Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(sagyte @ 2016 10 08, 09:30)
Sponkiuk Dudu jau po situ foto seima rastu 4u.gif

Busy mes kartais apie antra jau pagalvojam tai imtumem tricolora  biggrin.gif Bet kai rinkomes Mumi kazkaip visi norejom sabalinio  wub.gif  mano MB siaip nera kuris lydosi del gyvunu bet Mumis jam i "duša" taip ikrito kad sėdi apsikabinęs jį pusę laisvo laiko  biggrin.gif

Tricolorai labai gražūs 4u.gif ką tik žiūrėjau. Marmuriniai man biški baugoku žvilgsniu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas sako Makas 4u.gif
user posted image
Gavau foto ir video. Didelis katulis mano ;)
Atsakyti

Na va. Viską perskaičiau. Kokia graži baltukė wub.gif linkiu greičiau jai namus rasti smile.gif
O pas mus naktis rami. Berniukai pareiske nora miegoti su kate ir wc jiems netrukde. Kate kate miegojo su didziuoju berniuku lovoj. Ryte uzejau pasisveikint. Ziuriu nosis suglaude miega wub.gif
Bet is savo kambario neina...
Atsinesiau i miegamaji.vyzdziai isssiplete. Ir neuzsibuvo.leke i savo kampa.
MB su vaikais konstruos draskykle smile.gif pademonstruosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 08 spalio 2016 - 10:47
QUOTE(busycat @ 2016 10 08, 11:33)
Tricolorai labai gražūs 4u.gif ką tik žiūrėjau. Marmuriniai man biški baugoku žvilgsniu  biggrin.gif

MB man sako kad kaip hiena jam marmurinis smile.gif ju akys buna daznai zydros arba skirtingų spalvų smile.gif

Makas gražuolis tikrai jau didelis katas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 10 08, 10:42)
Makas gražuolis tikrai jau didelis katas  wub.gif

Ačiū wub.gif
https://youtu.be/YgJwFEkPLrU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 08 spalio 2016 - 11:07
QUOTE(sagyte @ 2016 10 08, 08:33)
Man tai nereali ta foto kur Kruopa tulika okupavus  biggrin.gif

Aš tai Tytę be ceremonijų iš unitazo iškrapštau, jei man reikia. smile.gif I'm the boss. didis.gif

Šponkiuk, netingėk WB pataisyt. mirksiukas.gif
Žinai, kas skiria paprastus fotografuotojus nuo tų, kurie save vadina fotografais? Tai, kad fotografai savo blogų kadrų nerodo. biggrin.gif (O jų irgi būna daug...)

Net liežuvis neapsiverčia sakyti "mažiukas Makas" blink.gif Koks jis užaugs, jei jau dabar toks? blink.gif
Atsakyti
Net aš pasižiūrėjau,kaip tie marmuriniai šelčiai atrodo. Nu, ne user posted image.Negalima taip sakyti , bet marmurinio gyvūno nenorėčiau nei pro kur. Man net taksai marmuriniai kaip degli kiauliukai atrodo. Vienintelis tokios spalvos dogas padarė įspūdį.
Ahabi, koks katinas wub.gif Kaip saulė nušvito, pasaka wub.gif
Šaunu, kad vaikinukai su katyte permiegojo. O tu, nervinaisi ir bijojai. Normalūs vyrukai supranta, jei yra gyvūniukas yra ir kakutis. Iš savo kambario tegul neina, juk tai jos teritorija, čia jaučiasi saugi. viskas pas jus ten gerai. 4u.gif
Atsakyti
https://youtu.be/QR8TxQdNT1E
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 10 08, 08:33)
Man tai nereali ta foto kur Kruopa tulika okupavus  biggrin.gif Jau net neįsivaizduoju kaip stovi ir lauki uz durų ir sakai greičiau nes ir aš noriu  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif jo, Kruopa buvo euforijoje nuo idėjos kartu su mamka vienu tūliku naudotis biggrin.gif ir dar Kruopa moka padaryti tokias visųškai juskriausto ir be galo nelaimingo mažo kačiuko akis, kad kur jaš ją bestumsi biggrin.gif

QUOTE(busycat @ 2016 10 08, 09:04)
Sagyt, gražuoliai be abejonės, jei reiktų rinktis kokio norėčiau, tai net nežinau juodai balto, ar marmurinio ar rudo

QUOTE(sagyte @ 2016 10 08, 09:30)
Busy mes kartais apie antra jau pagalvojam tai imtumem tricolora  biggrin.gif Bet kai rinkomes Mumi kazkaip visi norejom sabalinio  wub.gif  mano MB siaip nera kuris lydosi del gyvunu bet Mumis jam i "duša" taip ikrito kad sėdi apsikabinęs jį pusę laisvo laiko  biggrin.gif

Kai aš turėjau savo kolę, šeltukų dar mažai tebuvo, vos keletą mačiau ir visi rudi. Marmuriniai koliai man nelabai būtent dėl jų šviesių ir dažnai skirtingų akių. Juodas irgū nekrito dūšion. Maniškės tėvas juidas vllbuvo o motina šviesutė ruda, iš visos vados vienintelė mano ciūcė gavū tamsaus plauko, papilvė šviesi ir link nugaros plaukas tamsėjo kol ant keteros visai tamsūs buvo, ryški kaukė ant galvos dėl tamsaus plauko buvo. Šiaip plaujas nebuvo ilgas, bet banguotas, o apykaklė išvis garbanota, standartų neatitiko bet man pati gražiausia buvo smile.gif Ech, gera prisiminti savo gražuolę, daug smagių prisiminimų rolleyes.gif
Taip kad Busy laistyk sėkliukę ir laikysiu kumštus už rezultatą 4u.gif
Nu visks, bėgu aviečių skinti smile.gif ai dar Maką oamiršau pagirti - koks fainuolis wub.gif ir Dudu gražuolė wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prisėdau trumpam po salotų pjaustymo ir prieš sriubos virimą. Vaikai namus tvarko. Vyras lapus grėbia. Čija su Ainu parazituoja, banditkos, prie svečių laukimo prisideda nebent painiodamosi po kojomis.
user posted image
Dudu kokia puiki wub.gif
Makas saulėtas katas wub.gif
Mumis meilybė wub.gif Koliai labai šeriasi, o sakyk, Sagyt, kaip su Mumio plaukais, ar labai jų daug namie, ar dažnai šukuoji saviškį? Man rudi nuostabiausi arba trispalviai. Marmuriniai egzotiški, bet nenorėč.
Atsakyti
user posted image
Mano mažoji siunčia visoms pėdutėms šeštadieninius linkėjimus
user posted image
Aist..rimti darbai namie. Gražaus laiko su giminėmis...nors nuovargio bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 08 spalio 2016 - 12:28
Jazusmarijus kai as sikana siandien droziau... prisiskaiciau... cia jusu, 0 mazu kas GERS ? biggrin.gif 😂
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 08 spalio 2016 - 13:44