Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(frolka25 @ 2016 10 14, 09:23)
Labas rytas,pas mane -1.3; tai siandien 83.7 ax.gif skysciai pasisalino,kita savaite tokio minuso nebus,nes niekur neskubu ax.gif

Super bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos.

Jau kaip nervina, kad citavimas neveikia... Kol prisiruosiu ka nors pakomentuot, tai ir pamirst speju unsure.gif

frolka, aciu uz sveikinimus smile.gif jau didelis mano kavalierius, net nesitiki, kad jau net menuo praejo smile.gif

Pas mane -1,2 kg (99,8) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo PoSiTiVe: 14 spalio 2016 - 10:18
Saunu frolka caramelia30 kad taip sauniai laikotes ax.gif
Papildyta:
QUOTE(PoSiTiVe @ 2016 10 14, 10:14)
Sveikos.

Jau kaip nervina, kad citavimas neveikia... Kol prisiruosiu ka nors pakomentuot, tai ir pamirst speju  unsure.gif

frolka, aciu uz sveikinimus smile.gif jau didelis mano kavalierius, net nesitiki, kad jau net menuo praejo  smile.gif

Pas mane -1,2 kg (99,8)  smile.gif

Su saunu minusu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas ,

Sveikinu su ohoho kokiais minusais !

As startuoju su [COLOR=yellow]88.5[COLOR=yellow]

Siandien keptas steikas su darzovem, vakarui burokeliai verda.
Atsakyti
Labas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ohoho kokie grazus minusiukai bigsmile.gif

O as pati einu ant gedos stulpo. 95.3. Nu ale vat isvis bevale esu. Pasisveriau,nusiminiau ir priedziau visokiu angliavandeniu gausybe.

Atsakyti
Kaip smagu kai mūsų čia tiek daug wub.gif laikom frontą, pats geriausias metas dabar mesti svorį, ne per šalta dar, iki švenčių galim pasidailint linijas mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip taip dar du geri menesiai padailint formytes 4u.gif ir ilist i grazia suknyte,kad nereiktu sleptis po egle biggrin.gif
Atsakyti

10.07-10.14 Savaitės rezultatai:
user posted image

Šaunuolės:
first.gif Frolka25
second.gif Positive
third.gif Caramelia30

user posted image

Pasistengti turi:
Airise, provizore, Viva37
user posted image

Geros naujos savaitės!

user posted image
Atsakyti

Ačiū už lentelę, Airise 4u.gif
Atsakyti
provizore 4u.gif

stengiuosi laikytis. viskas, gana. noriu nuejus i parduotuve nusipirkti patinkanti ruba, o ne ta, kuris tinka ir neatrodo tragiskai. noriu jaustis patraukli zmona. noriu lakstyti su vaikais. noriu keliauti ir jaustis patogiai su maudymosi kostiumeliu. noriu kad vaikams nebutu geda del storos mamos.

diena atlaikyta puikiai smile.gif turiu tiksla, pasiekti svori, kuris buvo iki gimdymu. kol kas kupina jefu ir azarto, tikiuosi susiimti smile.gif aciu siai sektai, pasistengsiu buti kuo dazniau su minisu, o ne raudonuoti. vyras nupirko baterija i svarstykles, pirmadieni sversiuosi (kad niekas nematytu kirk sveriu) biggrin.gif
Atsakyti
Aciuairise uz lentute 4u.gif
Siandien visa diena namie tai bus tikiuosi graziai atlaikyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(waiduke @ 2016 10 14, 21:50)
provizore  4u.gif

stengiuosi laikytis. viskas, gana. noriu nuejus i parduotuve nusipirkti patinkanti ruba, o ne ta, kuris tinka ir neatrodo tragiskai. noriu jaustis patraukli zmona. noriu lakstyti su vaikais. noriu keliauti ir jaustis patogiai su maudymosi kostiumeliu. noriu kad vaikams nebutu geda del storos mamos.

diena atlaikyta puikiai smile.gif turiu tiksla, pasiekti svori, kuris buvo iki gimdymu. kol kas kupina jefu ir azarto, tikiuosi susiimti smile.gif aciu siai sektai, pasistengsiu buti kuo dazniau su minisu, o ne raudonuoti. vyras nupirko baterija i svarstykles, pirmadieni sversiuosi (kad niekas nematytu kirk sveriu) biggrin.gif

Kuo didžiausios sėkmės 4u.gif net šidį suspaudė beskaitant... kai bus sunku, nepamiršk savo norų ir paskaityk išsisaugojus šią žinutę mirksiukas.gif o kiek svėrei iki gimdymų? Aš dabar kartais pagalvoju, nors ir nepasiekiau dar savo tikslo, bet kaip aš milijoną kartų geriau jaučiuosi nei prieš metus, nu žiauriai daug reiškia tas svoris savijautai, ir ne tik fizinei, ber ypač psichologiškai. Labai džiaugiuosi, didžiuojuosi tai padarius ir kad esu čia-vadinasi bus dar geriau wub.gif nenuleiskim rankų, mergaitės, ne šiaip sau čia atsiradom, nelengva čia visoms buvo prisistatyti, bet kartu bus tikrai lengviau pasiekti savo tikslų, svarbiausia jų nenustumti, neužvalgyti ir nepamiršti ilgam, nes oij kaip greit trukt ir vėl iš pradžių mest reik unsure.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti