Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

QUOTE(Nidulia @ 2017 12 05, 23:03)
Oi, merginos, prisizadejau pernai vyrui, kad sia ziema vaziuosiu su juo i kalnus slidineti. Vyras mane jau po truputi spaudzia, o as bijau keliones kaip suva....

Kodėl bijai? Taip pasiilgau gaivaus oro ir erdvės.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2017 12 03, 00:21)

Bestyge, dieve, dieve, kaip tau sunku, net skauda skaityti tavo postus.  Zadejau tau vasara paimti tavo mazius paganyti, bet, kad as I antra darba isidarbinau, tai tik 22 valanda namo parvaziuodavau, tai ir nesugebejau tau padeti verysad.gif Kaip tau sunku, siaubas. Labai uzjauciu, mieloji  4u.gif

Viskas gerai, žinau, kad visis turi savo gyvenimus ir rūpesčių.

Jau šiek.tiek lengviau porą mėnesių išbtos pusės, kad dukra sutinka mus su vyru išleisti ir kartais pasilieka su broliu vieni namie. Žiūrėsiu, kaip toliau. Sveikata silpna. Geriu raminamus kone kasdien, nes labai greit pavargstu ir kyla įtampa, su sūnum vargstu....pervargusi vakare bandau padėt jam namų darbus ruošti, labai nesavarankiškas, tinginys, greit pavargsta, nori tik prie kompo sėdėt, šiaip po mokyklos lekia į muzikos mokyklą penkis kartus per savaitę. Bet aš visą vaikystę gerai mokiausi ir lankiau daug būrelių, viską spėjau, o jis tik kur reikia pirštą pajudinti, tingi. Saldainį suvalgė, popierėlis numestas. Grįžta iš mokyklos-uniforma ant.žemės,kuprinė, batai, viskas išmėtyta. Labai jautrus vaikis, savitas, gabus, bet.jau toks ufonautas ir išsiblaškęs. Aįš ir buvau vaijystėj labai išsiblaškiusi, kiek pirštinių pamesta ir t.t, bet buvau atsakinga, tvarkingesnė žymiai. O jam dzin. Tas kompiuteris taip masina vaikus, tie žaidimai, aš taip pavargau jį kaip penkų metų vaiką žžiūrėt. Antraip megztinius velkasi, rankovių nemoka ištraukti, unikumas kažkoks. Ir stengiuosi iš paskutinių negluminti ir t.t, bet.kai.tokia.sveikata, vos gyva būnu. O jis.grįžta iš muzikos mok ir prie kompi viską.numetęs, net.ir pamirštų pamokas. Švietimo ministre,kur tavo pažadas panaikint namų darbus? Jie nesąmonė, ypač vaikams, kurie lanko muzikos mokyklas, sporto ir kitokias.disciplinas....

P.S. Antra diena man nuotaika visai gera, ekspresyvumas ir pab, bet viskas išvirsta į nerimą ir tada raminami. Man kelia neriną ir teigiamis emocijos, išsunkia ir išsikraunu,o dar kai darbai, lėkimas ,vaikų problemos...
Atsakyti
Labas visiems 4u.gif
Nesu cia naujoke. Bet tikriausiai niekas manes cia nezino. Merginos nezinau kas daros. Bet jau ilgas labas kaio nebegaliu.. Ten apie gyd. Vaistus viska zinau. Psichologe siulo psichoterapija.nezinau kas vyksta. Ir niekas juodai nedomina. Bandau gryzti cia. Gal kas zinote Psichologe internetu.aisku butu gerai kad nemokamai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _delete_: 07 gruodžio 2017 - 11:58
QUOTE(_delete_ @ 2017 12 07, 12:30)
Labas visiems 4u.gif
Nesu cia naujoke. Bet tikriausiai niekas manes cia nezino. Merginos nezinau kas daros. Bet jau ilgas labas kaio nebegaliu.. Ten apie gyd. Vaistus viska zinau. Psichologe siulo psichoterapija.nezinau kas vyksta. Ir niekas juodai nedomina. Bandau gryzti cia. Gal kas zinote Psichologe internetu.aisku butu gerai kad nemokamai

Niką tai žiauriai gerai atsimenu, tik.nebeatsimenu,kas ir kaip apie tave...

Na nemokamai kazin.ar rasi psichologe. O kodėl internetu?
Atsakyti
Nemokamai psichologės konsultuoja tik poliklinikų psichikos sveikatos centruose. Internete neteko matyti tokių labdarą teikiančių. Visos kaip sutartinai teigia, kad mokestis svarbus, kad klientas jaustų motyvaciją, įsipareigojimą dirbti su savimi. Bet tai kai kainelė už konsultaciją nuo 25 eur doh.gif tada labai rimtai pradedi galvoti, kad gal geriau tuos pinigus išleisti kitiems savo poreikiams.
Atsakyti
QUOTE(4blueflower @ 2017 12 07, 20:57)
Nemokamai psichologės konsultuoja tik poliklinikų psichikos sveikatos centruose. Internete neteko matyti tokių labdarą teikiančių. Visos kaip sutartinai teigia, kad mokestis svarbus, kad klientas jaustų motyvaciją, įsipareigojimą dirbti su savimi. Bet tai kai kainelė už konsultaciją nuo 25 eur  doh.gif  tada labai rimtai pradedi galvoti, kad gal geriau tuos pinigus išleisti kitiems savo poreikiams.

Jo, geriau uz ta pacia kaina kaskart nueit pvz masazo smile.gif
Atsakyti

Buvau pas chirurga,sake as labai jumis patenkintas 😊 is viso numeciau 15kg :yahoo:sake lb gerai,kad krenta pamazu.

Atsakyti
Mėja, kaip suprantu gerai jautiesi? kaip tavo saldumynų valgymas? Ar lengviau judėti?
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 12 08, 14:11)
<p>Buvau pas chirurga,sake as labai jumis patenkintas 😊 is viso numeciau 15kg :yahoo:sake lb gerai,kad krenta pamazu.</p>

O aš depresiją gydau maistu{ir vaistais]. Nežinau ,kaip padetį pakeisti tomato.gif
Anksčiau nors bdaržoves valgydavau,o dabar GERL as neleidžia. Pergyvenu,kad į kapus busiu sunki nešti blink.gif
Atsakyti

Pranaite,lb jaucias,jau visi pastebi,kad numeciau svorio.jauciuos lb gerai😊

Delete,prisimenu ir tave ir tavo istorija.

Amarrile,kai svoris pasieks 120 ir daugiau-susiimsi.ar pati ,ar su chirurgo pagalba,bet susiimsi.nes man buvo lb baisu kai pasiekiau 122.o ir visos tos pasaipos ir pasisaipymai is aplinkiniu dare savo.

Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 12 08, 18:22)
<p>Pranaite,lb jaucias,jau visi pastebi,kad numeciau svorio.jauciuos lb gerai😊</p><p></p><p>Delete,prisimenu ir tave ir tavo istorija.</p><p></p><p>Amarrile,kai svoris pasieks 120 ir daugiau-susiimsi.ar pati ,ar su chirurgo pagalba,bet susiimsi.nes man buvo lb baisu kai pasiekiau 122.o ir visos tos pasaipos ir pasisaipymai is aplinkiniu dare savo.</p>

Atsigult po peiliu nera susiemimas...bet tiek to.

O tai dabar saldumynus valgai ir norisi ar nesinori net? O kitu dalyku. ? Kas pasikeite.

P.s. kaip tavo kojos?
Atsakyti
QUOTE(meja82meja @ 2017 12 08, 17:22)
<p>Pranaite,lb jaucias,jau visi pastebi,kad numeciau svorio.jauciuos lb gerai😊</p><p></p><p>Delete,prisimenu ir tave ir tavo istorija.</p><p></p><p>Amarrile,kai svoris pasieks 120 ir daugiau-susiimsi.ar pati ,ar su chirurgo pagalba,bet susiimsi.nes man buvo lb baisu kai pasiekiau 122.o ir visos tos pasaipos ir pasisaipymai is aplinkiniu dare savo.</p>

Meja, kaip faina bigsmile.gif ! Suuuuuuuper! Dar po pusmečio iš pavydo kažkas bambą nusigrauš biggrin.gif . Nevaryk žmonių į dar didesnę neviltį 😉.
Atsakyti