Gal traleliuškės netinkamos? jei atrastum tinkamas, tai gal atsirastų ir energija ir motyvacija ir pinigai iš paskos/
Gal traleliuškės netinkamos? jei atrastum tinkamas, tai gal atsirastų ir energija ir motyvacija ir pinigai iš paskos/
Galimybiu visada yra. Bet va motyvacijos ir as nusipirkciau, jei galeciau.
o kodel tau atrodo kad gerumas netikras? ir dosnumas apsimestinis ? sakai kad nenori buti pasveikinta bet tuo paciu nepasveikinta jautiesi atstumta. cia atrodo kaip pyktis nepasveikino tai ir nereikia ir nenoriu ir apsis....kit. šlykštu dovanu keitimesi kas? kad kiti keičiasi? kad nepagalvoja apie visus ir keičiasi prie visû taip kai kam suteikdami pagrinda jaustis atstumtiems?
Solidarizuojuosi ir.suptantu, ypač jei netekai šeimos ir motyvacijos švęsti. Man Kalėdos -darbymetis, maratonas, kai bandau išlikti gyva. Bet vaijystėj ir paauglystėj man teko išgyventi Kūčių, Kalėdų dvasią, trise :aš, mama, tėtis.tai kūrėme ir patirdavome. Nebėra tėvelių, viskas baigės tragiškai ir man tų švenčių dvasia liko praeity, prisiminimuos. O aš su savo vaikaisx vyru turiu kitokių švenčių ir tradicijų, tikne Kalėdas. O ir vartotojiškumas ir bmizgučiai erzina. Iškart po naujų guluosvligininėn, laukiu kada greičiau praeis.ta švenčių psichozė, nieko.nėra fainesnio nei kasdienybė ir ne masinės šventės.
Ne Jūs viena tokia.As pati esu is tu, kurios neslepia savo tikro veido.Nors gal butu paprasciau nutaisyti viskuo patenkinta, teigiama veida ir susilieti su minia.Uztai paciai patinka tie tikri grynuoliai, kurie neapsimetineja, turi trukumu, nebijo pasakyti savo nuomones ir nepusti i viena duda.O tas sventinis periodas man juokingas.Pas ka buna sventes,jos buna kiekviena diena.Ir nepades net tie blizguciai...Nebent susirinkti su tikrai artimais zmonem.Artimais sirdimi...
O del darbovietes, tai ziurint kokia ten situiacija... Gal tos koleges is tiesu artimai bendrauja ir kaip drauge draugei dovanoja? Juk su visais draugas nebusi,tai gal normalu. Be to, juk galima paciai kitamet pasiulyti ideja apsikeisti visiems dovanelem, ar kazkaip kitaip visiems kartu pamineti.
Papildyta:
O kas trukdo tai padaryti? Man rodos, tokia ir yra esme..
Bet šiaip man tik dėl mamos dabar labai dūšią skauda. T.y., dėl jos sveikatos, nes kenčia. Sveria bijau kiek klaust, ten gal kokių 40.
Šventės nžn. Susitikimo su senokai matytais artimaisiais laukiu. Man rodos, pas mus ten viskas darnu. Bent man. Nebepastebiu tų blizgalų. Viskas kaip ir ok. Gal išmokau nematyt ir neįsileist per arti to perdėto materializmo.
ir nieko. paklausiau kas konkreciai tau nepatinka. gavau atsakyma ir man aiskiau. nebandziau klausimu sakyti kad turi megti sventes ar priekaistauti kodel tau jos nepatinka. norejau suprasti ir man aiskiau. ir tu pilnai turi teise jausti ir jaustis kaip kaip jautiesi. tikiu kad ypac atkreipi demesi i dalykua kuriuos kiti neatkreipia, kad daug kas gali skaudinti erzinti ir pykdyti.
Night -pasakoji ramiai ir saltai kazkaip o skamba skaudziai ir kazkaip siaubingai. palinkesiu ramybes.man bene prasmingiausi zodziai is visu baznytiniu reikalu. paauglystej tai atrode klaikiu ritualu o dabar kartais nueinu tam kad man palinketu ramybes. kad palinkeciau jos kitiems ir pasisemciau.
Papildyta:
ir nieko. paklausiau kas konkreciai tau nepatinka. gavau atsakyma ir man aiskiau. nebandziau klausimu sakyti kad turi megti sventes ar priekaistauti kodel tau jos nepatinka. norejau suprasti ir man aiskiau. ir tu pilnai turi teise jausti ir jaustis kaip kaip jautiesi. tikiu kad ypac atkreipi demesi i dalykua kuriuos kiti neatkreipia, kad daug kas gali skaudinti erzinti ir pykdyti.
Night -pasakoji ramiai ir saltai kazkaip o skamba skaudziai ir kazkaip siaubingai. palinkesiu ramybes.man bene prasmingiausi zodziai is visu baznytiniu reikalu. paauglystej tai atrode klaikiu ritualu o dabar kartais nueinu tam kad man palinketu ramybes. kad palinkeciau jos kitiems ir pasisemciau.
Night, skamba neraminančiai, mano manymu, tau dabar psichoterapija nepakenktų. Aš galvoju, kad pati gyvenimą baigsiu būtent taip, bet dar ne dabar. O kalėdos man patinka, daug išeiginių, dovanų ir visa kita. Ir žmonės linksmi man patinka ir pati linksma tarp jų būnu, ir visai nedirbtinai, nors bendravimas mane išvargina ir paskui reikia laiko atsigaut, nes esu introvertiška, bet bendravimas man svarbiausias dalykas gyvenime. Pastaruoju metu vienatvė mane labai slegia, labai norėčiau artimo žmogaus, su draugu parišau.