Įkraunama...
Įkraunama...

<< Mūsų katytės ir katinėliai >>

Bizu benefisas wub.gif

Erode, atlaisk neismanelei. Klausiau gi, bet nelabai supratau atsakymo. Tai jei pas many tablietos 20 mcg, ne 25. Sakei sugerti tada dvi, bet tada bus 40mcg, a ne per daug?
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2016 10 12, 15:26)
saulut, parašyk, kaip ampulė vadinasi, googlas man pernelyg daug variantų duoda  ax.gif

Ieškoti

įveskite...
Ieškoti
Vitamine D3 B. O. N. geriamasis tirpalas 1ml N1
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 12, 15:28)
Ieškoti

įveskite...
Ieškoti

Ačiū 4u.gif persikietė mudviejų žinutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 12, 14:25)
Kodėl nesugeri ampulėmis?
Tau būtina ampulė dabar ir po 1,5 mėn. Tada po 3 mėn ir vėl po 2-3 mėn atlikti tyrimą.

Gastro rekomendavo lašus, jei toleruoju, dėl ampulės sakė atsargiau. Kadangi mano organizmas ir taip trenktas, tai pabijojau šalutinių, kurie virškinamajame trakte gali būti ir geriu lašais. biggrin.gif

Bet ir lašai gana greitai atstato. Pernai nuo 6 pakilo iki 57 per 4 mėnesius.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 10 12, 15:28)
Ieškoti

įveskite...
Ieškoti

Bet rašo kad receptinis rolleyes.gif

O 4 metų moterytei gal ką rekomenduotum, vasarą gėrėm tik žuviataukius...
Atsakyti
Erode imk kačių maistu atlygį už konsultacijas biggrin.gif

Weronica, 4 metukų moterytė, gerai nuskambėjo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Colomba: 12 spalio 2016 - 14:45
QUOTE(busycat @ 2016 10 12, 15:27)
Bizu benefisas wub.gif

Erode, atlaisk neismanelei. Klausiau gi, bet nelabai supratau atsakymo. Tai jei pas many tablietos 20 mcg, ne 25. Sakei sugerti tada dvi, bet tada bus 40mcg, a ne per daug?

Bižū tokia minkšta ir tokia pūkuota, man norisi panardinti ten pirštukus... Betgi negalima, žinokicie, liesti karalevos, nesidavė, nusisuko ir nuėjo, nes ne carskoje eto delo būti liečiamai kažkokios mirtingosios...
Busycat. Tu gyveni netgi labiau šiaurėj nei mes mirtingi lietuviai.
Todėl 2 kapsulės 1600 TV/p tau porą mėn nepadarys absoliučiai jokios žalos.
Po 2 mėn galima pereiti į režimą - 1 kapsulė - 2 kapsulės kitą dieną - 1 kapsulė - 2 kapsulės. Laukdama svečių užsakyčiau D 3 tą ampulę ir nesukčiau galvos.
Papildyta:
QUOTE(Weronica @ 2016 10 12, 15:36)
Bet rašo kad receptinis rolleyes.gif

O 4 metų moterytei gal ką rekomenduotum, vasarą gėrėm tik žuviataukius...

smile.gif Moterytei rekomenduočiau lašus po 500 TV vienetų kasdien po 2 lašus/parai. Po 6 metų, kai jau jie sueis moterytė galės gerti ampules, bet tik 3 kartus per metus, o virš 9 - 4 x metus.

Suaugusiam žmogui perdozuoti D3 praktiškai neįmanoma.
Papildyta:
QUOTE(Colomba @ 2016 10 12, 15:35)
Gastro rekomendavo lašus, jei toleruoju, dėl ampulės sakė atsargiau. Kadangi mano organizmas ir taip trenktas, tai pabijojau šalutinių, kurie virškinamajame trakte gali būti ir geriu lašais.  biggrin.gif

Bet ir lašai gana greitai atstato. Pernai nuo 6 pakilo iki 57 per 4 mėnesius.

Žinoma, galima ir kapsulikėm ir lašais.
Bet nesu girdėjus ir praktiškai mačius ampulės šalutinio efekto, išskyrus mėšlungį dienos metu. Tuo metu, jei po 10 dienų išgėrus ampulikę yra mėšlungis, verta nusipirkti Ca preparatą BE D3 vitamino. Ir kurį laiką pavartoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 12 spalio 2016 - 15:01
QUOTE(Erode @ 2016 10 12, 15:04)
Bižū tokia minkšta ir tokia pūkuota, man norisi panardinti ten pirštukus... Betgi negalima, žinokicie, liesti karalevos, nesidavė, nusisuko ir nuėjo, nes ne carskoje eto delo būti liečiamai kažkokios mirtingosios...
Busycat. Tu gyveni netgi labiau šiaurėj nei mes mirtingi lietuviai.
Todėl 2 kapsulės 1600 TV/p tau porą mėn nepadarys absoliučiai jokios žalos.
Po 2 mėn galima pereiti į režimą - 1 kapsulė - 2 kapsulės kitą dieną - 1 kapsulė - 2 kapsulės. Laukdama svečių užsakyčiau D 3 tą ampulę ir nesukčiau galvos.

Nu va daba aisku, net atsispauzdinau, kad nepamirsciau biggrin.gif Einu vitaminus imti is lentynos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 12 spalio 2016 - 15:15
QUOTE(Erode @ 2016 10 12, 15:04)
Žinoma, galima ir kapsulikėm ir lašais.
Bet nesu girdėjus ir praktiškai mačius ampulės šalutinio efekto, išskyrus mėšlungį dienos metu. Tuo metu, jei po 10 dienų išgėrus ampulikę yra mėšlungis, verta nusipirkti Ca preparatą BE D3 vitamino. Ir kurį laiką pavartoti.

Aš su savo sugebėjimais nusprendžiau nerizikuoti. Kadangi man tie lašai lengvai sueina, tai juos ir geriu. biggrin.gif

Gali panardinti pirštus į Rainytės kailį, jai patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2016 10 12, 16:14)
Aš su savo sugebėjimais nusprendžiau nerizikuoti. Kadangi man tie lašai lengvai sueina, tai juos ir geriu. biggrin.gif

Gali panardinti pirštus į Rainytės kailį, jai patinka biggrin.gif

Ačiū... biggrin.gif
Atsakyti
Oi, Žinok, Erode, ta Bižū kuo tikriausiai motera... tai ji braunasi ant kelių, numėto kompus ir kiša savo šarovarus po nosim, nes kas gi yra geriau, nei uodegos braukymas per nosį, murkia, glaustosi, seilėjasi, čia, žiūrėk, tiesi ranką glostyt - tūpteli (ko aš nepaisau irnesakyk.gif ) mol, ko čia, kas čia tau daba, ką, nematai, kad man nereikia doh.gif
Atsakyti
Ačiū Erode 4u.gif
Atsakyti