QUOTE(Bestygė @ 2017 10 29, 22:32)
ačiū, kad atrašei, ypač juoda buvo vakar, užvakar.
paroxetiną keičia escitalopramu.
jei gali, pasimelsk. nors nebežinau, ar tikiu maldos galia. mane velnias puola kaip reikiant. esu arti susinaikinimo ribos. kai niekas tampa nebesvarbu ir nebesulaiko. jaučiu, kad galiu baigti vieną dieną ant smūgio kaip mama. sulkuošino gimdytojai, patys pasilpovė, o man tuos vėmalus likusius ir pasekmes tempti. nebenoriu. esu sau per sunki našta, ir ne tik sau. jau niekad nebesijausiu sveika ir laimina. niekad nebejausiu pilnatvės. viskas buvo į šipulius sudaužyta. galiu tik apsimesti, kad veikiu, dirbu, einu. kol galiu apsimesti.
Išvemk tą jausmą bent čia.

Tuoj mesiu tel. ir būtinai paprašysiu Jo, kad apkabintų tave.
Ar šiuo metu darbuojatės? Gal tau kas naujo konkretaus negero atsitiko?
Nidulia, nors pasisakymas skirtas ne man, bet ar tiki, kad kai pasakai "daryk taip ir taip", žmogus ir padarys? Juk kaip tik bus pasipriešinimo reakcija.
Jei ir atauga, gal žmogus bent kurį laiką jausis geriau, ar tai nėra pakankamai gerai? Na, jei jau pati negali ir nieks nepadeda daugiau tos priklausomybės atsikratyt? Be to, kodėl, jei vienam ataugo, būtinai ir kitam? Aš truputį netikiu, kad medikai taip jau imtųs daryt tas operacijas, jei būtų kažkokios didelės komplikacijų rizikos.
Jau Mėjai tos sveikatos reik linkėt kad ir kokiu būdu ji įmanoma.