Mano namuose visada uždengtas, fobiją turiu. Draugės katukas buvo įkritęs, gerai, kad laiku pamatė, kažkaip laikėsi, bet baimės buvo.O va draugo vokietis, jei tik gali pasirinkti, tik iš wc vandenį laka.
Bižu karūna pametė, dabar ieško.
Mano namuose visada uždengtas, fobiją turiu. Draugės katukas buvo įkritęs, gerai, kad laiku pamatė, kažkaip laikėsi, bet baimės buvo.O va draugo vokietis, jei tik gali pasirinkti, tik iš wc vandenį laka.
QUOTE(Apus @ 2016 10 07, 11:28)
Gufiui taip nepavyktų
pas mane PRIVALO būti dangtis uždarytas, fobija jaučiu...
Aš pavargau kariaut su saviškiais. Tai vienas wc Tytei būna visada atidaromas pagal pareikalavimą. O dar labiau jai patinka nueiti kartu, pasitrinti apie šonus, kol žmogai ten medituoja, o paskui stebėti, kaip šviežas vanduo sudrėkina "girdyklos" kraštus. O tada galima ir išragauti.
Tik kartą sugavau MB girdantį katę kitam wc
Jau vieną wc kasdien valinėju, kad katė ko nors neprilaktų ir neprinešiotų - tai ką, dabar prie visų wc su skuduru budėti?
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 07, 11:51)
O va draugo vokietis, jei tik gali pasirinkti, tik iš wc vandenį laka.
Tytės bendramintis
QUOTE(busycat @ 2016 10 07, 12:04)
Ka manot? visai daili
Nagi pasakok. Tai čia tas Magnunos siurprizas?
Sveikos
Šiandien esu be energijos, be noro dirbti. Net pavydu į Snaigutę žiūrėti
Erendira, nerodai nerodai Bižu, kad aš net nežinau kaip ji atrodo, o po to tik driookst ir su kompromituojančiomis nuotraukomis pasirodai
Niu jau gražuolė Bižu
Šponkiuko MB nužiūrėtoji baltapūkė tai pataps tikra gražuole kai pas Šponkių paklius. Ale TB koks šaunuolis
Busy, apyrankė tai tikrai daili
. Man sidabro papuošalai prie dūšios, o čia dar kašarikai, tai visai liuks
Šiandien esu be energijos, be noro dirbti. Net pavydu į Snaigutę žiūrėti
Erendira, nerodai nerodai Bižu, kad aš net nežinau kaip ji atrodo, o po to tik driookst ir su kompromituojančiomis nuotraukomis pasirodai
Šponkiuko MB nužiūrėtoji baltapūkė tai pataps tikra gražuole kai pas Šponkių paklius. Ale TB koks šaunuolis
Busy, apyrankė tai tikrai daili
Aš tai bijau, kad kokio dezifekanto wc neprilaižytų. O vandenėlis ten juk švarus, priešingu atveju šuo nelaktų be būtino reikalo.
Oi,Busiuk
Nuostabu
O jeigu, tai būtų geltono metalo
Nes sidabras man visiškai netinka.Kiek yra tekę matuotis, ant manę keistai nublunka.
Snaigytė mums rodo pavyzdį
Oi,Busiuk
Snaigytė mums rodo pavyzdį
Busy,
Nie, cia ne Magnunos siurpraizas, vakare ji parodysiu
Radau ebejuje
Bižu
Iki ašarų prisižvengiau.
Brukne, labai gražios foto
Moliukas ir Snaigytė, jaukiai miegantys
Aist, bet ir baisių tų alegorijų žinai
"vyras parvedė namo kitą moterį." po šito mano istorijoj būtų padėtas riebus taškas tarpuragėn abiem, sunkiu, metaliniu, nenustatytu daiktu

Busy, graži apyrankė
Brukne, labai gražios foto
Moliukas ir Snaigytė, jaukiai miegantys
Busy, graži apyrankė
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 07, 14:09)
labas dienas, šaltas lietingas oras ir aš jau darbelį pabaigon. Dirbu nuo 7,00.
A, uoj, kokia apyrankė.
Erendira... Uojezau... šitaip paviešint, vargšė Bižū...
Labai graži naujokytė Baltutė.
Kamanės kokis kailis ir šarmas.
Snaigė sušąlus. Bet jau pas mus šildo. Vakar grįžau, uodegos visos ant baro sutūpę, galvoju, ko čia tokios draugiškos. Pasiremiu ranka, o baras šiltas. Ir supratau.
Busy, apžiūrėjau katinukus tuos meninius, tai man jie jaukūs, tokie apvalučiai.
Sandros kukulius FB apžiūrėjau, tai dar labai kleckai, jez, Sandrut, kaip ir išlaikyt juos, auksinės tavo rankos...
Diinka, labai pasistengsiu kitą savaitėlę sumažinti tavo skolas. Laukiu algos. Deja, negaliu tau paskolinti laiko.
Papildyta:
QUOTE(gielux @ 2016 10 07, 14:37)
"vyras parvedė namo kitą moterį." po šito mano istorijoj būtų padėtas riebus taškas tarpuragėn abiem, sunkiu, metaliniu, nenustatytu daiktu

Busy, graži apyrankė
Busy, graži apyrankė
Žiaurios yra moterys. Tas daiktas yra keptuvė.
Papildyta:
Pamiršau parašyti...
Paguoskit.
Tašė vakar sum...žo visą vonią. Kilimuko nebuvo, tai privarė ant grindų.... Niekaip neišėmiau. Ko nedariau... Direktorius sako - pachmeco... pypec...
Ji žymi tas vietas, kur laiko savo teritorija.
Nesurasiu jai namų, ji nesugyvens su kitom, nebežinau, ką daryt...
Apsirūpinau Zoflora... Nu...
Papildyta:
Dar pamiršau parašyti.
Gal kas naudojate ir džiaugiatės Cats Best Oko Plus kraikučiu?
Turiu pusmaišį.
Erendira, Magnuna, Šponkiau, Ruste?
Nežinau, kam siūlyt, vakar susėmiau, nes nebeapsikenčiau to nešiojimosi ir likau prie bentonitinio.
QUOTE(Erendira @ 2016 10 07, 10:36)
Vargšė Bižu, tokias foto parodė. Asmens duomenų pažeidimas.
Erode laikykis, nežinau kaip ir paguosti.