Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Dviese šilčiau mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Aist "dviese" wub.gif Beje parašyk kaip sekėsi su tuo ''honolulu'' sūriu biggrin.gif

Na ir kadangi daugiau niekas nenori spėti, štai jums vienas norvegų menininko darbas:

user posted image

visus kitus galima pamatyti čia

Gielux su Magnuna buvo teisios biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras naujoje temutėje 4u.gif
Aist, o Jūs tikrai nerašytoja? Ačiū už gražią pasaką, kurią prisitaikiau... sau...net keliomis perkeltinemis prasmemis 4u.gif
Atsakyti
Ahabi, 4u.gif Keista, kad mūsų namuose netikėtai atsirado po katę- ir tokie skirtingi atvejai.. Maniškės jau kartu palaksto- pirma viena vejasi- po to kita. ( gal kad abi viena kalba kalba hmm.gif g.gif ) Šiandien mažoji dukra žaidė su Lape "meškere nedrąsiai- bet katytė įsijungė. Šiaip Lapė Nr.. 2 prieštarauja prieš vardą Lapė- sako man ji Murkė. Naktį abi praleido ant Lapės Nr1 lovos. Lapė Nr1 labai nepatenkinta- nes lapė Nr4 bandė šnypšti ant Trišės. Buvo numesta nuo lovos antrą kartą užšokusi ant lovos jau neprieštaravo , kad Trišė miegotų ant tos pačios lovos. Ačiū labai Busy už patarimus, kačių supažindinimo klausimasi. Ir , žinoma ačiū Trišei, kad sutiko dalintis namus su naujoke.
Atsakyti
Busy - smagūs darbai 4u.gif su malonumu pažiūrėjau smile.gif pats gražiausias man tas darbas, kurį temoje įdėjai, tokie žvaigždžių katinai wub.gif
Dviese Ainu su Čija wub.gif wub.gif
Pasaka ir man patiko ir labai teisingi patarimai 4u.gif
Atsakyti
Vilkra, kaip smagu, kad Trišė priėmė mazgę. 4u.gif
Busy parodytas paveikslas su dalmantininiais katinais wub.gif
Niu ką, mergicos, sėdžiu visa soti soti. Ačiū rariukui už receptą, Busiuihonolulu. Man labai skanu buvo. Pirmą kartą valgiau neskrudintus baltus grikius ( radau pirkti ekologiškų ūkininkų skyriuje) . Man ir sūnums jie skanesni nei tie tradiciniai rudi- skrudinti. Tik dar gražgarsčių- špinatų- pomidorų salotų šalia pasidariau, kad gaiviau grikiai valgytųsi. Laukiu peralkusio vyro po darbo grįžtant, kaži kaip įvertins.
user posted image
Atsakyti
Labai sušildėt širdelę su pasakojimais ir tokiom šiltom foto. Mažiau norisi verkt, gal VNN jau ryt baigsis.
Sandrut, kaip sekas pupuliam?

Beje, kodėl tu keiti tuos Brit skonius?

Padariau eksperimentą. Brit ėda.
Atsakyti
Sveikos naujuose namučiuose 4u.gif
user posted image

user posted image

nebespėju paskui jus... mirksiukas.gif ax.gif Visoms linkėjimai 4u.gif

Špulytė - Palytė tegul bus gimusi 2016-04-04,jau veterinarkėj taip užrašė ax.gif

beje ,Merginos ,ar šiemet kalendorių darysim?Tai gal laikas skelbti konkursą? Nebeatsimenu ,kuriuo metu mes ten rinkome geriausius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 06, 21:04)
Padariau eksperimentą. Brit ėda.

Pirmom dienom ir man ėsdavo, gi novinka

Sandra, o kodėl taip greit paleidžiama katytė? Pliku pilvu į tokį orą? Gal yra galimybė bent kelias dienas palaikyti?
Atsakyti
Noriu ir as HONOLULU biggrin.gif Jau matau rytdienos vakariene 4u.gif
Atsakyti
MB į dūšią įkrito Ukmergėje esanti balta katytė. Ją dovanoja, bet ji fotografuota lauke, purvinoka. Išprausus ji labai labai graži būtų. Jaučiu, kad nusimato kelionė.

O kieminuko naujoko nepagaunam. Bet jau žino kur maisto yra, atėjo ir šiandien, ėdė, pamatęs per langą į jį žiūrinčią moterį pabėgo. Be gaudyklės neišsiversim. Laukiam kol paskolinti galės. Bent jau nedingo ir pasirodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 06 spalio 2016 - 20:45
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 06, 21:21)
MB į dušą įkrito Ukmergėje esanti balta katytė.  Ją dovanoja,  bet ji fotografuota lauke, purvinoka. Išprausus ji labai labai graži būtų.  Jaučiu,  kad nusimato kelionė.

O kieminuko naujoko nepagaunam.  Bet jau žino kur maisto yra, atėjo ir šiandien,  ėdė,  pamatęs per langą į jį žiūrinčią moterį pabėgo. Be gaudyklės neišsiversim. Laukiam kol paskolinti galės. Bent jau nedingo ir pasirodo.

Šponkuti, kur ji įkrito? unsure.gif blink.gif
Atsakyti