Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Night, Bestyge-o kaip reikia melstis? verysad.gif juk Teve musu ir kitos maldos ne visai meldimasis ?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 09, 21:38)
Pas psichologus patenka ne tik zmogeliai kurie sakysim neadekvaciai nusimine del menkniekiu.

Pas juos patenka zmones, kuriems gyvenime tikrai yra rimtu problemu ir naisku ar verta gyventt.
Bet psichologams yra uzduotis ne padeti zmogui apsispresti del gyvenimo, o pakeisti jo asmenybe tikslu, kad jis gyventu BET KOKIA KAINA.

Meslas tai metafora, gyvenime yra blogu dalyku kuriems tinka sis analogas ir kai kuriu gyvenime nesimato jokiu prosvaisciu.
Nemanau, kad psichologas pades tai suvokti ir apsisprresti nusizudyti.
Jei ne - tai reiskia, kad psichologais negalima pasitiket ir nekaltose situacijose, nes ju tikslas tiesiog padeti zmogui isgyventi. Isgyventi geromis salygomis ar mesle ar visiskame dugne. Taii psichologu nedomina, zmogu galima itikinti, kad viskas tiesiog puiku.

Taip jiems net lengviau nei ieskot geru iseiciu, o kita vertu tai jau net ne ju darbas.

Nežinau, iš kur jūs ištraukėt tokias nesąmones. Pas psichologus žmonės eina dėl įvairių psichologinių problemų. Ar jūs žinote, kuo skiriad psichologas ir psichoterapeutas, psichiatras? Kalbate kažkokius vėjus. Ar bent esate buvusi pas psichologą? Arba bent pas pas 5 skirtingus psichologus, kad galėtumėte teigti tai, ką teigiate? Apstu žmonių,kuriems pakanka kelių psichologo konsultacijų,kad jie galėtų judėti priekin. Apskritai jau net Lietuvoj pamažu nyksta stereotipai, kad pas psichologus reikia eiti tik tuomet,jei esi didelis psichinis ligonis ir nori sau galą pasidaryti. Tokiu atveju vargu ar psichologas padėtų, čia jau reikalingas gydymas vaistais ir psichoterapija arba vien psichoterapija.
Papildyta:
QUOTE(bučkis @ 2017 08 09, 22:06)
Night, Bestyge-o kaip reikia melstis? verysad.gif  juk Teve musu ir kitos maldos ne visai meldimasis ?

Ką turi omeny?

Nuo kada Teve mūsų ne meldimasis? 😊
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2017 08 09, 23:20)
Ką turi omeny?

Nuo kada Teve mūsų ne meldimasis? 😊

vienos maldos kartojimas kaip mantros gal per bukas meldimasis? nezinau. kai sako pasimelsk uz kazka tai nezinau kaip ta reiktu daryt
Atsakyti
QUOTE(Bestygė @ 2017 08 09, 21:20)
Nežinau, iš kur jūs ištraukėt tokias nesąmones. Pas psichologus žmonės eina dėl įvairių psichologinių problemų. Ar jūs žinote, kuo skiriad psichologas ir psichoterapeutas, psichiatras? Kalbate kažkokius vėjus. Ar bent esate buvusi pas psichologą? Arba bent pas pas 5 skirtingus psichologus, kad galėtumėte teigti tai, ką teigiate? Apstu žmonių,kuriems pakanka kelių psichologo konsultacijų,kad jie galėtų judėti priekin. Apskritai jau net Lietuvoj pamažu nyksta stereotipai, kad pas psichologus reikia eiti tik tuomet,jei esi didelis psichinis ligonis ir nori sau galą pasidaryti. Tokiu atveju vargu ar psichologas padėtų, čia jau reikalingas gydymas vaistais ir psichoterapija arba vien psichoterapija.

Pas viena psichologe teko lankytis formaliai, nes reikejo gauti psichologini ivertinima. Manau tai buvo formalu. Pasikalbejom ir tiek. Cia Lietuvoje.
Po to bendravauu su psichologu Vokietijoje, nes reikejo jo assesment (ivertinimo), o jam rupejo kiek jis sgali nugrezti Vokietijos ligoniu kasas su mano pagalba. Suzinojo, kad pilietybe Lietuvos ir jam kolegos pasake,, kad bus ten jam daug problemu, tai tiesiog apsimete durnu, kad ji ramybeje palikciau (kaip apsimete? tiesiog pasake, kad nezino, ka darytii su LT pilietybes atstovais, nes Lietuva ignoruoja ES normas, tai ten bus tik teisines bedos.

Tai ka matome? - tik formaluma.

Na gerai... tai mano patirtis, bet maciau kitus zmones kur pas psichologus ejo. Po metu ar dvieeju pasidrydavo daug maz isplautomis smegenimis sektantai kurie kartodavo ikaltas tiesas.

Kazkas panasaus, kas vyksta sektose. Tenirginueina kokie nusimine zmogeliai, o po pusmecio ziurek akis ziba kaip beprociu ir uoliai kartoja: "As nemaciau, bet musu vadovas man atvere akis - praregejau, pamaciau tikra Dieva" na plius minus.
Pas psichologa dievu nepamatto, bet idiegia jiems tikra kelia, aukodami adekvatuma.
Atsakyti
QUOTE(bučkis @ 2017 08 09, 22:58)
vienos maldos kartojimas kaip mantros gal per bukas meldimasis?  nezinau. kai sako pasimelsk uz kazka tai nezinau kaip ta reiktu daryt

Tiesiog gali savais žodžiais, svarbu iš širdies melstis (už kitą).

Beje, Jėzaus malda (Viešpatie Jėzau Kristau, pasigailėk manęs nusidėjėlio), yra mantra, bet krikščionybėje laikoma viena iš stipriausių maldų.
Atsakyti
meja-susikaupk. ir tai praeis. kelios valandos ir bus po tyrimo. uztat gausi ramybe ir zinias kaip ten kas yra. suprantu kad baisu ir nemalonu, norisi pabegti. bet reikia. maziau galvok kaip nenori daugiau kad tai nedaug laiko uztruks baigsis ir nebereikes. ir kaip gera bus po tyrimo ;)
Atsakyti
Mėja, jokių katinų ginti nereikia ir būtų kvaila. Už katiną atsakingas jį bute laikantis asmuo ir privalo atlyginti patirtus nuostolus, jei jie atsiranda.
Tiesiog aš visiškai nesupratau, kodėl ji kalba su manim iškart isteriškai. Gal galvojo, kad vengsiu atlygint ką ten padraskė. Bet kai pasakiau, kad ne, vis tiek konfliktavo, o vėliau ir visai nebūtų dalykų prikalbėjo, kas man peržengė ribas.
Žodžiu, baigės viskas švelniai tariant, nemaloniai. nuo katino išsivystė iki nebūtų dalykų, iš pradžių galvojau pervesti (grynų tiesiog neturėjau tą akimirką, kai kilo razborkės), bet, kadangi konfliktas tęsės, mane privedė iki to, kad jei negebam išsiskirti gražiuoju, gal kažkas gali padėti. Tikrai nesiruošiau to daryti, bet kai su manim taip, tai ir aš pranešiau VMI, kad patikrintų, ar mano nuomos sutartis apskritai galiojanti. Ji teigė, kad taip, ir kad iš valstybės nevagia. O aš beveik tikra, kad meluoja, todėl tegu man VMI atsako.

Po 1 jos frazės, nesiruošiau taikstytis ir likt ten dar 1 naktį, isteriškai susimečiau likusias šmutkes, pasiėmiau katinuką ir išvažiavom. Naktį. Beje, nuomos sutartis nesibaigus ir dabar.

Vakar grįžus ~ 17.30 griuvau miegot. Daugiau iki ryto nepabudau, net žadintuvo negirdėjau. Bet į darbą pavėlavau nedaug. Gal nuo anos nakties mažai miego, gal stresas, dar raminamaisiais pasivaišinau.

Va, išsisakiau. Žinau, kad nereikėjo pasiduot konfliktui, bet nepajėgiau kalbėt ramiai, kai ant manęs vemia.

Bučki, malda yra ir maldavimai (prašymai), ir dėkojimas, iš šlovinimas. Galima melstis ne poteriais (jei įdomu, yra viskokių katechezių lietuvių kalba, kur aiškina kiekvieną žodelį poteriuose). Bet šiaip juk galima savais žodžiais, pvz., dėkoju už tą, prašau ano ar pan. smile.gif
Atsakyti

Idomucia, visiška nesąmonė. Su įvairiais psichologais teko susidurti, taip pat psichoterapiją teko lankyti 2 metus. Niekas man jokių tiesų nekalė ir nepavertė sektante. Tiesiog drauge bandėme spręsti mano psichologines problemas. Iš kur jos kilo, kaip galima su tuo tvarkytis ir pan. Tiesą sakant, net pikta skaityt, tu pilnas išankstinių nuostatų.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idem: 10 rugpjūčio 2017 - 10:22

Bucki,tyrimas del operacijos,ne del to kad kazkas blogai😊

Night,tai aisku,kad seimininkas atsako uz savo gyvuna,bet tai nereiskia,kad "nukentejes" nuo to gyvuno gali isterikuot ir pan.

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 08 10, 14:25)
<p>Bucki,tyrimas del operacijos,ne del to kad kazkas blogai😊</p><p></p><p>Night,tai aisku,kad seimininkas atsako uz savo gyvuna,bet tai nereiskia,kad "nukentejes" nuo to gyvuno gali isterikuot ir pan.</p>

tai po tyrimo gi bus tas jausmas-va gerai pasibaige. tai tos minties ir laikykis. ne kaip bus baisu darytis o kaip bus faina kai pasibaigs
Atsakyti
Mėja, tai taip išeina, kad niekas niekada dėl nieko negali isterikuot. Bet žmonės kartais isterikuoja. Pvz., pati tu juk visiškai nemotyvuotai isterikavai, kad neleidžia laikyti šuns.

Gal nuotaika bloga buvo tai moteriai, gal buvo pasiruošus puolimui, nes galvojo, kad tas mokestis kažkokia problema, gal iš principo aš nepatikau - su ja nenorėdavau bendrauti, bendraudavau tik apie ką reikia. Gal tiesiog toks žmogus. Aš nežinau motyvų.
Mano kantrybė trūko, kad nepripažino, kad prikalbėjo nebūtų ir melagingų dalykų.
Atsakyti

Nu nezinau ar nemotyvuotai😁 ji lygiai taip pat isterikavo ,kad as nenoriu pamest suns.ir nepamesiu,kad ir kas ka sakytu,kol jis gyvas as esu atsakinga uz ji.

Bet kokiu atveju visada bus konfliktu ten kur yra daugiau nei1 zmogus.

Atsakyti