Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Lapyna @ 2016 10 08, 11:55)

Šponkiuk, netingėk WB pataisyt.  mirksiukas.gif
Žinai, kas skiria paprastus fotografuotojus nuo tų, kurie save vadina fotografais? Tai, kad fotografai savo blogų kadrų nerodo. biggrin.gif (O jų irgi būna daug...)

Tep tep, wb reikia pakoreguoti, bet tingėjau smile.gif

Kadangi nevadinu savęs fotografe, tai galiu dėti ir prastas biggrin.gif

Beje, po fb jau turiu norėtoją
Atsakyti
Siurbimo ypatumai labai patiko biggrin.gif
Apus - Ojėzusmarija, kad žvengiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jaučiu šeltukai kaip ir koliai šeriasi tik gabaritai mažesni smile.gif pas mus buvo visas butas raudona kilimine danga išklotas (dą tie laikai buvo kai nieko parduotuvėse nebuvo) tai buvo tiesiog tobula aplinka kailio barstymui smile.gif
Atsakyti
Kolkas nelabai seriasi, plaukas jo siurkstelejes sake labai geras, bet pasukuoju kas 2 , 3 dienas kartais ir kasdiena( man patinka sukuoti ) bet ilgaplaukis zymiai geriau nei trumpaplaukis Rejaus plauku visur budavo o Mumio graziai nukrenta ant zemes ir i viena sukuri susirenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 08, 07:28)

Blaize, labai gaila bengaliukės. Juodulė irgi fainutė  wub.gif .Net neįsivaizduoju, kas LT savanas ir bengalus laiko ar veisia.Gal visi keliai veda į Lenkiją? Ten tai tikrai bus, nes didelė šalis.
O vitaminas D reikia vartoti ir tiems, kurie mėgsta pasivartyt saulėje?

Aciu 4u.gif yra Kaune savanu veisykla, maniske buvo is belgijos. Kaip as tos kates norejau, kaip as jai taupiau savo stipendija biggrin.gif Mano tevai galvojo, kad jau man visai blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 08, 07:59)
Labas rytas  4u.gif
Gražios Blaizės katukės  4u.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 10 08, 08:40)
FB gyvenu norvegų šelčių grupėje, tai ten kožną dieną prisižiūrių gražuolių, bet rodžiau šitą biggrin.gif

Koks grozis bigsmile.gif . Mes turime senute selte, nuostabus protingas suva tik labai plaukus paleidzia kai sezonai keiciasi... sukuoti, sukuoti,sukuoti... Mano vyras juokauja, kad ismokciau verpti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaize: 08 spalio 2016 - 15:07
Blaize drinks_cheers.gif , jei taupei, vadinasi noras buvo didžiulis. Turėsi vėl, tik reikės palūkėti.Kiek žinau jos retos ir brangios.
http://dykumusmelis.weebly.com/ Matei? rašo, kad turi kačiukų wub.gif
Kai mes turėjom koker spanielį, tai šėrėsi kaip nežinau kas. Aš jį šukuodavau, o mano kaimynų močiutė suverpdavo. Turėjom visi kojinukes iš jo vilnos. Man šalčmirei tai buvo tikras išganymas.
Purškia taip piktybiškai visą dieną, nieko lauke negali daryti. O bardakas kieme, lapų prinešta, gėlės suplotos. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 spalio 2016 - 15:58
user posted image
Tyngus šeštadienio vakaras
Atsakyti
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 08, )
Tyngus  šeštadienio vakaras

Tutis vakarotojas biggrin.gif

Laba diena,

Aist valymo ypatumai hihihi.gif

Blaize, o kas parodys savo shelte? bigsmile.gif

Mes pagaliau nusipirkom plyteliu voniai, gal siemet baigsim remonta.. unsure.gif

Mrr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 spalio 2016 - 16:49
QUOTE(busycat @ 2016 10 08, 16:35)
Tutis vakarotojas biggrin.gif

O Raste matai? mirksiukas.gif
user posted image
Mes užarėm kambarių duris ir visi sėdim kambary. Tutis miega pas mane. Atstumas tarp jų metras. Ponička užsimerkus miega, bet vis prisimindama apšnypščia mano Tutuką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 08 spalio 2016 - 17:05
QUOTE(busycat @ 2016 10 07, 22:30)
Niekada nebuc pagalvojusi... O kaip ilgai galima ji vartoti?

Čija laikanti kumštukus wub.gif

Visą gyvenimą, jei gyveni Lietuvoj, Britanijoj, Danijoj ir Norvegijoj.
Papildyta:
QUOTE(renatelexx @ 2016 10 07, 22:40)
Lisiteja, aciu, kad klausi  4u.gif Laikomes gerai, auga, stipreja maziuke, ryt 5 men. Tik jau toks "lipdukas", kad nieko negaliu pasidaryt  wub.gif
Aciu Erode 4u.gif
Pradejau  nuo triju sav.po 1 lasa, bet labai greit, kazkur nuo 2 men.paskyre duot po 5, tai taip ir duodu..

Oi ne... Tiek daugoka... Tyrimas privalomas.
blink.gif
Atsakyti
Rastės ir Tučio vakaras wub.gif smagu matyti juos kartu toje pačioje nuotraukoje smile.gif 4u.gif
Blaize - parodyk savo šeltukę 4u.gif
Busy - seikinu su pirkiniu 4u.gif a kokios spalvos plytelės? smile.gif ir video nerodo unsure.gif
Atsakyti
Pastebėjau Ahabi, bet šiek tiek vėliau, kai pažiūrėjau dar kelis kartus biggrin.gif

Magnuna, šviesiai rusvas pirkom, kad nebūtų labai tamsi vonia, nes grindų gi plytelės juodos biggrin.gif 4u.gif A tikrai nerodo, nes matau buvo keletą peržiūrų?

Prisiminiau, kad žviegtelėjau dėl Apus klūziko biggrin.gif

Grįžom ką tik su MB, vakarienę padariau, gundau ir jumi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 08 spalio 2016 - 18:51
QUOTE(Erode @ 2016 10 08, 18:44)
Visą gyvenimą, jei gyveni Lietuvoj, Britanijoj, Danijoj ir Norvegijoj.
Papildyta:

Oi ne... Tiek daugoka... Tyrimas privalomas.
blink.gif

Aciu Erode 4u.gif reiks tada daryt..
Atsakyti