Įkraunama...
Įkraunama...

<< Mūsų katytės ir katinėliai >>

QUOTE(Merfė @ 2016 10 12, 12:28)
ve, dar ir mažulyčius moku, kai padukų gaunu....
Noooooriu.... verysad.gif

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 12, 12:29)
aš dar norėjau pasiūlyti Lapynai šitas pereigas, nes ji įvaldžiusi tai,
Įvaldžiusi... Nė velnio. Truputį pačiupinėjusi. rolleyes.gif Man dar daug daug monitorių nuseilėti reikia, kad bent iki pusės tiek įvaldyčiau, kiek norėčiau...

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 12, 12:47)
mėtausi tarp pink ir žydros
Ant tavęs labiau pink. Kad ir kaip aš tos spalvos nemėgčiau.... biggrin.gif

QUOTE(Erendira @ 2016 10 12, 12:59)
Bižū  biggrin.gif

Prabangūs kailiniai, prabangūs ūsai smile.gif Kaip ir priklauso pagal vardą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 10 12, 12:39)
gielux  biggrin.gif  biggrin.gif  vyras? dukra? vagys? katinas?

Dar baisiau - paauglė unsure.gif
QUOTE(Erendira @ 2016 10 12, 12:41)

Gielux, ko tai man neaišku KOKIŲ ten lašiakų negali į S dydžio paltą įbraškint. Tai gal Leoną blondine aprengtą buvai pas Diinką atsiuntus?  biggrin.gif
Nors šiaip, užjaučiu. Mes jau tą etapą praėjom  rolleyes.gif  Dabar tik lietaus striukes dalijamės  rolleyes.gif

Šiap pas mane L dydis, ašen apgaulingai viską po megztiniu slėpiau, negis pirmą kart rodysies visu gražumu biggrin.gif Buvau susiruošus klasikinės kelnės, kablai, klasikinis rankinukas. Kadangi su paaugliška striuke žiauriai kvailai atrodė, teko keist: džinsai, kuprinė ir kėdasai cool.gif ir nagla veido išraiška, nes ansablis vadinosi s zadi pionerka, s peredi pensionerka biggrin.gif Sakai praeis? Kaip norėčiau, kad greičiau, nes nei aš, nei mano garderobas neišgyvens.
Kažkada draugė svečiavosi ir mato vaizdelį, mano dukriukas nuvaro į mano spintą išsitraukia mano naujas pėdkelnes, jas sukarpo. Draugės akys buvo kvadratinės biggrin.gif Pasirodo merginai šokiui reikėjo tik viršutinės pėdkelnių dalies, tsakant baika, kad naujos, kad mamos.

QUOTE(Šponkiukas @ 2016 10 12, 12:47)
ne į temą, bet reikia išsirinkti kalėdinės dovanos spalvą: kurį jamti? mėtausi tarp pink ir žydros

Visa įmonė bus aprūpintas šliaužtinukais? biggrin.gif
Atsakyti
Nerodo man Šponkiaus dovanų, nu, o taip įdomu rolleyes.gif
Atsakyti
Tegul šiandien bus Bižū benefisas biggrin.gif

nooosia biggrin.gif

user posted image

Supratau, einu žiūrėt, kokio ten ir po kiek tarptautinių vienetų to vitamino turiu
Atsakyti
ai dar ...gal galite ir mane į FB priimt? kur ten bendraujate ? smile.gif
Atsakyti
Bižu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 10 12, 13:49)

Kažkada draugė svečiavosi ir mato vaizdelį, mano dukriukas nuvaro į mano spintą išsitraukia mano naujas pėdkelnes, jas sukarpo. Draugės akys buvo kvadratinės  biggrin.gif Pasirodo merginai šokiui reikėjo tik viršutinės pėdkelnių dalies, tsakant baika, kad naujos, kad mamos.
Visa įmonė bus aprūpintas šliaužtinukais?  biggrin.gif

Dėl šliaužtinukų iki ašarų žvengiau. biggrin.gif
Man labiausiai pilki ir žydri patiko, jei reiktų rinktis.

O dukra išradinga bigsmile.gif

Bižu tikra princesė wub.gif
Atsakyti
Bižu kokia fotogeniška wub.gif wub.gif

Gielux, nu prajuokinai savo garderobo pasirinkimais biggrin.gif Dukrytė su polėkiu bigsmile.gif

Kaip tu čia taikliai "šliauštinukai' mirksiukas.gif Įdomus įmonės pasirinkimas, vienok ax.gif
Atsakyti
Nu tu pypt, vėl citavimas neveikia ninja.gif

V-Rine, parašyk man į a.ž savo FB nuorodą, pasiprašysiu į dtaugus ir pridėsiu į grupę, arba parašyk el pašto adresą (su kuriuo jungiesi prie FB) pagal jį prijungs į grupę.

Apus, nope. jei būtų galimybė aš susirinkčiau visus kas nenori biggrin.gif Bet manau tą padarys administratorė, nes ji užsakinės biggrin.gif

Gielux, jap smile.gif pernai gavom džemperius, visi vienos spalvos. Šiemet kombinezonus plius dar galim spalvą rinktis.

Dabar įjungiau praktiškąją pusę, man tas šliaužtinukas labai tiks prie jūros ar su vandenlentėm, tai jamsiu greičiausiai tamsiai mėlyną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 12 spalio 2016 - 14:21
P.S. man žydri šliaužtinukai, o mėlynas ypač thumbup.gif bet tai kokie brangūs blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 12 spalio 2016 - 14:24
QUOTE(Colomba @ 2016 10 12, 14:40)
Dariausi. Pernai tai 6 buvo. (Norma gal 30-100). Rugpjūčio gale vėl dariausi, 17 buvo.

Kodėl nesugeri ampulėmis?
Tau būtina ampulė dabar ir po 1,5 mėn. Tada po 3 mėn ir vėl po 2-3 mėn atlikti tyrimą.

Papildyta:
QUOTE(V-Rinė @ 2016 10 12, 14:48)
PERSIPRAŠAU  biggrin.gif
klausimiukas vienas... o kaip tos ampulės vadinasi ir kiek kainuoja apytiksliai? o vaikams 9 ir 17 metų irgi po visą ampulę?

Vitamino D3 200000 TV/ml ampulė B.O.N. Galima gerti vaikams nuo 6 metų. Nurodyto amžiaus vaikams gerti po visą ampulę.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 12, 15:25)
Kodėl nesugeri ampulėmis?
Tau būtina ampulė dabar ir po 1,5 mėn. Tada po 3 mėn ir vėl po 2-3 mėn atlikti tyrimą.

Papildyta:
Vitamino D3 200000 TV/ml ampulė B.O.N. Galima gerti vaikams nuo 6 metų. Nurodyto amžiaus vaikams gerti po visą ampulę.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 12 spalio 2016 - 14:28