Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Bižu karūna pametė, dabar ieško.hihihi.gif
Mano namuose visada uždengtas, fobiją turiu. Draugės katukas buvo įkritęs, gerai, kad laiku pamatė, kažkaip laikėsi, bet baimės buvo.O va draugo vokietis, jei tik gali pasirinkti, tik iš wc vandenį laka.
Atsakyti
Sveikos.

Bižū OJEJEJ bigsmile.gif biggrin.gif bigsmile.gif

ŠALTA.
noriu vasaros... šiltos gražios...
na arba bent šildymo...
arba bent va taip gulėti iki ausų užsiklojus šilta kaldra,...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 07 spalio 2016 - 12:02
Aisku tokiu oru tik po kaldra miegoti 4u.gif

Ka manot? visai daili biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Apus @ 2016 10 07, 11:28)
Gufiui taip nepavyktų biggrin.gif pas mane PRIVALO būti dangtis uždarytas, fobija jaučiu...

Aš pavargau kariaut su saviškiais. Tai vienas wc Tytei būna visada atidaromas pagal pareikalavimą. O dar labiau jai patinka nueiti kartu, pasitrinti apie šonus, kol žmogai ten medituoja, o paskui stebėti, kaip šviežas vanduo sudrėkina "girdyklos" kraštus. O tada galima ir išragauti. biggrin.gif
Tik kartą sugavau MB girdantį katę kitam wc blink.gif - pagrasinau sankcijomis ir karu. duel.gif
Jau vieną wc kasdien valinėju, kad katė ko nors neprilaktų ir neprinešiotų - tai ką, dabar prie visų wc su skuduru budėti? schmoll.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 07, 11:51)
O va draugo vokietis, jei tik gali pasirinkti, tik iš wc vandenį laka.

Tytės bendramintis biggrin.gif

QUOTE(busycat @ 2016 10 07, 12:04)
Ka manot? visai daili  biggrin.gif

Nagi pasakok. Tai čia tas Magnunos siurprizas? smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien esu be energijos, be noro dirbti. Net pavydu į Snaigutę žiūrėti biggrin.gif
Erendira, nerodai nerodai Bižu, kad aš net nežinau kaip ji atrodo, o po to tik driookst ir su kompromituojančiomis nuotraukomis pasirodai bigsmile.gif Niu jau gražuolė Bižu wub.gif
Šponkiuko MB nužiūrėtoji baltapūkė tai pataps tikra gražuole kai pas Šponkių paklius. Ale TB koks šaunuolis 4u.gif
Busy, apyrankė tai tikrai daili mirksiukas.gif . Man sidabro papuošalai prie dūšios, o čia dar kašarikai, tai visai liuks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 07 spalio 2016 - 12:38
Aš tai bijau, kad kokio dezifekanto wc neprilaižytų. O vandenėlis ten juk švarus, priešingu atveju šuo nelaktų be būtino reikalo.
Oi,Busiuk doh.gif mega_shok.gif Nuostabu 4u.gif O jeigu, tai būtų geltono metalo bigsmile.gif Nes sidabras man visiškai netinka.Kiek yra tekę matuotis, ant manę keistai nublunka.
Snaigytė mums rodo pavyzdį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 07 spalio 2016 - 12:55

Busy, wub.gif gražuuuuu
Atsakyti
Nie, cia ne Magnunos siurpraizas, vakare ji parodysiu biggrin.gif Radau ebejuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 07, 12:04)

koooks grožis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Bižu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Iki ašarų prisižvengiau.
Brukne, labai gražios foto wub.gif
Moliukas ir Snaigytė, jaukiai miegantys wub.gif
Aist, bet ir baisių tų alegorijų žinai blink.gif "vyras parvedė namo kitą moterį." po šito mano istorijoj būtų padėtas riebus taškas tarpuragėn abiem, sunkiu, metaliniu, nenustatytu daiktu blink.gif bash.gif biggrin.gif
Busy, graži apyrankė bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 07 spalio 2016 - 13:38
QUOTE(ahabimeni @ 2016 10 07, 14:09)
koooks grožis wub.gif  4u.gif

labas dienas, šaltas lietingas oras ir aš jau darbelį pabaigon. Dirbu nuo 7,00.

A, uoj, kokia apyrankė.
4u.gif
Erendira... Uojezau... šitaip paviešint, vargšė Bižū...
Labai graži naujokytė Baltutė.
Kamanės kokis kailis ir šarmas.
Snaigė sušąlus. Bet jau pas mus šildo. Vakar grįžau, uodegos visos ant baro sutūpę, galvoju, ko čia tokios draugiškos. Pasiremiu ranka, o baras šiltas. Ir supratau. 4u.gif mirksiukas.gif blink.gif
Busy, apžiūrėjau katinukus tuos meninius, tai man jie jaukūs, tokie apvalučiai. smile.gif
Sandros kukulius FB apžiūrėjau, tai dar labai kleckai, jez, Sandrut, kaip ir išlaikyt juos, auksinės tavo rankos...

Diinka, labai pasistengsiu kitą savaitėlę sumažinti tavo skolas. Laukiu algos. Deja, negaliu tau paskolinti laiko.
Papildyta:
QUOTE(gielux @ 2016 10 07, 14:37)
Aist, bet ir baisių tų alegorijų žinai  blink.gif "vyras parvedė namo kitą moterį." po šito mano istorijoj būtų padėtas riebus taškas tarpuragėn abiem, sunkiu, metaliniu, nenustatytu daiktu  blink.gif  bash.gif  biggrin.gif
Busy, graži apyrankė  bigsmile.gif

Žiaurios yra moterys. Tas daiktas yra keptuvė.

Papildyta:
Pamiršau parašyti...
Paguoskit.
Tašė vakar sum...žo visą vonią. Kilimuko nebuvo, tai privarė ant grindų.... Niekaip neišėmiau. Ko nedariau... Direktorius sako - pachmeco... pypec... unsure.gif blink.gif
Ji žymi tas vietas, kur laiko savo teritorija.
Nesurasiu jai namų, ji nesugyvens su kitom, nebežinau, ką daryt...
Apsirūpinau Zoflora... Nu... angel_sadangel.gif
Papildyta:
Dar pamiršau parašyti.
Gal kas naudojate ir džiaugiatės Cats Best Oko Plus kraikučiu?
Turiu pusmaišį.
Erendira, Magnuna, Šponkiau, Ruste?

Nežinau, kam siūlyt, vakar susėmiau, nes nebeapsikenčiau to nešiojimosi ir likau prie bentonitinio.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 07, 10:36)
Karūna didelė, tačiau yra vietų, kur ji telpa hihihi.gif

Vargšė Bižu, tokias foto parodė. Asmens duomenų pažeidimas. biggrin.gif

Erode laikykis, nežinau kaip ir paguosti. console.gif
Atsakyti