O, jau ir išmaudyta
Kaip jinai?

QUOTE(Erendira @ 2016 10 07, 11:36)
Oi negaliu kaip juokiaus

Einu wc-dangtį uždengti, dėl visa ko..

QUOTE(V-Rinė @ 2016 10 07, 12:54)
Jau kaip gražiai miega..

Lapyna - mačiau rašei kitoje temoje apie katės pripratinimą eiti į WC. Galiu iškart pasakyti, kad vargu ar pavyktų meiną pripratinti, tiksliau vargu ar meinui dėl jo dydžio pavyktų tai padaryti. Man buvo tokia idėja kilusi ir Mauras faktiškai išmoko. Kaip tik tuo metu Kruopa pas mane apsigyveno ir ji paskum Maurą išmoko. Tik vat pasirodė, kad kadangi Mauras tokis biškį trumpakojis ir kvadratinis katinas, nu nėra labai lankstus tai mažą reikaliuką ant WC sėkdingai darė o štai didelį ne, bo skirtingai katės tupia mažo ir didelio reikalo. Aš kai pamačiau kad jis bando bet jam neišeina atsitūpti, iškart mečiau iš galvos tą idėją ir greit tūliką atgal pastačiau. Katino sveikata juk svarbiausia. Štai galvoju, kad meinu irgi būtų sunku ant WC kraštelio atsitūpti, tiesiog nepavyks dėl paties katino dydžio. Štai toks pamastymas
Teta Lapyna, ar šitai turėjai omeny?

Akrobatinis Kruopos numeris
Kai išmoko WC savo reikalus atlikti tai dar kurį laiką ir savo tūlike vis parodydavo akrobatinį numerį
čia ji visom keturiom kojom ant kraštelio tupi

kad pasirausiau po senas nuotraukas tai biškį nostalgijos
Rudeninis Mauras

Kai rainoji šeimininkė dar buvo maža kruopytė

Kartu su dėde Mauru

Mam, nuimk ją nuo manęs

Teta Lapyna, ar šitai turėjai omeny?

Akrobatinis Kruopos numeris

kad pasirausiau po senas nuotraukas tai biškį nostalgijos

Rudeninis Mauras

Kai rainoji šeimininkė dar buvo maža kruopytė

Kartu su dėde Mauru

Mam, nuimk ją nuo manęs

Gražutė

QUOTE(renatelexx @ 2016 10 07, 15:52)
Erode, turiu klausimeli, cia ne i tema, bet gal merginos, nesupyks
Ar tikslinga tirti vit D maziukams? Kazkaip dabar labai populiaru daryti tuos tyrimus, mamos daro savo nuoziura, del baimes perdozuoti. As tai nenoriu badyti maziukes be reikalo, bet pasiskaitau forumus ir pradedu abejoti

Ar tikslinga tirti vit D maziukams? Kazkaip dabar labai populiaru daryti tuos tyrimus, mamos daro savo nuoziura, del baimes perdozuoti. As tai nenoriu badyti maziukes be reikalo, bet pasiskaitau forumus ir pradedu abejoti

Sveika, tikslinga.
Pusės metų amžiaus daryčiau kraujo tyrimą ir vit D3 tuo pačiu ėmimu.
Po kiek girdai D3, kad bijot perdozuoti?
Papildyta:
QUOTE(Daredi @ 2016 10 07, 16:23)
Man šiandien labai galvą skauda. Išgėriau vaistų, ale nė velnio nepadeda. Taip noriu namo, bet likau viena ir turiu datraukti iki 18 val.
Mano Mėta sugeba apsisiot šalia stovinčią spintelę ir grindis (spintelė jau prarado bet kokią prekinę išvaizdą), nors jos tulikas tai aukšta dėžė iš Ysko. Kaip ji tai sugeba niekaip nepagaunu. Matyt atsistojus kažkaip. Randu tik šlapią rezultatą. Kiba reikia dar aukštenės ieškoti, ale tadu net neįlips.

Mano Mėta sugeba apsisiot šalia stovinčią spintelę ir grindis (spintelė jau prarado bet kokią prekinę išvaizdą), nors jos tulikas tai aukšta dėžė iš Ysko. Kaip ji tai sugeba niekaip nepagaunu. Matyt atsistojus kažkaip. Randu tik šlapią rezultatą. Kiba reikia dar aukštenės ieškoti, ale tadu net neįlips.
Mieloji, įsigyk uždarą WC... Aukšta dėžė nepadės.
Jetus kokia grazi baltuke! O kaip kitos kates dar jos nemate? Kokia drasi sociali, saunuolis TB milijonas karmos tasku