Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

O, jau ir išmaudyta 4u.gif Kaip jinai?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 07, 11:36)
Karūna didelė, tačiau yra vietų, kur ji telpa hihihi.gif

Oi negaliu kaip juokiaus biggrin.gif O juk ir mano Mila irgi i žmogiškajį-wc vis prašosi(jos kitur) ir gailestingai į vandenuką žiūri. Bože bože mažu rimtai reikia dažniau patikrinti, nepagavau, bet vaizdas jau pries akis stovi, prisifantazavau jau blink.gif O aš vis mastydavau, ko ji ten vis nutaikius progai taikosi prasmukti, ypač prasivėrus durims...HMM.. hmm.gif Čia man akivaizdus Bizu irodymas, kas gali būt ..biggrin.gif
Einu wc-dangtį uždengti, dėl visa ko.. tongue.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2016 10 07, 12:54)
Bižū OJEJEJ  bigsmile.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif
arba bent va taip gulėti iki ausų užsiklojus šilta kaldra,...

Jau kaip gražiai miega.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 07 spalio 2016 - 18:38
Rodau Magnunos siurpraizą 4u.gif

Atšvaitėlis

user posted image
Atsakyti
Lapyna - mačiau rašei kitoje temoje apie katės pripratinimą eiti į WC. Galiu iškart pasakyti, kad vargu ar pavyktų meiną pripratinti, tiksliau vargu ar meinui dėl jo dydžio pavyktų tai padaryti. Man buvo tokia idėja kilusi ir Mauras faktiškai išmoko. Kaip tik tuo metu Kruopa pas mane apsigyveno ir ji paskum Maurą išmoko. Tik vat pasirodė, kad kadangi Mauras tokis biškį trumpakojis ir kvadratinis katinas, nu nėra labai lankstus tai mažą reikaliuką ant WC sėkdingai darė o štai didelį ne, bo skirtingai katės tupia mažo ir didelio reikalo. Aš kai pamačiau kad jis bando bet jam neišeina atsitūpti, iškart mečiau iš galvos tą idėją ir greit tūliką atgal pastačiau. Katino sveikata juk svarbiausia. Štai galvoju, kad meinu irgi būtų sunku ant WC kraštelio atsitūpti, tiesiog nepavyks dėl paties katino dydžio. Štai toks pamastymas 4u.gif
Teta Lapyna, ar šitai turėjai omeny? smile.gif
user posted image
Akrobatinis Kruopos numeris smile.gif Kai išmoko WC savo reikalus atlikti tai dar kurį laiką ir savo tūlike vis parodydavo akrobatinį numerį smile.gif čia ji visom keturiom kojom ant kraštelio tupi smile.gif
user posted image
kad pasirausiau po senas nuotraukas tai biškį nostalgijos ax.gif
Rudeninis Mauras
user posted image
Kai rainoji šeimininkė dar buvo maža kruopytė
user posted image
Kartu su dėde Mauru
user posted image
Mam, nuimk ją nuo manęs
user posted image
Atsakyti
Man ta nuotrauka kokia graži... wub.gif kur Kruopce ant žalios pagalvėlės. Jau tokiom angeliškom akim žiūri biggrin.gif Ir ten kur akrobatiškai pakibusi ant tualeto krašo, kaip jinai su visa ta kakdėže ir neapsiverčia hihihi.gif

O Kiarai jau prasidėjo jos mylimas sezoninis serialas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Atsiprašau, nieko neskaitau, turim MB sesę svečiuose.

Katytė meili ir nebaikšti. Maudoma per daug nesipriešino, nesidrąskė, neišleido nei garso, apart murkimo.

Turim blusų, išmaudėm, sulašinsim lašiukų nuo blusų.
Apibendrinant fainulka katė 😻
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Video :

video
Atsakyti
Šponkuti - miela katukė 4u.gif
Busy - neįsivaizduoju kaip Kruopa ant tūliko kraštelio išbalansuodavo smile.gif master class smile.gif
Kiarą sveikinam su mėgstamo serialo sezono pradžia biggrin.gif
Kartu su Grikiu temą skaitom
user posted image
Mam, noriu gerti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 07 spalio 2016 - 20:02
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 07, 19:53)
Apibendrinant fainulka katė 😻

Nu va, o tu bijojai 4u.gif

pfrrrr... phrrr...

user posted image

Kas buva??

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 07 spalio 2016 - 20:19
Jau ir žaidžia
Baltukė
Atsakyti
Gražutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelexx @ 2016 10 07, 15:52)
Erode, turiu klausimeli, cia ne i tema, bet gal merginos, nesupyks  4u.gif
Ar tikslinga tirti vit D maziukams? Kazkaip dabar labai populiaru daryti tuos tyrimus, mamos daro savo nuoziura, del baimes perdozuoti. As tai nenoriu badyti maziukes be reikalo, bet pasiskaitau forumus ir pradedu abejoti ax.gif

Sveika, tikslinga.
Pusės metų amžiaus daryčiau kraujo tyrimą ir vit D3 tuo pačiu ėmimu.
Po kiek girdai D3, kad bijot perdozuoti?
Papildyta:
QUOTE(Daredi @ 2016 10 07, 16:23)
Man šiandien labai galvą skauda. Išgėriau vaistų, ale nė velnio nepadeda. Taip noriu namo, bet likau viena ir turiu datraukti iki 18 val. verysad.gif

Mano Mėta sugeba apsisiot šalia stovinčią spintelę ir grindis (spintelė jau prarado bet kokią prekinę išvaizdą), nors jos tulikas tai aukšta dėžė iš Ysko. Kaip ji tai sugeba niekaip nepagaunu. Matyt atsistojus kažkaip. Randu tik šlapią rezultatą. Kiba reikia dar aukštenės ieškoti, ale tadu net neįlips.

Mieloji, įsigyk uždarą WC... Aukšta dėžė nepadės.
Atsakyti
Jetus kokia grazi baltuke! O kaip kitos kates dar jos nemate? Kokia drasi sociali, saunuolis TB milijonas karmos tasku 4u.gif
Atsakyti