)
sveikos smile.gif

savaitgalis toks pyse velnio biggrin.gif siaip stengiaysi maziau valgyt, nebuvo kad prisikimsciau, bet gakejo but ir geriau smile.gif siandien susiemiau. Issivirsiu kokios sriubytes, vakarienei grudetos varskes..

florka, dziaugiuosi, kad jau geriau smile.gif
viva, jie nuo toliau pradeda, bet inkstai, arciau slapimo pusle, o kita karta ir gimda pasieks smile.gif
positive, trys vaikuciai?? kaip grazu didele seima wub.gif  sveikatos smile.gif

as su dviem sveikstanciais, bet jau galvoju eit i lauja. truputi bijau del maziukes, nes dar pasloguoja ir pakosti, bet gal bepakenks pasibuvimas lauke.

Jei temp neturi as i lauka vedu.ir siandien su maziuku buvau isejus nes reikejo dicke is darzo pasiimt.o ir oras labai geras.
Atsakyti
florka, temp neturi, bet kosti negraziai, tai truputi bijau, kad prisikvepuos salto oro, bet rizikuosiu smile.gif
o manoji gime ziema, tai su mazute ilgai budavom lauke smile.gif
gal jau buvot pirmojo men vizitui? smile.gif kaip auga mazasis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waiduke: 17 spalio 2016 - 16:04
QUOTE(waiduke @ 2016 10 17, 16:02)
florka, temp neturi, bet kosti negraziai, tai truputi bijau, kad prisikvepuos salto oro, bet rizikuosiu smile.gif
o manoji gime ziema, tai su mazute ilgai budavom lauke smile.gif
gal jau buvot pirmojo men vizitui? smile.gif kaip auga mazasis?

Treciadieni vaziuosim,paciai idomu,nes jam tik duok valgyt ir nebandyk paveluot biggrin.gif vyras sako kad mane nustekens su tuo istisiniu valgymu rolleyes.gif jau matosi ryskiai kad paauges,pirstukai mesingi,ne tai kai parsivezem kauliukus 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Frolka saunu, kad gerai jautiesi ir maziukas gelbeja mama wub.gif
As kaip ir dauguma savaitgali grybavau, bet tikuosi penktadieni minuso, grizau i darba tai bus lengviau laikytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2016 10 17, 17:56)
Treciadieni vaziuosim,paciai idomu,nes jam tik duok valgyt ir nebandyk paveluot  biggrin.gif vyras sako kad mane nustekens su tuo istisiniu valgymu  rolleyes.gif jau matosi ryskiai kad paauges,pirstukai mesingi,ne tai kai parsivezem kauliukus  4u.gif

smagu, kad gerai auga smile.gif o kokio ūgio ir svorio gime, kad parsivezet smulkuti?
Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2016 10 17, 17:19)
Labas 4u.gif
Frolka saunu, kad gerai jautiesi ir maziukas gelbeja mama wub.gif
As kaip ir dauguma savaitgali grybavau, bet tikuosi penktadieni minuso, grizau i darba tai bus lengviau laikytis smile.gif

Geru darbu 4u.gif namie sedint tikrai daugiau pagundu bigsmile.gif

QUOTE(waiduke @ 2016 10 17, 17:29)
smagu, kad gerai auga smile.gif o kokio ūgio ir svorio gime, kad parsivezet smulkuti?

Oi jis didelis gime, ir as nezinau kur tas jo svoris,nu nebent ant zandu,nes kojytes rankytes sakaliukai smile.gif o gime vyrukas 4.2kg ir 53 cm ax.gif o dukryte mano gime 3.45 kg ir 53 cm ,tai skirtumas yra.bet kai paziuriu i foto labai jau panasaus sudejimo abu vaikai,tai sakau gal ugi sunaus nenumatavo gerai ar ka,nes drauge pagimde 4.3kg berniuka nu tai matos vyras toks riebus visas,o mano kudeniukas -stambus kaulai zodziu biggrin.gif
Nu pirmadienis atlaikytas yahoo.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Aš tai dabar atostogauju. Oi kaip skanu ir smalsu išbandyt. Bet dar smagiau apžiūrėti šalį. Tai per dieną net nežinau kiek km sukuriu. Tai gal negrįšiu nusipenejusi kaip paršelis.
Labai džiugu kad tema gyva nes jos dėka aš nors jau nekantrauju. Na nuo pavasario 113 +- 1kg. Pagal mane net ir tai progresas. Nes ne per vienerius metus ir šitiek prisiauginau
Atsakyti
Niu atlaikiau ir aš pirmadienį bigsmile.gif nors žiauriai sunkiai. Ir kas per bjauri ši pilnatis.
Atsakyti
QUOTE(Caramelia30 @ 2016 10 17, 21:18)
Niu atlaikiau ir aš pirmadienį  bigsmile.gif  nors žiauriai sunkiai. Ir kas per bjauri ši pilnatis.

Och tu velnias. Ne nežinojau tai nors ramu buvo😁
Atsakyti
Pabusiu neismanele,bet vistik paklausiu kaip ta pilnatis itakoja svori ? ax.gif
Kad per delcia greiciau krenta,tai faktas,nes esu bandzius 4u.gif
Atsakyti