Gal traleliuškės netinkamos? jei atrastum tinkamas, tai gal atsirastų ir energija ir motyvacija ir pinigai iš paskos/
Ne Jūs viena tokia.As pati esu is tu, kurios neslepia savo tikro veido.Nors gal butu paprasciau nutaisyti viskuo patenkinta, teigiama veida ir susilieti su minia.Uztai paciai patinka tie tikri grynuoliai, kurie neapsimetineja, turi trukumu, nebijo pasakyti savo nuomones ir nepusti i viena duda.O tas sventinis periodas man juokingas.Pas ka buna sventes,jos buna kiekviena diena.Ir nepades net tie blizguciai...Nebent susirinkti su tikrai artimais zmonem.Artimais sirdimi...
Night, skamba neraminančiai, mano manymu, tau dabar psichoterapija nepakenktų. Aš galvoju, kad pati gyvenimą baigsiu būtent taip, bet dar ne dabar. O kalėdos man patinka, daug išeiginių, dovanų ir visa kita. Ir žmonės linksmi man patinka ir pati linksma tarp jų būnu, ir visai nedirbtinai, nors bendravimas mane išvargina ir paskui reikia laiko atsigaut, nes esu introvertiška, bet bendravimas man svarbiausias dalykas gyvenime. Pastaruoju metu vienatvė mane labai slegia, labai norėčiau artimo žmogaus, su draugu parišau.