Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(busycat @ 2016 10 07, 22:20)
O suaugusiems irgi?

Ačiū mergaitės, aš dar pati su savim turiu stipriai apsisvarstyti. Juk tai papildomas maistas, papildomi pinigai draudimui ir t.t.

Suaugusiems labiausia. Ir D3 vartoti būtina.
Atsakyti
Ir aš linkiu šunukų sėklai gero dygimo 4u.gif 4u.gif
Aist savaitgalio šypsniukai labai smagūs thumbup.gif
Garbanė už užuolaidų jaukiai miega wub.gif
Aist - nejuokauk su kaklo/nugaros skausmais, gal reiktų kokį vaistą įkalti, kad paskum visiškai tavęs nesusuktų 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 10 07, 22:05)
Sveikos  4u.gif
... O man jau visa savaite kaklą/nugarą taip skauda, kad kaip robotas visu korpusu sukuosi, esant reikalui...  unsure.gif

Ar tu nepaprašytum vyro galiūno suleisti subiniukan Diclofenako ampulikės 5 dienas po kartą?
Tada raumenis atpalaiduojančių išsirašytum.
Ir atleidus skausmuką - marš pas masažuotoją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 07 spalio 2016 - 21:30
QUOTE(Erode @ 2016 10 07, 21:22)
Suaugusiems labiausia. Ir D3 vartoti būtina.

Niekada nebuc pagalvojusi... O kaip ilgai galima ji vartoti?

Čija laikanti kumštukus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 07 spalio 2016 - 21:30
QUOTE(busycat @ 2016 10 07, 15:27)
Su savanomis patirties turinciu tikrai nera.  4u.gif Bandykit kreiptis i nare Nereali, ji turi patirties su katemis, isveistomis is laukiniu

Aciu. Mes uzmigdeme savo bengale verysad.gif sakiau jau viskas jokiu nauju kaciu, bet musu juoduke jauciasi viena, matau, kad jai draugo ar drauges reikia.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 07, 15:58)
Renalexx, sveika pasrodžiusi  4u.gif Kaip jūs laikotės, kaip mažiukė auga? ax.gif

Lisiteja, aciu, kad klausi 4u.gif Laikomes gerai, auga, stipreja maziuke, ryt 5 men. Tik jau toks "lipdukas", kad nieko negaliu pasidaryt wub.gif

QUOTE(Erode @ 2016 10 07, 21:32)
Sveika, tikslinga.
Pusės metų amžiaus daryčiau kraujo tyrimą ir vit D3 tuo pačiu ėmimu.
Po kiek girdai D3, kad bijot perdozuoti?

Aciu Erode 4u.gif
Pradejau nuo triju sav.po 1 lasa, bet labai greit, kazkur nuo 2 men.paskyre duot po 5, tai taip ir duodu..

Atsakyti
QUOTE(blaize @ 2016 10 07, 21:40)
Aciu. Mes uzmigdeme savo bengale verysad.gif  sakiau  jau viskas jokiu  nauju  kaciu, bet musu  juoduke jauciasi  viena, matau, kad jai draugo ar drauges  reikia.

O kas atsitiko jūsų bengalei? Užjaučiu
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 07, 21:42)
O kas atsitiko jūsų bengalei? Užjaučiu

Skrandzio vėžys, bet jau ir i senatve 13 metų...
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2016 10 07, 21:40)

Pradejau  nuo triju sav.po 1 lasa, bet labai greit, kazkur nuo 2 men.paskyre duot po 5, tai taip ir duodu..

Būtinai daryk ,bus aiškiau,nes tris mėnesiai po 5 lašus - jau nemažai ,,o gal jau reikia pertrauką daryt!
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 07, 21:42)
Užjaučiu

Aciu. As jos labai gailejau.
Atsakyti
QUOTE(blaize @ 2016 10 07, 21:46)
Skrandzio  vėžys, bet jau ir  i senatve 13 metų...

O kas juodukė? Gal parodysit 4u.gif Kodėl nusprendėt, kad būtent savana? Jums būtinai reikia pasikonsultuoti dėl savanos su nusimanančiu žmogum
Atsakyti
Erode, ačiū, mieloji už rekomendacijas. Reiks pasinaudot. Kitą savaitę, jei nepraeis, eisiu pas ką nors. Trečiadienį esu užsiregistravusi pas šeimos gydytoją med.knygelės kasmetiniam pratęsimui, pasikalbėsim, ką čia man daryt, kad nesuparalyžuotų. biggrin.gif Šiaip tai stuburo išvarža- mūsų profesinė liga. Reik profilaktiškai nugaros raumenis giliuosius stiprint. Pati kalta, beveik metai, kaip apleidau sportus ( po to šokio apie stulpą), va ir rezultatai. Kai tik skausmas nurims, eisiu pas profus, kineziterapeutus ir į gydomąsias mankštas. Jei skirs stuburo tyrimus, pasidarysiu. Viskas man bus gerai. Esu kantri, išgyvensiu. smile.gif
Atsakyti