QUOTE(waiduke @ 2016 10 14, 21:50)
provizore
stengiuosi laikytis. viskas, gana. noriu nuejus i parduotuve nusipirkti patinkanti ruba, o ne ta, kuris tinka ir neatrodo tragiskai. noriu jaustis patraukli zmona. noriu lakstyti su vaikais. noriu keliauti ir jaustis patogiai su maudymosi kostiumeliu. noriu kad vaikams nebutu geda del storos mamos.
diena atlaikyta puikiai

turiu tiksla, pasiekti svori, kuris buvo iki gimdymu. kol kas kupina jefu ir azarto, tikiuosi susiimti

aciu siai sektai, pasistengsiu buti kuo dazniau su minisu, o ne raudonuoti. vyras nupirko baterija i svarstykles, pirmadieni sversiuosi (kad niekas nematytu kirk sveriu)
Kuo didžiausios sėkmės

net šidį suspaudė beskaitant... kai bus sunku, nepamiršk savo norų ir paskaityk išsisaugojus šią žinutę

o kiek svėrei iki gimdymų? Aš dabar kartais pagalvoju, nors ir nepasiekiau dar savo tikslo, bet kaip aš milijoną kartų geriau jaučiuosi nei prieš metus, nu žiauriai daug reiškia tas svoris savijautai, ir ne tik fizinei, ber ypač psichologiškai. Labai džiaugiuosi, didžiuojuosi tai padarius ir kad esu čia-vadinasi bus dar geriau

nenuleiskim rankų, mergaitės, ne šiaip sau čia atsiradom, nelengva čia visoms buvo prisistatyti, bet kartu bus tikrai lengviau pasiekti savo tikslų, svarbiausia jų nenustumti, neužvalgyti ir nepamiršti ilgam, nes oij kaip greit trukt ir vėl iš pradžių mest reik
Labas rytas