Įkraunama...
Įkraunama...

<< Mūsų katytės ir katinėliai >>

QUOTE(Erendira @ 2016 10 13, 08:10)

Aš šiemet net globotinių nuotraukų nepasiūlysiu - nieko įdpūdingo neturiu  rolleyes.gif

Kaip tai, o Palytė? Čia su Zundyte būtų bendras projektas biggrin.gif
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 13, 08:32)

Dėl vynvakario - tai penktadienį po darbų Grikis Su Kruopa visų norinčių imtis priemonių prieš rudeninę depresiją laukia pas save  4u.gif  mamka namuose jau bus 16 val. Tai prašom kada kam patogu  4u.gif  mamka netgi galbūt sukaups drąsą pabandys iškepti obuolių pyragą (pirmą kart gyvenime) biggrin.gif 

Kaip norėč ir kaip negaliu angel_sadangel.gif tėvai atvažiuoja visam savaitgaliui į svečius.
Labai graži suknelė bigsmile.gif

QUOTE(Erode @ 2016 10 13, 10:10)
Ne, situacija tik blogėja...
Manau, kraustysiuos.  cray.gif
Nuotraukos kažkur yra.
Tikrai, gaila, kad neskraido...  smile.gif  labai lauktumėm.
Papildyta:
Ir aš, tai kokia bėda? Geri nealkoholinį vyną. Su imbieru.

A kur Apus su ta suknia, kodėl nerodo?  blink.gif

Eeee, laikykis, gal viskas dar susitvarkys  unsure.gif  4u.gif
Imbierinis vynas mano tiesiog privalomas rudens atributas, dabar kaip tik nusipirkau butelką, niam niam.

Apus ir suknienka graži ir panienka nešpietna  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 13 spalio 2016 - 10:27
Pirmiausia atkreipiau dėmesį į Magnunos pigūrą, o tada susivokiau, kad į suknią reik žiūrėti biggrin.gif
Viskas labai gražu thumbup.gif

Erode, aš ir tikėjausi, kad tai laikina... laikykis 4u.gif

Pamiršau parašyti, kad ne tik Apus suknia graži, bet ir pati didis.gif

P.S. imbiero nemėgstu ax.gif todėl geriu tikrą vyną bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 13 spalio 2016 - 10:31
Labai graži sukniukė. Man ir šiaip Magnuna labai graži, tai sukniukė jai labai tinka.
Bučkis langiukams. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Magnuna priimsi palaikyt Šponkiukui kompanijos?

Erode laikykis 4u.gif Linkiu, kad bet koks priimtas sprendimas atneštų ramybę širdžiai. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras sukniai, jos pernai Montone kabojo..... įsitvėriau ir nepaleidau, nors kaina kandžiojosi. ji be proto šilta, kašmyras su kažkokia vilna....ir svarbu ne juoda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 13 spalio 2016 - 10:47
Sveikos, atlikau užsakymą, tai galiu atsipūsti truputį, nes gi laukia dar viena spledas! jau yra pageidavimas, tad dirbu dirbu...

Gielux, dar kartą dėkinga už siūlus. Iš rožinių/ciklameninių/oranžinių nunertas pončas Brigitai, jį užmačius mano chna mokytoja užsinorėjo irgi. Tad visi žydri siūlai suėjo tenai + tamsiai žalių turėjau.

Pasirodau:

Priekis ir nugara
user posted imageuser posted image

----------------------

Mūsų globotinukai rainius ir juočkis užvakar iškeliavo abu kartu į Kėdainius! jauna pora, turinti didelį butą, nusprendė, kad reikia paimti abu, jiem bus linksmiau.
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 13, 11:21)
Erode - laikykis saulela  4u.gif  apkabinu  4u.gif
Šponkuti - turėsiu sūrio (su  žolelėm ir desertinis) bus dar obuolinis pyragas jei gausis. Na tai tiks viskas - vaisiai, alyvuogės, hm kažkaip neprigalvoju daugiau  smile.gif
Kendde - dafai treniruokis, laukiam Kysiaus  biggrin.gif

Aš atsinešiu pyragą, nekepk, saulela, užteks, kad namus duodi... Uodegos bijos gi...
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2016 10 13, 11:43)
Sveikos, atlikau užsakymą, tai galiu atsipūsti truputį, nes gi laukia dar viena spledas! jau yra pageidavimas, tad dirbu dirbu...

Gielux, dar kartą dėkinga už siūlus. Iš rožinių/ciklameninių/oranžinių nunertas pončas Brigitai, jį užmačius mano chna mokytoja užsinorėjo irgi. Tad visi žydri siūlai suėjo tenai + tamsiai žalių turėjau.

Pasirodau:

Priekis ir nugara
----------------------

Mūsų globotinukai rainius ir juočkis užvakar iškeliavo abu kartu į Kėdainius! jauna pora, turinti didelį butą, nusprendė, kad reikia paimti abu, jiem bus linksmiau.

Kaip gražu...
Atsakyti
Labai grazus darbas Rustes. 4u.gif Ir visai kitaip atrodo kai fotkini ant grindu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 10 13, 11:54)
Labai grazus darbas Rustes4u.gif Ir visai kitaip atrodo kai fotkini ant grindu  biggrin.gif  wub.gif

Matytum tu kiek aš kadrų padariau biggrin.gif aptikau telefone, kad yra "profesionalūs"nustatymai. Nu ir žaidžiau ten su išlaikymais ir Iso.. ir vis tiek nesigavo taip, kaip norėjau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 10 13, 10:55)
Matytum tu kiek aš kadrų padariau biggrin.gif aptikau telefone, kad yra "profesionalūs"nustatymai. Nu ir žaidžiau ten su išlaikymais ir Iso.. ir vis tiek nesigavo taip, kaip norėjau  rolleyes.gif

Bet vistiek gavosi, zymiai geriau, nei pries tai 4u.gif Pasizaisti su nustatymais verta biggrin.gif
Atsakyti
Ruste, labai labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif auksarankė wub.gif
Atsakyti
Ruste išimk mano foto biggrin.gif ačiū smile.gif
Atsakyti