O suknelė graži. Man tokios spalvos labai patinka (ir tinka), ir tokį languotumą labai mėgstu, ir žodžiu visa aptirpus. Tik va ant mano inkilo tipo figūros biskę kituokio fasuono raiktų.
Magnuna, aš irgi prunkščiu į saują dėl liftinės nuotraukos.
Tiesiog ne liftas, o fotokabina. 
O suknelė graži. Man tokios spalvos labai patinka (ir tinka), ir tokį languotumą labai mėgstu, ir žodžiu visa aptirpus. Tik va ant mano inkilo tipo figūros biskę kituokio fasuono raiktų.
Šita Magnunos suknia gerulė
jau pernai aš ją pasdabojau
Kendde - sveika pasirodžius iš pogrindžio
bet Kysių tai irgi galėtum ta proga atnešti į temą
Vyno vakarėlio mergytės - kas nežinot, mano namuose išvis nebūna kavos nes aš jos visiškai nevartoju ir nenusimanau apje ją nieko, tai jei kas be kavos neįsivaizduojat vakaro, insidėtik kavuko
nupirkčiau pati, bet net nežinočiau kokią imti, kad kokios kakos nenupirkti
Vyno vakarėlio mergytės - kas nežinot, mano namuose išvis nebūna kavos nes aš jos visiškai nevartoju ir nenusimanau apje ją nieko, tai jei kas be kavos neįsivaizduojat vakaro, insidėtik kavuko
QUOTE(busycat @ 2016 10 13, 09:36)
Na ir kas. Nuotraukas juk vistiek turi? Beje kaip tau su TB, nuslinko debesys?
Magnuna, as noreciau prisijungti prie vynvakario, gaila lektuvas savaitgaliais neskraido

Magnuna, as noreciau prisijungti prie vynvakario, gaila lektuvas savaitgaliais neskraido
Ne, situacija tik blogėja...
Manau, kraustysiuos.
Nuotraukos kažkur yra.
Tikrai, gaila, kad neskraido...
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 13, 09:46)
Ir aš, tai kokia bėda? Geri nealkoholinį vyną. Su imbieru.
A kur Apus su ta suknia, kodėl nerodo?
QUOTE(Erode @ 2016 10 13, 10:10)
Ne, situacija tik blogėja...
Manau, kraustysiuos.
Manau, kraustysiuos.
Guodziu... neilgai truko laime
Magnun, o ką atsinešti man? 
Erode, blyn kaip gaila, galvojau pasitaisys situacija. Laikykis ir daryk kaip tau geriausiai
Erode, blyn kaip gaila, galvojau pasitaisys situacija. Laikykis ir daryk kaip tau geriausiai
QUOTE(busycat @ 2016 10 13, 11:12)
2 metai...
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 13, 11:07)
Kendde - sveika pasirodžius iš pogrindžio
bet Kysių tai irgi galėtum ta proga atnešti į temą
Norejau, ale pasirodo darbe nebeleidzia kompas kelti failu i visokius soc tinklus
QUOTE(Erode @ 2016 10 13, 10:13)
Netiesa, meile nesibaigia, jei tu su tinkamu zmogumi. Linkiu tau atrasti savo tikraja puse
QUOTE(Erode @ 2016 10 13, 11:13)
Nu nia... ne visada... va, 10 netų ir kaip nauja...
Erode - laikykis saulela
apkabinu
Šponkuti - turėsiu sūrio (su žolelėm ir desertinis) bus dar obuolinis pyragas jei gausis. Na tai tiks viskas - vaisiai, alyvuogės, hm kažkaip neprigalvoju daugiau
Kendde - dafai treniruokis, laukiam Kysiaus
Šponkuti - turėsiu sūrio (su žolelėm ir desertinis) bus dar obuolinis pyragas jei gausis. Na tai tiks viskas - vaisiai, alyvuogės, hm kažkaip neprigalvoju daugiau
Kendde - dafai treniruokis, laukiam Kysiaus
Erode, taip rimtai viskas? Nu šūds tadu
Laikykis
Magnuna, tu esi pavyzdinga nuotraukų kelėja
Ir suknia ir figūra
Magnuna, tu esi pavyzdinga nuotraukų kelėja