Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriuosi

QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 16:33)
Tai jis furistas tik dirba ten kol reise  buna bet paskui gryzta ,daba pas mama gyvena.

nu tai ir tegu gyvena sau kur nori. ko tu cia i jo gyvenima gilinies. ignoruok, nebendrauk su juo nei kiek. dokus i teisma ir lauk posedzio, negalvodama, ka jis ten sakys - nesakys, sutiks - nesutiks. saves ir vaiku ziurek. o ne kazkokio durniaus bijok
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 12, 16:35)
Kažkaip ir butas sumažėjo unsure.gif

"kambary blogas kvapas baisus knarkimas neina miegot,nueinu miegot kitur,aisku kur yra vietos pas vaiku.Jis pakyla nusimaudo beje ir ateina prikelia mane antra nakties aisku prikelia ir vaikus as jau matau kad pyksta iki negalejimo einu paskui kad tik nesiutyt, kazka vaikas pasako as atsisuku i vaika ir tada jis puola mane is nugaros tampo uz plauku dauzo kumsciais galva,kazkaip stebuklingai pabegu ir kvieciu policija krumuose drebedama is baimes.Atvaziuoja polisija jis kaltina mane kad guliu su policininkais jie mano draugai ir t.t"

jei vaikai net ir atskiruose kambariuose, tai nebūtina pas juos grūstis, dar vienas kambarys iš 4 turėjo likti.
Ir vėl policija buvo, rado moterį sumuštą krūmuose. Tai po tokių dalykų ar tas išskyrimas nebėr tik formalumas? Kas dar jam duotų 6 mn. taikymąsi?

nu del to miegojimo vaiku kambary, tai cia lb daznas atvejis, kad moterys aukos uz vaiku nugaru slepiasi nuo smurtaujancio vyro. nes naiviai galvoja, kad prie vaiku tai jau jis nepuls rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=cambala,2016 10 12, 16:33]
Tai kad ji tik cia dejuoja kad ja dauze ir tampe.

Ir kam man to reikia,va cia tau pasisaket siaip tai sakyciaiu gedos neturit rimtai,as dokumentus visus teismo turiu,turiu kruva jo zinuciu kur jis mane darko ir visaip vadina,todel turiu dar ir koziriu,bet vistiek noriu isiskirt grazei,nesu as blogas ir piktas zmogus noriu kuo graziau nezinau kaip da pasakyt,nenoriu taikytis bet ir pyktis nenoriu.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2016 10 12, 16:14)
Ka reiskia geranoriskai pasidalinot turta? Raset, kad turit 4 kamb buta, tai jis bendrai uzgyventas ar jis jo atsisake ar tai grynai jusu nuosavybe jau? Nes zodziais tokiu dalyku niekas nesidalina, tai tiesiog idomu pasidare smile.gif.

Nu kode nesidalina, tai ir reiskia jis ma paliko buta ,nes pats sake kad negyvens vienam bute su manim, automobily ir vaikam110€ vienam o jam liko kitas automobilis ir keleta brangiu daiktu
Atsakyti
[quote=jurgita753,2016 10 12, 16:43]
[quote=cambala,2016 10 12, 16:33]
Tai kad ji tik cia dejuoja kad ja dauze ir tampe.

Ir kam man to reikia,va cia tau pasisaket siaip tai sakyciaiu gedos neturit rimtai,as dokumentus visus teismo turiu,turiu kruva jo zinuciu kur jis mane darko ir visaip vadina,todel turiu dar ir koziriu,bet vistiek noriu isiskirt grazei,nesu as blogas ir piktas zmogus noriu kuo graziau nezinau kaip da pasakyt,nenoriu taikytis bet ir pyktis nenoriu.
[/quote]
Pamirskit apie bele koki grazu issiskyrima. Jus paliekate smurtautoja ir dabar jis pasidarys dar agresyvesnis nei buvo iki siol. Cia labai rimtai. Daugiausiai moteru yra mirtinai sumusamos butent tada, kai paduoda skyryboms. Isikalkite sita i galva. Cia nera ir nebus jokiu graziai, jums reikia kuo greiciau priduoti dokus alimentams ir skyryboms del jo kaltes.

Atsakyti
QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 17:48)
Nu kode nesidalina, tai ir reiskia jis ma paliko buta ,nes pats sake kad negyvens vienam bute su manim, automobily ir vaikam110€ vienam o jam liko kitas automobilis ir keleta brangiu daiktu

kaip tas juridiskai apiforminta??? perraset nuosavybes dokumentus?
jeigu ne, tai visa tai zuikiu dainos...
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 12, 16:21)
Kaip furistas galėjo sukontroliuoti tai? Kaip? rolleyes.gif

"neturiu drauges su kuria galeciau paplepet,nes jis ma neleido ju tureti,as net negaliu kavos puoduka isgert,mes iskart ne kava gersiu o dul........ su kazkuo ,visada man tai sako."

Pakvipo išgalvota istorija unsure.gif

Siaip tai jau nusibodo aiskyt,kad turi dauk giminiu mieste,o jeigu mane pamatys koks jo pusbrolis toj kavinej ir jam pasakys,tiesiog negalvodamas kad blogai daro,tai aisku galejau varyt kur noriu o mazu but nesuzinojes.O jegu suzinos kas tada man sedet kavinej kad koks giminaitis ar draugas neieitu ir vis dairytis per pety,jus skaitot bet nedaskaitot iki galo as gi rasiau kad meciau ilgai dirbta darba ir pradejau dirbt su juo,nu tai dar jum neaisku ka as dirbu?
Papildyta:
QUOTE(milaaaa @ 2016 10 12, 16:53)
kaip tas juridiskai apiforminta??? perraset nuosavybes dokumentus?
jeigu ne, tai visa tai zuikiu dainos...

Nu tai ko as daba nesuprantu, advokatas paruose popierius ,jei jis sutinka pasirasyt tai tada ir peraso man viska, nu ko as cia nesuprantu, as turejau 2kambariu buta tai pardaviau ta ir purkom 4k uz ta pacia kaina tada.

Atsakyti
QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 17:55)
Siaip tai jau nusibodo aiskyt,kad turi dauk giminiu mieste,o jeigu mane pamatys koks jo pusbrolis toj kavinej ir jam pasakys,tiesiog negalvodamas kad blogai daro,tai aisku galejau varyt kur noriu o mazu but nesuzinojes.O jegu suzinos kas tada man sedet kavinej kad koks giminaitis ar draugas neieitu  ir vis dairytis per pety,jus skaitot bet nedaskaitot iki galo as gi rasiau kad meciau ilgai dirbta darba ir pradejau dirbt su juo,nu tai dar jum neaisku ka as dirbu?

ne, man neaisku, ka jus dirbat unsure.gif
bet tai dar vienas dalykas, kuri reikia skubiai keisti...
bet kaip jus leidote save taip uzguiti???? nu siaubu siaubas, kaip taip galima buvo gyventi??? dairytis per peti nusipirkus kavos puodeli???
netikiu, kad dar sitaip buna musu laikais... graudu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 16:48)

Gal jus galetumet aiskiau rasyti, nes toks jausmas, kad sedit kazko ikalus .
Jus realiai ziurekit i savo gyvenima. Jus neturit tiketi tuo " graziuoju issiskirti" , " graziuoju pasidalinti" ir pan. Jis dabar isejes gyventi kitur, bet tai nereiskia, kad jis tikrai atsisake to bendro 4 kambariu buto. Kai dokumentaliai pasirasys - tada ir bus garantuota, kad jums paliko.
Nes siaip tokioj kaip jusu seimoj tokie pasidraskymai ir dar neivykusios skirybos turtu graziai nepadalina, viena diena puoda ar keptuve atiduoda, kita diena jau atgal griebia.

Ir siaip labai jau metotes faktuose smile.gif - tai atidave jums ar vaikams automobili, tai gasdina , kad atims. Na daleiskim, kad gasdina jog atims, bet tai kur jusu mastymas kad cia turtus draugiskai pasidalinot?
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2016 10 12, 17:00)
ne, man neaisku, ka jus dirbat unsure.gif
bet tai dar vienas dalykas, kuri reikia skubiai keisti...
bet kaip jus leidote save taip uzguiti???? nu siaubu siaubas, kaip taip galima buvo gyventi??? dairytis per peti nusipirkus kavos puodeli???
netikiu, kad dar sitaip buna musu laikais... graudu blink.gif

O man tai sunku patiketi, kad jus netikite. Zinias ziurite? 4u.gif
Autorei ir taip sunku, o dar sitoje temoje puse nariu kamantineja ja, lyg ji pastoviai meluotu. Buna tokiu seimu, buna tokiu istoriju, paskaitykit internetus. Svarbiausia ne stebetis ir smerkti, o kazkaip padeti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 17:59)
Nu tai ko as daba nesuprantu, advokatas paruose popierius ,jei jis sutinka pasirasyt tai tada ir peraso man viska, nu ko as cia nesuprantu, as turejau 2kambariu buta tai pardaviau ta ir purkom 4k uz ta pacia kaina tada.

ne advokatas tai tvarko...
vat sito jus ir nesuprantat. nuosavybes reikalus reikia tvarkytis pas notara, o paskui persirasyt savo vardu registru centre... bet bet kuriuo atveju, tai seimos turtas dabar, nes isigytas santuokoje(o jus pas notara apiforminot, kad uz naujaji buta mokat is pinigu, gautu pardavus jusu NT???). issikirkit, teismo keliu pasidalinkit turta ir persirasykit ant savo vardo.
jus bent girdejot, ka jums teisininkas sake, ar varnas gaudet?
Atsakyti
QUOTE(GAILE* @ 2016 10 12, 16:28)
tai turbut nebuvo jis nuteistas. tiesiog parase ji pareiskima o po to atleido ir atsieme ji, nebekele bylos.
man tai cia viskas skamba nerealiai. sory, jei tema ne isgalvota. bet galai tai nesusiveda ne pro kur

Jokiu pareiskimu neatsiemiau nes as jo ne nerasiai,daba viska padaro policija,atvazevo patys viska surase as tik pasirasiau net mano blaivuma tikrino kad jokiu pretenziju nekeltu jisai jei kas,o ji nuteise gavo didele bauda,jam siule 2 metus lygtinai bet as durne pagailejau ir atleidau,tode sumokejo dauk pinigu ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(milaaaa @ 2016 10 12, 17:04)
ne advokatas tai tvarko...
vat sito jus ir nesuprantat. nuosavybes reikalus reikia tvarkytis pas notara, o paskui persirasyt savo vardu registru centre... bet bet kuriuo atveju, tai seimos turtas dabar, nes isigytas santuokoje(o jus pas notara apiforminot, kad uz naujaji buta mokat is pinigu, gautu pardavus jusu NT???). issikirkit, teismo keliu pasidalinkit turta ir persirasykit ant savo vardo.
jus bent girdejot, ka jums teisininkas sake, ar varnas gaudet?

Tai dabar iseina kad varnas gaudziau
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 10 12, 17:03)
Ir siaip labai jau metotes faktuose smile.gif - tai atidave jums ar vaikams automobili, tai gasdina , kad atims. Na daleiskim, kad gasdina jog atims, bet tai kur jusu mastymas kad cia turtus draugiskai pasidalinot?

biggrin.gif Is ten pat kur mastymas su tokiu gyventi sitiek metu. Tiek visko apie save papasakojo, o jus cia stebites, kad ji eilini syki patikejo jo pasakomis? Ir stebites, kad jis tai jai viska duoda, tai atimineja? Nu taigi smurtautojas bando kontroliuoti savo auka, ir graziuoju, ir piktuoju. Man kartais atrodo, kad ne tokiu temu autorems reikia kazko ismokti, o komentatorems, kurios stebisi viskuo, lyg butu kokiam vakuume uzaugusios.
Atsakyti
QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 16:59)
Siaip tai jau nusibodo aiskyt,kad turi dauk giminiu mieste,o jeigu mane pamatys koks jo pusbrolis toj kavinej ir jam pasakys,tiesiog negalvodamas kad blogai daro,tai aisku galejau varyt kur noriu o mazu but nesuzinojes.O jegu suzinos kas tada man sedet kavinej kad koks giminaitis ar draugas neieitu  ir vis dairytis per pety,jus skaitot bet nedaskaitot iki galo as gi rasiau kad meciau ilgai dirbta darba ir pradejau dirbt su juo,nu tai dar jum neaisku ka as dirbu?
Papildyta:

Na tai kas kad turejot savo 2 kambariu buta. Dabartini buta 4 kambariu pirkot santuokoj, reiskia jis tiek jusu, tiek jusu vyro dokumentaliai.
Atsakyti