QUOTE(zibuteg @ 2017 02 25, 15:31)
QUOTE(Cocainna @ 2017 02 25, 16:26)
Nu labai good
butu tikes ir S tikrai,ir beje as irgi neatrodau sau meska(164cm) su juo,o kaip tik kudesne
Na jums abiems iki mesku dar toli toli
Girl, man tai kazkaip lyg truputi ilgio truksta tam megztukui su kailiu ...
QUOTE(Girl. @ 2017 02 25, 14:56)
Sveikos
Pasiėmiau su baime lauktą Collection colorblock shearling sweater. Nu ir ką - megztukas tikrai nuostabus
nuotraukose neįmanoma to grožio perteikti, bet tikrai man pasirodė kokybiškas ir išskirtinis. Labai bijojau, kad bus trumpas ir platus, bet viskas tikrai ok žiūrisi, tik reik dabar gražių džinsų ar kelnių aukštesniu liemeniu
primenu, mano ūgis 178, krūtinė apie 90cm, dydis M. Platus, plevėsuojantis (foto nesimato), bet manau toks ir turi jis būti, juolab, kad per rankoves nėra labai platus, taigi sakyčiau, kad dydį jis atitinka, jei tarpinis dydis, galima ir mažesnį imti. Beje, enura lyg rašė, kad gali jis storinti, tai aš kažkaip kaip tik su juo tokia lieknesnė sau atrodau

Pasiėmiau su baime lauktą Collection colorblock shearling sweater. Nu ir ką - megztukas tikrai nuostabus

Koks fainas!
Del storinimo tai ir man atrodo, kad neturetu storinti, vien jau del to, kad virsus sviesus, pecius paryskina, o liemuo tamsus
QUOTE(bumbulas @ 2017 02 23, 10:19)
gal kas turit Italian cashmere tie-neck sweater
item F8221? Atsiliepimuose rašo, kad mažintas. Kažin, ar tai tiesa?
https://www.jcrew.co...k-sweater/F8221
item F8221? Atsiliepimuose rašo, kad mažintas. Kažin, ar tai tiesa?
https://www.jcrew.co...k-sweater/F8221
QUOTE(Cocainna @ 2017 02 23, 12:37)
Turite si grazuoli? Kokios spalvos?Ar fainas?
As irgi laukiu
Bet XS dydzio,jauciu prasoviau
Labai liudna,kad kelis paskutinius pirkimus labai pavede amerikoniu reviews .
As irgi laukiu
Labai liudna,kad kelis paskutinius pirkimus labai pavede amerikoniu reviews .
Merginos, turiu Italian cashmere tie-neck sweater
Prie Collection colorblock shearling sweater kelias dienas meditavau, bet taip ir nepasiėmiau. Be reikalo...
Girl. kaip grazu
jcrew kaip visada tobulai, bet jei ne paslaptis batukai ir dzinsiukai is kur?
Dekui, merginos
Enura, zinok tikrai nesijauciu su juo kaip per trumpu, kas tarkime yra buve ne karta su kitais j crew megztukais. Gal, kad rankoves jo normalaus ilgio, pats toks palaidas. O gal tiesiog, man dabar tokiu patrumpintu rubu era atejus, nes dar viena palaidine nusipirkau siltajam sezonui, kuri jau tikrai trumpa. Nuoga bamba neisiu, bet kazkaip priderint planuoju
Vvaiva, as ji pirkau uz $139.99 (kai buvo papildoma 30 proc. nuolaida), buvo galima ir geresne kaina pagauti, kai galiojo -40.
Hellada, dzinsai Massimo Dutti, bet senos kolekcijos, batai MK Michelle slip on. Labai man jie patiko, o dar kai tokia gera kaina macys pagauti
Enura, zinok tikrai nesijauciu su juo kaip per trumpu, kas tarkime yra buve ne karta su kitais j crew megztukais. Gal, kad rankoves jo normalaus ilgio, pats toks palaidas. O gal tiesiog, man dabar tokiu patrumpintu rubu era atejus, nes dar viena palaidine nusipirkau siltajam sezonui, kuri jau tikrai trumpa. Nuoga bamba neisiu, bet kazkaip priderint planuoju
Vvaiva, as ji pirkau uz $139.99 (kai buvo papildoma 30 proc. nuolaida), buvo galima ir geresne kaina pagauti, kai galiojo -40.
Hellada, dzinsai Massimo Dutti, bet senos kolekcijos, batai MK Michelle slip on. Labai man jie patiko, o dar kai tokia gera kaina macys pagauti
Aciu
tikrai nerealus baciukai
QUOTE(Girl. @ 2017 02 26, 17:04)
Kazkaip ant mimsy ilgesnis atrode
Tik manes sitas megztukas kazkaip nezavi vis tiek
QUOTE(enura @ 2017 02 26, 18:12)
temos nesekiau, tu enura taip pat turi šį megztuką??
QUOTE(inga_ @ 2017 02 26, 20:49)
Inga, tai kad nezavi jis jos
Man grazios spalvos sio megztuko. Ant saves nelabai isivaizduoju, bet siaip labai vykes.
Man labai grazu ant Girl. Kai jau duota zmogui, tai duota: ir grazi figura ir geras skonis
QUOTE(Girl. @ 2017 02 26, 17:04)
Dekui, merginos
Girl, megztukas
mk čia man netinka
Papildyta:
QUOTE(Aireda @ 2017 02 26, 19:04)
Inga, tai kad nezavi jis jos
Pati pacitavai enura.
Man grazios spalvos sio megztuko. Ant saves nelabai isivaizduoju, bet siaip labai vykes.
tai kokį dydį turi, enura tą megztuką s ar m?
aireda, tau tikrai, kad jis tiktų, nes tavo irgi graži figūra