Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriuosi

QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 19:16)
Kadangi ne rastininke niekada po forumus nevaiksciojau niekada nerasiau tai parasiau taip kaip tada jauciausi ir ma atrode kad taip reikia rasyt,man patare cia ateit ir isipasakot ,sake patars pades o ka gavau ,taip as isgyvenau tikra pragara ir dabar skiriuosi bet tikrai nemaniau kad nuo parasymo cia viskas matuojama , ar cia koks rasineliu konkursas,tai as ne cia pataikiau SORY

Parasiau kad vaikas sanatorijoj ,penktadieni vaziuosiu,kaip da paaiskyt

Ko čia dejuojat? Nevaizduokit nesuprastos, gavot naudingų patarimų, vietoj to, kad ačiū pasakytumėt, dar nepatenkinta esat! Tikėjotės, kad per galvelę paglostys?

Prie ko čia b.let sanatorija? Klausiu, kodėl leidžiat smurtautojui neadekvatui kontaktuoti su vaikais, kas kitas, jei ne jūs, gali uždrausti jam prie jų artintis?
Atsakyti
QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 21:26)
Turejau omeny kad negaliu pakeist to kas tada yvyko,usidirbus buvau pinigu is to ir gyvenu,beto gydausi daba turiu bedu su stuburu .

santaupos anksciau, ar veliau baigsis arba isseks 4u.gif pradekite rupintis tuo anksciau, ieskokit bile kokio darbo, tvarkykites islaikyma vaikams, o toliau jau bus matyt, gal ir skiryboms subresite ir stiprybes surasite. nesvaikite uzsieniais, pasirupinkite vaikais, jie turi zinoti, kad turi juos mylincia ir jais besirupinancia mama(o ne mociute) 4u.gif

jeigu galite vairuoti fura, tai vadinasi turite platesnes kategorijos vairuotojo teises??? gal tai variantas- vairuoti autobusa, ar troleibusa? bent vln mieste labai nemazai moteru tai daro(neretam autobuse, kuriais retais kartais vaziuoju, yra skelbimai, kad labai kviecia vairuotojus) gal tai butu bent laikina iseitis?

stuburo bedos greitai nepagydomos, o dazniausiai ir siaip jau pasidaro ''amzinomis'', taigi tai greit nepraeis, o valgyt vaikams reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2016 10 12, 20:23)
tai cia jai neilgam biggrin.gif jei prieis iki skirybu visgi ir net issiskirs, tai vaiku gyvenamaja vieta nusistatys su savim, nebereiks jai jokio sutikimo smile.gif

Tai tegu skiriasi, tegu issiveza i ta uzsieni, bet tik po to kai viska cia susitvarkys.
O ne tai, kad dabar vaikai isgyvena tikrai sunku perioda( visgi kojie tie tevai bebutu geri ar blogi, bet jie supranta skirybas kaip kazka baisaus) ir moteriskaite juos nori babulei palikus islekt, lyg darbo cia nebutu. Apie kokius milijonus eina pas ja kalba, jei net pinigu neturi furiste uzsieny pradirbus uz psichologa susimoket.
Atsakyti
QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 20:16)
Kadangi ne rastininke niekada po forumus nevaiksciojau niekada nerasiau tai parasiau taip kaip tada jauciausi ir ma atrode kad taip reikia rasyt,man patare cia ateit ir isipasakot ,sake patars pades o ka gavau ,taip as isgyvenau tikra pragara ir dabar skiriuosi bet tikrai nemaniau kad nuo parasymo cia viskas matuojama , ar cia koks rasineliu konkursas,tai as ne cia pataikiau SORY
Papildyta:
Parasiau kad vaikas sanatorijoj ,penktadieni vaziuosiu,kaip da paaiskyt

Ne tame esmė. Galėjot rašyt be kablelių, su šauktukais ar dar kitaip. Bet pati esmė turėjo būti kitokia. Suprantate?
Tai kokios pagalbos konkrečiai jums reikia? Įvardinkite? Draugių? Tai ar taip jos kalbinamos? Teisinės? Tai ar taip kas kreipiasi? O gal pasąmoningai tikėjotės, kad kas nors pasakys - taikykis, atleisk jam?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2016 10 12, 20:16)
Jusu vaikas sanatorijoj tikrai ne du menesius. Nesidangstykit ta sanatorija.

Parasysiu kodel jus man uzkliuvot kaip bloga mama. Vaikus nusveitusi mociutei uzsieny dirbot tipo del ju geroves. Gerai,  jus ten pinigus uzkalinejot, bet siandien verkslenat kad 20 euru psichologas kainuoja ir jus neturit pinigu. Tai kokiem galam tuos vaikus numest ir ju neaugint, jei net nera pinigu uz psichologo konsultacijas susimoket? Gal geriau tada tupet namie ir paciai vaikus augint, o ne paskui dieda begt, kad toks grazuolis kokios furoje nepatvarkytu?
Ir dabar, mergaite paauglystes periode, chaosas pas jus galvoj, nedaeita iki galo nei su skirybom, nei su alimentais, nei su tais 4 kambariais, o jus jau mociute ikinkius vaikus ziuret in uzsieny varyt susiruoset. Gerai, kad nors istatymai yra, kada reikalingas ir antro is tevu sutikimas, ir vaiku teises i tokias mamasas kaip jus turetu daugiau demesio skirti.

Mano vaikas sanatorijoj antra savaite as ir nesidankstau ne nesupratau ka jus tuo norejot pasakyt.Ar as sakiau kad neturiu pinigu,as tik sakiau kad neturesiu darbo daba ir man reikia galvot kad reikes vaikam ir toliau valgyt duot ir mokescius moket kol darba susirasiu,ir nelaksciau niekada paskui dieda joky,vaje kaip baisu puse metu ikinkiau mociute is tu puse metu 3 men tedirbau.Pasakysiu stai ka dirbau visa gyvenima dauk ir sunkiai niekada nieko gyvenime neprasiau negavau jokiu pasalpu nes viska usidirbau pati.Auginau viena vaikus nes jo tiesiog nebuvo ir niekas man nepadejo as nieko ir neprasiau,nejaugi galvojat kad susipazinom ir jis mane lupt pradejo,as taip nerasiau tiesiog buvo taip kaip buvo,daba skiriuosi kas da negerai
Atsakyti
QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 20:39)
Jau rasiau jis buvo nuteistas ir 30 dienu negalejo artintis prie namu50m ,ir as zinau kaip jie jautesi tada, kai ji isveze as ju atsiprasiau ir mes miegojom ta nakty visi kartu,man gaila ka isgyveno mano vaikai bet pakeisti nieko negaliu,to jau neistrinsiu tik pazadejau jiem kad daugiau to nebus ir nebuvo jie daugiau to nemate tik zinojo kad mes susipyke ar ne,niekada prie ju nerodziau kas juos isgazdintu,bet jums tas nedaeina,tik ktinat mane koookia as bloga nieko apie mane jus nezinot

Įdomu kaip? tai neauginot jų daugiau pati?
Papildyta:
QUOTE(milaaaa @ 2016 10 12, 21:34)
stuburo bedos greitai nepagydomos, o dazniausiai ir siaip jau pasidaro ''amzinomis'', taigi tai greit nepraeis, o valgyt vaikams reikia 4u.gif

o taip, dar yra posakis, kad stuburo ligomis serga tie, kas 'neturi stuburo' arba perdaug ant jo krovėsi
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 10 12, 20:28)

Prie ko čia b.let sanatorija? Klausiu, kodėl leidžiat smurtautojui neadekvatui kontaktuoti su vaikais, kas kitas, jei ne jūs, gali uždrausti jam prie jų artintis?

Zinot, buna bobos pacios musa, pacios rekia smile.gif ir gauna. As jau dabar abejoju visu istorijos tikrumu. Na nebuna taip, kad tokia kalta ir nepataisoma tik viena puse. Idomu ka jos vyras pasakytu visoj sioj situacijoj. Nezinau, negi nei is niekur nieko 13 metu galima zmona vadinti k..., b.., ar panasiai, ir kad neleisti nei draugiu turet nei kavos isgert... Tai is kokio urvo autore islindus? Buvo cia delfi ar kur tai rase irgi tokia viena alytiske, tipo vyras dauze ja kavinej pamates. Nepateisinu smurto, bet pasirido ten gera kalyte buvo, komentaruose rase zmones ja pazistantis.
Man nesuvokiama KAIP galima kenteti uzgauliojimus 13 metu, KAIP galima del diedo taip traumuoti savo vaikus???
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2016 10 12, 20:28)
Ko čia dejuojat? Nevaizduokit nesuprastos, gavot naudingų patarimų, vietoj to, kad ačiū pasakytumėt, dar nepatenkinta esat! Tikėjotės, kad per galvelę paglostys?

As ir pasakiau aciu uz patarimus, negi nepastebejot.O daugiau patarimu nemaciau tik kaltinimus.Bet tiek to as gi pripratus kad ant manes varytu!!!!!
Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2016 10 12, 21:34)
santaupos anksciau, ar veliau baigsis arba isseks 4u.gif pradekite rupintis tuo anksciau, ieskokit bile kokio darbo, tvarkykites islaikyma vaikams, o toliau jau bus matyt, gal ir skiryboms subresite ir stiprybes surasite. nesvaikite uzsieniais, pasirupinkite vaikais, jie turi zinoti, kad turi juos mylincia ir jais besirupinancia mama(o ne mociute) 4u.gif

jeigu galite vairuoti fura, tai vadinasi turite platesnes kategorijos vairuotojo teises??? gal tai variantas- vairuoti autobusa, ar troleibusa? bent vln mieste labai nemazai moteru tai daro(neretam autobuse, kuriais retais kartais vaziuoju, yra skelbimai, kad labai kviecia vairuotojus) gal tai butu bent laikina iseitis?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 20:43)
Mano vaikas sanatorijoj antra savaite as ir  nesidankstau ne nesupratau ka jus tuo norejot pasakyt.Ar as sakiau kad neturiu pinigu,as tik sakiau kad neturesiu darbo daba ir man reikia galvot kad reikes vaikam ir toliau valgyt duot ir mokescius moket kol darba susirasiu,ir nelaksciau niekada paskui dieda  joky,vaje kaip baisu puse metu ikinkiau mociute is tu puse metu 3 men tedirbau.Pasakysiu stai ka dirbau visa gyvenima dauk ir sunkiai niekada nieko gyvenime neprasiau negavau jokiu pasalpu nes viska usidirbau pati.Auginau viena vaikus nes jo tiesiog nebuvo ir niekas man nepadejo as nieko ir neprasiau,nejaugi galvojat kad susipazinom ir jis mane lupt pradejo,as taip nerasiau tiesiog buvo taip kaip buvo,daba skiriuosi kas da negerai

tai kad rašėt, kad jau 13 metų jus lupa. Na kortelei pakeisti nereikia jokių didelių pinigų. Paprastai tai kainuoja eurą. Rašėt, kad pinigus atiduoda visus, tai kaip čia dabar taip- viena?
Nieko nebesuprantu- visai.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 10 12, 20:48)
Įdomu kaip? tai neauginot jų daugiau pati?
Papildyta:

o taip, dar yra posakis, kad stuburo ligomis serga tie, kas 'neturi stuburo' arba perdaug ant jo krovėsi

Nu gerai jus cia as dauk metu fiziny darba dirbau esu net rankas operavusi nuo per sunkaus darbo,bet jum tokiom baltarankem ne nesuprast.
Papildyta:
QUOTE(Lapkričio aušra @ 2016 10 12, 20:55)
tai kad rašėt, kad jau 13 metų jus lupa. Na kortelei pakeisti nereikia jokių didelių pinigų. Paprastai tai kainuoja eurą. Rašėt, kad pinigus atiduoda visus, tai kaip čia dabar taip- viena?
Nieko nebesuprantu- visai.

Ko jus cia nesuprantat, taigi furistas jis,o furistai namie nebuna,tik kai gryzta tai kvailioja.Tikrai nereikia dideliu pinigu reikia davaziuoti iki ten,gal jum atrodo taip paprasta o man ne.
Atsakyti
QUOTE(jurgita753 @ 2016 10 12, 20:43)
Mano vaikas sanatorijoj antra savaite as ir  nesidankstau ne nesupratau ka jus tuo norejot pasakyt.Ar as sakiau kad neturiu pinigu,as tik sakiau kad neturesiu darbo daba ir man reikia galvot kad reikes vaikam ir toliau valgyt duot ir mokescius moket kol darba susirasiu,ir nelaksciau niekada paskui dieda  joky,vaje kaip baisu puse metu ikinkiau mociute is tu puse metu 3 men tedirbau.Pasakysiu stai ka dirbau visa gyvenima dauk ir sunkiai niekada nieko gyvenime neprasiau negavau jokiu pasalpu nes viska usidirbau pati.Auginau viena vaikus nes jo tiesiog nebuvo ir niekas man nepadejo as nieko ir neprasiau,nejaugi galvojat kad susipazinom ir jis mane lupt pradejo,as taip nerasiau tiesiog buvo taip kaip buvo,daba skiriuosi kas da negerai

Taip, jus rasete, kad psichologui uz vizita reikia 20 euru ir todel nebeinate konsultacijos pas ji toliau. Jums reikia stipriu zmoniu pagalbos, jus nepriimate kritikos super mamose ( nors butent i ta keitika reikia atsizvelgt, o ne uzsigaut), tai turite atrasti psichologa ir su jo pagalba kapsrytis is savo gyvenimo pragaro.
Atsakyti