Merginos gal turite sito paltuko nuoroda
QUOTE(krista08 @ 2016 11 26, 13:05)
Pakomentuosiu kelis rūbelius
COLLECTION LACE-UP BACK SUEDE TOP
Nors rašo true to size, bet tikrai dydžiu mažinta, džiaugiuosi kad surizikavau ir paėmiau 6 dydį, nors įprastai dėviu 2-4. Labai kokybiška! Norėčiau dar ir rožinės tokios
COLLECTION LACE-UP BACK SUEDE TOP
Nors rašo true to size, bet tikrai dydžiu mažinta, džiaugiuosi kad surizikavau ir paėmiau 6 dydį, nors įprastai dėviu 2-4. Labai kokybiška! Norėčiau dar ir rožinės tokios
labai graži palaidinė
QUOTE(inga_ @ 2016 11 28, 01:17)
39,99$ - 30 proc
QUOTE(krista08 @ 2016 11 28, 08:11)
Mamma mia, kokia kaina!!!! Aš ją matydavau gal po $100+
O as stai ka nusipirkau:
grazuoli kasmyra (apie kuri cia temoj klausinejau) , jis gal mazintas kazkiek , nes pirkau M dydi ir jis toks graziai laisvas

ir dar j.crew factory sijonuka, irgi ne mano dydis
bet pasilikau, pakrenta ant klubu, tai ilgis geriau atrodo

zodziu, kai as db tokia itin per plona, tai sitie rubai man visai graziai ziurisi, priduoda apimties
vakar buvau uzsidejusi juos kartu , buvau labai ryski
paziurejau prie to sijono ir pilkos spalvos (tokios kaip ta apatine sijono juosta) kasmyras kartu graziai ziurisi, ir juodas kasmyras grazu...taigi dziaugiuosi pirkiniais 
aj, dar ir toki tipiuka nusipirkau, labai dailus, na, man , kai nuolat salta, tai lauks siltesnio pavasario/vasaros, kol galesiu pranesiot

realiai jis dar grazesnis
grazuoli kasmyra (apie kuri cia temoj klausinejau) , jis gal mazintas kazkiek , nes pirkau M dydi ir jis toks graziai laisvas
ir dar j.crew factory sijonuka, irgi ne mano dydis

zodziu, kai as db tokia itin per plona, tai sitie rubai man visai graziai ziurisi, priduoda apimties
vakar buvau uzsidejusi juos kartu , buvau labai ryski
aj, dar ir toki tipiuka nusipirkau, labai dailus, na, man , kai nuolat salta, tai lauks siltesnio pavasario/vasaros, kol galesiu pranesiot

realiai jis dar grazesnis
QUOTE(troliuke @ 2016 11 27, 20:25)
Turetu buti sita, jeigu dar neradote
https://factory.jcre...XDFpjv3vG9Z2TYA
Dideja, labai smagus pirkiniai
pavydziu lieknumo 
Nezinau ar buvo apkalbeta, bet ir as gavau maisiuka nebrangiu lobiu
Labai patiko sios maikutes. Standaus trikotazo ir normalaus ilgio. Ilgai ieskojau tokio tipo, bet kiek matavausi visos buvo nesamoningo ilgio. Sias pasilikau dvi sau ir viena M dydzio parduodu

Sita pasiliksiu, visai smagus. Nezinau ar vertas tu 20keliu euru, bet patinko tokio tipo rubai.

ir Faux-leather scalloped trim tank top. Visai smagus, tik tas navy labiau i pilkuma
Nezinau ar buvo apkalbeta, bet ir as gavau maisiuka nebrangiu lobiu
Labai patiko sios maikutes. Standaus trikotazo ir normalaus ilgio. Ilgai ieskojau tokio tipo, bet kiek matavausi visos buvo nesamoningo ilgio. Sias pasilikau dvi sau ir viena M dydzio parduodu

Sita pasiliksiu, visai smagus. Nezinau ar vertas tu 20keliu euru, bet patinko tokio tipo rubai.

ir Faux-leather scalloped trim tank top. Visai smagus, tik tas navy labiau i pilkuma
QUOTE(Melajja @ 2016 11 24, 14:56)
Ispakuoti ir as ispakuoju bet nesimatuoju
Labai grazi palaidine verstos odytes
Gal kas gavo gayle ir ta spalvotaji?Pasidalinkit ispudziais
Man sitas grazuolis tobulas,bet va kaina
https://www.jcrew.co...F8221/F8221.jsp
As gavau Cable crewneck sweater with ruffle sleeves
https://www.jcrew.co...t...e&hash=row0
Grazi zydra spalva,labai. Kiek gan skystokas,ne standus.Jei nupigins dar labiau,noreciau isbandyt jcrew siuloma chaki spalva
QUOTE(jolipa @ 2016 11 29, 09:51)
Aciu Labai
Gal teko pastebeti, a imeta sita paltuka?
QUOTE(troliuke @ 2016 11 30, 20:44)
Gal teko pastebeti, a imeta sita paltuka? 
Labai seniai ji bemaciau imesta.
[quote=Cocainna,2016 11 30, 14:03]
Nes daznai bunu pasidaziusi,neispurvinus rubu nemoku nusirengti
Nera didele iskirpte,man kelis cm raktikaulio matosi..
Pilkas su roziniu tiuliu,bombinis 
Pagaliau pati gavau TULLE-HEM TOP, tikrai labai failnuoliška bliuskyte/džempas, man su ~162 cm pats tas ilgis, aukštesnėms bus trumpoka. Kažkaip neatkreipau dėmesio, kad pas pilką rožinis tiulis, maniau baltas ar tai kreminis, bet jei rusvas, jau noriu pavasariui pilko, prie šviesių kelnių
Pagaliau pati gavau TULLE-HEM TOP, tikrai labai failnuoliška bliuskyte/džempas, man su ~162 cm pats tas ilgis, aukštesnėms bus trumpoka. Kažkaip neatkreipau dėmesio, kad pas pilką rožinis tiulis, maniau baltas ar tai kreminis, bet jei rusvas, jau noriu pavasariui pilko, prie šviesių kelnių
QUOTE(Melajja @ 2016 12 05, 10:52)
Pas mane S dydis,tikrai ir XS butu geras,aptemptesnis virsus butu tik,o ir su 164cm ugiu labai geras ilgis.. Pati turiu abi spalvas,tai pas pilka i ruzavuma,labai grazus tiulis,bet man noretusi jo daugiau ir ilgesnio