Idem, mano santykiai su tėvais buvo sunkūs tik mano paauglystės metais. Kokius trejus metus. Ir tai, dabar galiu pasakyt, kad jie buvo laaabai kantrūs ir geri man net tada, jei ne tėviškai, bet taip bendražmogiškai juos vertinant. Vaikystė, kurią psichologai mėgsta prikišt, išvis buvo normali mano dabartiniu požiūriu. Taip, tėtis turėjo bėdų su alko, bet, kiek girdėjau apie priklausomus žmones, jų namuose dažnai esama nepalygint baisesnių dalykų, nei būdavo pas mus. Tėvai kartais apsižodžiuodavo ir pasipykdavo, bet ar daug kuriose šeimose to niekad nebūna? Bet. Aš manau, kad jie abu iš prigimties individualistai. Tikrai ne iš pašaukimo ta šeima atsirado. Gal natūralu, jei ir vaikai tokie. Nors sesės ne, o aš labai... Tikrai nesakau, kad šeimos reikėtų vengt. Šeimą, turiu minty vyro ir moters sąjungą. Sakau, kad man tai atrodo be proto brandu ir be proto rimta. Geri santykiai tarp partnerių, man yra visų pirma, kiekvieno jų atskirai žavesio ir išminties rodiklis. Nekalbu apie vaikus. Anie per dažnai būna neatsakingumo ir tėvų užgaidų, arba išvis tėvų instinktų aukos. Sorry už išsireiškimą.
Aš tai atvirkščiai, kankinuos su mieguistumu. Jau tikrai nei nžn ką daryt, labai užknisa. Darbe dar nk, gal panika veikia dėl atsakomybės. Bet išeinu iš ten, net silpna, kaip noriu miego... Ir šiandien, va, visą vakar vakarą miegojus ir naktį, tik dabar, jau vakare, atsikėliau... Jau antrą savaitgalį negebu dėl to miego ir padangų karietai pasikeist. Ir šiaip nk nuveikt...
gal išsimiegok....
papasakosiu apie vit D. pavasari gi dariaus. zemiau normoa buvo. pasnekejom kad ai vasara saule nieko nevartosiu. teko pas kita dar apsilankyt vasaros metu , paziurejo tyrimus sako vartoook ka nors. nusipirkau kapsule bet taip smalsu koki cia ta saule gwra darba padarys. rudeni pasidariau. jokio. mano keliais vienetais zemiau normos. neuzkele net iki normos. nu galima sakyt sudina vasara bet nu vistiek saules daugiau nei ziema. ir lauke bunu daugiau nei ziema. tai vat kaip idomiai. dabar labai idomiai ka ta kapsule gero padare. kiek uzkele. bet biski 14 euru gaila smalsumui patenkint
pradejau gert gelezi o tai nukrito daug. vitamina B siaip sau. dar radau besibaigianti melyniu ekstrakta. kaip babyte sauja papildu kas ryt
Meja, susimazinusi skrandi, tu maziau suvalgysi maisto ir del to kris svoris. Bet, jei tu esi saldesius, kas neuzima daug vietos skrandyje, bet suteikia daug kaloriju,, tau nepades skrandzio mazinimo operacija. Taip nutiko su mano pazistama. Ji valge maziau, bet ede sokoladus ir kitus cukrus, krakmola. Pasekme:pradzioje numete svori, bet po kai kurio laiko, sokoladu ir cukraus, krakmolo deka, kas neuzima skrandyje daug vietos, priaugo dar daugiau, nei svere iki skrandzio mazinimo operacijos. Negasdinu taves, tik linkiu sekmes ir sveiksos nuovokos. Nuosirdziai linku tau sekmes, bet nepamirska, kad saldumunai, miltiniai ir krakmolas, neisgelbes taves susimazinus skranduko. Viso ko tau geriausio:)***