Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

QUOTE(Erendira @ 2016 10 07, 09:04)
Manau, kad klausimas dėl tualeto. Aš gal nenorėčiau su tualetu miegoti g.gif paprastai tualetai stovi vonioje, koridoriuje ar kitoje nemiegamoje vietoje  ir t.t.

Tai jei tualetas svarus, ko ten bijoti 4u.gif Cia tik porai naktu... mes su tualetu miegojom (ne tiesiogine prasme) dvi savaites, kai Kiara buvo atskirta, serganti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 07, 10:08)
Tai jei tualetas svarus, ko ten bijoti 4u.gif Cia tik porai naktu... mes su tualetu miegojom (ne tiesiogine prasme) dvi savaites, kai Kiara buvo atskirta, serganti  biggrin.gif

Tai kad jis gali staiga nešvarus patapti ax.gif kol miegi rolleyes.gif Na, aš jautri kvapams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 07, 10:16)
Tai kad jis gali staiga nešvarus patapti  ax.gif  kol miegi  rolleyes.gif  Na, aš jautri kvapams  ax.gif

o aš intensyniam kasimui biggrin.gif
Atsakyti
O aš tai kaižkaip pagalvojau kad Ahabinemi bijo, kad Rastė bijos prie svetimų eiti į tuliką todėl ją nori iškraustyti ax.gif biggrin.gif 4u.gif tongue.gif

Man tai kažkaip dzin, aš būna girdžiu kaip paryčiais giliukas kasa urvus, bet toliau miegu kaip meškėnas biggrin.gif
Atsakyti
As irgi jautri garsams... o bet taciau, MB knarkia visa gyvenima salia ausies. Net ausu kamsciai nepadeda. Tai katino kasimas tulike man, kaip daina. Tylus raminantis... biggrin.gif
Atsakyti
Kamanė kokio gražumo išaugo wub.gif O kailio spalvos tokios subtilios, liuks.
Atsakyti
Kamane wub.gif

Naujienos tokios, kad apie 17h katytė turėtų būti pas mus. Dėl to ir krito MB į dūšią, kad tai labai graži katytė, o išmaudyta, gražiau nufotografuota greitai ras namučius. Dabar katytė yra prieglaudoje narve.
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 07, 09:58)
Kamane  wub.gif

Naujienos tokios, kad apie 17h katytė turėtų būti pas mus. Dėl to ir krito MB į dūšią, kad tai labai graži katytė, o išmaudyta, gražiau nufotografuota greitai ras namučius. Dabar katytė yra prieglaudoje narve.

Oi oi... trinu rankytemis, bus graziu nuotrauku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 07, 11:01)
Oi oi... trinu rankytemis, bus graziu nuotrauku  biggrin.gif

nu nzn nzn sunku su fokusu ant baltos katytės bus.. gi Lapyna sakė, kad ne objektyve problema pas mane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 07, 10:10)
nu nzn nzn sunku su fokusu ant baltos katytės bus.. gi Lapyna sakė, kad ne objektyve problema pas mane biggrin.gif

Nieko cia sunkaus, tau pavyks 4u.gif Balta kate fotografuoti is vis vienas malonumas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 07 spalio 2016 - 10:12
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 07, 07:47)
galiu internetinę foto įdėti pagal kurią į dūšią MB ir įkrito.
Vajei kokia suvargusi pūkutė, tikrai dūšią užgrauš, jei nepasiimsit... wub.gif

QUOTE(Erendira @ 2016 10 07, 09:04)
Manau, kad klausimas dėl tualeto.

Aš, kaip ir Nikuna, labai gerai girdžiu naktinius pasikapstymus (dėl to Tytės tualetas yra 2 aukštais žemiau nei mūsų miegamasis).
Ir nepratusiam žmogui tas garsas gali visokių asociacijų sukelt. Ypač fantazuotojui vaikui unsure.gif

Labas penktadienis...

Naujoj temoj dar kailiuko nerodėm. Tai rodom. Kompaktiškam režime ir su broške uodegoj smile.gif
user posted image

Šponkiuk, gi baltą fotografuoti lengviau nei juodą. mirksiukas.gif Tik nebijok pašviesinti smile.gif

Busy, bus bus tų nuotraukų. Šponkiukas nustos mirinėti iš kuklumo ir prifotografuos. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 07 spalio 2016 - 10:21
Kompaktiška Tytė wub.gif

aham, dar ir nuolatinį šachtininkų ir ekskavatorininkų dienos šventimą pamiršau paminėti kalbėdama apie tualetą rolleyes.gif kažkur 4:30 prasideda biggrin.gif
Atsakyti