Maniškė grįžo šoke. Sakė "jie atėmė mano nekaltą jaunystę". Daug kalbėti negalejau (pradinukas brolis aplink trynėsi), bet supratau, kad klausimų buvo tokių, kad net gydytojos raudonavo... Dukra sakė, aš būciau laimingesnė, jei viso to nežinčiau...
Gielux, o kaip taviškei vakarykštis "seminaras"?
Maniškė grįžo šoke. Sakė "jie atėmė mano nekaltą jaunystę". Daug kalbėti negalejau (pradinukas brolis aplink trynėsi), bet supratau, kad klausimų buvo tokių, kad net gydytojos raudonavo... Dukra sakė, aš būciau laimingesnė, jei viso to nežinčiau...
Vilkros dukriukui sklandaus sveikimo ir daug naujų draugių ligoninėje
Diinkut, Riestainiukui ten geriau, dabar tik tu pati susiimk
Lapyna, gavai mano až? Kelintą man į tą Narbuto gatvę prie Panoramos kulniuot? Ir kokios mašinos tikėtis?
Erode, tempk tą savo Titaniką- analizuosim Šponkių
Pagirdytas Gufis
Diinkut, Riestainiukui ten geriau, dabar tik tu pati susiimk
Lapyna, gavai mano až? Kelintą man į tą Narbuto gatvę prie Panoramos kulniuot? Ir kokios mašinos tikėtis?
Erode, tempk tą savo Titaniką- analizuosim Šponkių
Pagirdytas Gufis
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 14, 14:38)
Gielux, o kaip taviškei vakarykštis "seminaras"?
Maniškė buvo lakoniškesnė: beryšio ir nesąmonė. Irgi nedetalizavo, nes su pradinuke pamokas darėm. Bet iš jos kvadratinių akių irgi supratau, kad gal geriau jau to "seminaro" būtų nebuvę.
Pagalvojau, kažin ką Grikis su Kruopa apie vynvakarį su analizacijom mano
jie kaip suprantu pravakarot turės spintoj visą tą laiką
QUOTE(Weronica @ 2016 10 14, 14:43)
Pagalvojau, kažin ką Grikis su Kruopa apie vynvakarį su analizacijom mano
jie kaip suprantu pravakarot turės spintoj visą tą laiką 
Fakc
Aš jau baigiau darbą, bet dar reik namo parlėkt, su vaikais šnektelt, su Čija į mišką nulėkt, plaukus ant smūgio išsiplaut ( apsikruvinau nemažai darbe), po 18 jau būsiu garava važiuot pas mergikes.
Gero jums visoms pasisedejimo
QUOTE(Aist @ 2016 10 14, 14:47)
( apsikruvinau nemažai darbe),
Žaviai nuskambėjo
ai, pamenu kai klausei, kaip Belą maistą tampo. Oi gi labai paprastai, šiandien ryte darau mažei košę, įpilu pieno į puodą ir nunešu į šaldytuvą..o tuo metu man už nugaros girdžiu liksliksliks
Šiandien dariau pusę ryto įdarytą lydeką, uiiiiii kiek privargau. Rezultate ant lydekos šono gražūs dryžiai nuo Belos nagučių..kovėmės
Vai baaarė mane už pieną

Nelįsk, nedraugausiu
Paltais tik spintos neužgriozdinkit, ten žinokit du gyvūnėliai vakaros
Ir bent vieną nuotraukytę labai norėtumėm pamatyt
Ir bent vieną nuotraukytę labai norėtumėm pamatyt
QUOTE(busycat @ 2016 10 14, 07:40)
Wild Pearl, sėkmės pas daktariukus
Ačiūks
Tiesa galima trumpinti WP , jei yra noras.
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 14, 08:12)
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 14, 08:24)
Pearl, iš kur tu esi? Gal iš Utenos pusės? Aš ne vilnietė, bet jau du kartus buvau susimatyme
Susitikimai ne vien penktadieniais vyksta, jei ką
Taip, Vilnietė
Vilkros Laputaitei greitesnio pagyjimo
diinka užuojauta dėl Riestainiuko
QUOTE(Germinė @ 2016 10 14, 11:29)
Sveikos
Ar priimat naujus narius?
Prieš kelias dienas tapau dviejų kūdikių mama
Kyla visokių klausimų...
Ar priimat naujus narius?
Sveika prisijungus
QUOTE(Weronica @ 2016 10 14, 11:55)
Tikra tiesa...Daug pasukusių į skirtingas puses..
Bela tikras orientalas
Kailiukas kaip aksimas glotnus. Gatavai papuošta lydeka, niekam nesakyk, niekas nesupras.
Nebarkit vaikų už blogesnius pažymius, jiems ir taip gyvenimas nelengvas. Galų gale ne visi gali būti šimtukininkai.
O jeigu moteris išsiskyrus, tai ką, kažkas negerai?
Nebarkit vaikų už blogesnius pažymius, jiems ir taip gyvenimas nelengvas. Galų gale ne visi gali būti šimtukininkai.
O jeigu moteris išsiskyrus, tai ką, kažkas negerai?