Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Zundyte - tiesiog mano mintis skaitai biggrin.gif kaip tik pagalvojau, kad gal reiktų nuomonių dėl kalendoriaus pasirinkti 4u.gif smile.gif
Taigi, klausiu visų - ar norėsim mūsų temos katinėlių kalendoriaus??? Jeigu nuspręsim, kad kalendoriaus norime, tuomet aptarsim sąlygas ir visa kitą. Pernai balsavome pirmom gruodžio savaitėm ir vos spėjom kalendorių prieš pat kalėdas pagaminti. Jeigu norėsim kalendoriaus, šiemet reiktų viską anksčiau padaryti. Tai kol kas tiek, o dabar išsakykit savo nuomonę dėl kalendoriaus - ar norėtumėt? 4u.gif Aš pasisakau, kad norėčiau ir šiemet kalendoriaus ax.gif
Erode - į dušią Šponkiuko B katytė įkrito smile.gif aš iš pradžių irgi pagalvojau kaip Šponkiuko B Ukmergėje atsidūrė ir kaip katytė sugebėjo jam ten į dušą įkristi unsure.gif paskum tik susigaudžiau biggrin.gif žiūriu, kad ši savaitė yra smagių klaidų savaitė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 06 spalio 2016 - 20:37
Grįžo vyras- valgė, gyrė, valgė, gyrė... biggrin.gif ką gi, patiekalas užskaitytas, kartosim. smile.gif
Zundytės pūkuotieji Kolumbas ir Pupsė bei mažos Palytės didelis žiovulys. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 10 06, 20:16)
Noriu ir as HONOLULU  biggrin.gif  Jau matau rytdienos vakariene  4u.gif

biggrin.gif

Aist smagu, kad patiko 4u.gif as tai nusipirkau wok keptuve, tai patiekalu ivairove dar negaliu atsidziaugti 4u.gif

Siandien gaminau pietums kalakutiena su kruva ivairiu darzoviu, valgiau ir slabnejau nuo skanumo bigsmile.gif

user posted image

Magnuna
papasakok geriau kaip sugebejai plastmase istiesint hihihi.gif

Aš irgi perskaičiau, kad įkrito į dušą, bet ir parašyta į dušą... taip keistai galvoju 4u.gif

Pupsė, Kolumbas pūkuotasis ir Špulytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 06 spalio 2016 - 20:39
Busy - aš nesugebėjau smile.gif tėtis ištiesino smile.gif aš pabandžiau tiesinti, bet plastmasė išsprūdo ir trinktelėjo man per pirštus unsure.gif iš pradžių bandžiau nulupti, bet prilipinta nuo dūšios smile.gif
Kalakutiena su daržovėm ir patiekalas su Honolulu sūriu, nom nom kaip skaniai atrodo essen.gif pas man vakarienei buvo vištienos krūtinėlė su jaunutėm kukurūzo burbuolėm pjaustytom skridinėliais, paskepintais žemės riešutais ir ananasais, ot smile.gif
Atsakyti
Irgi egzotiškai biggrin.gif Prisiminei patiekalą valgytą kavinėj? hihihi.gif banano reikėjo įsipjaustyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 06, 21:34)
Šponkuti, kur ji įkrito?  unsure.gif  blink.gif

Ne nu per telefoną vadinasi rašyti.. Tas autokorektas unsure.gif dūšią turėjo būti
Atsakyti
Busy - aga drinks_cheers.gif taip ir tikėjausi, kad iškart suprasi iš kur tie riešutai biggrin.gif liko dar vištos tai bananą ryt susipjaustysiu smile.gif
Atsakyti
Registras naujoj temoj smile.gif
Tai trečias kartas, kai matau juos kartu blink.gif . Arba tikrai šalčiai dideli nusimato, arba jie įveikė pusės metų krizę bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Nu ką, panašu, kad ryt turėsim naujokę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 06, 21:37)
  as tai nusipirkau wok keptuve, tai patiekalu ivairove dar negaliu atsidziaugti  4u.gif

O kas ta wok keptuvė? ax.gif blush2.gif . Maistas tai niam niam rolleyes.gif. Ir jūs visos taip skaniai gaminat wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 06, 22:26)
Nu ką, panašu,  kad ryt turėsim naujokę  unsure.gif

Čia tą, kur į dūšią įkrito? Visam laikui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruknė*: 06 spalio 2016 - 21:30
QUOTE(bruknė* @ 2016 10 06, 22:23)
Registras naujoj temoj smile.gif
Tai trečias kartas, kai matau juos kartu blink.gif . Arba tikrai šalčiai dideli nusimato, arba jie įveikė pusės metų krizę bigsmile.gif

Miela wub.gif , pastebėjau, jog rimtai jie apie pusę metų apsitrinynėja. Ir tada, kažkaip baigiasi tos kovos, peštynės.
Nors Tašė neprisitaiko, tiesa, Fogi miega šalia. Bet atsisuko ir pšhaaaaaaaaaaaaa... Fogi pažiūrėjo - tipo, durna gal? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknė* @ 2016 10 06, 21:28)
O kas ta wok keptuvė? ax.gif  blush2.gif . Maistas tai niam niam rolleyes.gif. Ir jūs visos taip skaniai gaminat wub.gif

Tokia gili keptuve, greitai ikaistanti. Maistas joje kepa greitai ir praktiskai be riebalu. Mesa gavosi skani, darzoves traskios 4u.gif

Labai mielai sugulę abu wub.gif

Šponkiuk apie įkritusią dušion kalbi? Pagavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 06 spalio 2016 - 21:40