Mano mažiukei šiandien irgi gimnastika turi būti
Vėtra, mano dičkis irgi penktokas, pažymių pradinėse irgi negaudavo, tik ""gerai, l.gerai ir puiku" būdavo
kai anglų k. gavo 6, labai nepergyvena matau, sakau, ar tu žinai, kad čia - "patenkinamai"? Akys vaiko buvo tokios
kaip čia taip
tai tas pažymių nerašymas pradinėse biškį subalamūtina vaikus
bet dar lieka namie
Labas vakarėlis
Vilkros mergaitei
na ir Diinka
Aš vakar nužliumbiau posmą apimta prisiminimų ir šiandien ypač liūdna. Liūdna dar ir dėl to, kad Rifukas išvažiavo laukti naujų šeimininkų, neužilgo išvažiuos ir Kukas, tačiau gausiu vėl du mažius
Ir per visus tuos dalykus pamiršau vakar Pūkelytės gimtadienį
Teko dabar atsiprašinėt
Nors kada tiksliai gimė nežinau, gal iš vis pavasarį, bet aš ją parsinešiau spalio mėn., kai jai buvo gal 2 ar trys metai.
Na ir vynininkėms sėkmės
Įtariu eisiu ir aš vyno įsipilsiu. Kažkokia bjauri liūdesio diena.
Vilkros mergaitei
na ir Diinka
Aš vakar nužliumbiau posmą apimta prisiminimų ir šiandien ypač liūdna. Liūdna dar ir dėl to, kad Rifukas išvažiavo laukti naujų šeimininkų, neužilgo išvažiuos ir Kukas, tačiau gausiu vėl du mažius
Ir per visus tuos dalykus pamiršau vakar Pūkelytės gimtadienį
Na ir vynininkėms sėkmės
QUOTE(Baukidė @ 2016 10 14, 17:53)
Vėtra, mano dičkis irgi penktokas, pažymių pradinėse irgi negaudavo, tik ""gerai, l.gerai ir puiku" būdavo
kai anglų k. gavo 6, labai nepergyvena matau, sakau, ar tu žinai, kad čia - "patenkinamai"? Akys vaiko buvo tokios
kaip čia taip
tai tas pažymių nerašymas pradinėse biškį subalamūtina vaikus
bet dar lieka namie 
Pritariu, manau kad reikia paaiskinti vaikams del pazymiu. Dabar galvoju, kad gal ji nesuprato kas tie 4 balai. Kita vertus ir as nesupratau, as galvojau, kad 5 balai, tai 3 senoviniai, o 4 tai jau riebus dvejetas
Papildyta:
https://www.youtube....eature=youtu.be
Jaukus penktadienio vakaras
Ačiū už pagyras Belancijai
Nėėė motin, tai 3 su -, nes dar teigiamas. Na penktokėliam sunku su tuo pažymių suvokimu, jie dar nepratę, todėl viskas bus gerai
Geraus vyno vakarėlio
Papildyta:
ui koks grožis
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 10 14, 16:13)
Pritariu, manau kad reikia paaiskinti vaikams del pazymiu. Dabar galvoju, kad gal ji nesuprato kas tie 4 balai. Kita vertus ir as nesupratau, as galvojau, kad 5 balai, tai 3 senoviniai, o 4 tai jau riebus dvejetas
Nėėė motin, tai 3 su -, nes dar teigiamas. Na penktokėliam sunku su tuo pažymių suvokimu, jie dar nepratę, todėl viskas bus gerai
Geraus vyno vakarėlio
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 10 14, 16:13)
Vėtros vakaras jaukus
nagučiai labai gražūs
ką mezgi?
O tai , Vėtriuk, į katrą katiną ten reikėjo žiūrėti?
Stasiukas kaip lūšiukas, O Vosylijus tikras kašikas
Graži ranka, graži nagučių spalva. Galvojau leisiu nagams pailsėti, bet taip panorau tokios spalvytės.
Kas ten bus iš raudonų siūlų?
Sėkmės vynininkėms
Stasiukas kaip lūšiukas, O Vosylijus tikras kašikas
Graži ranka, graži nagučių spalva. Galvojau leisiu nagams pailsėti, bet taip panorau tokios spalvytės.
Kas ten bus iš raudonų siūlų?
Sėkmės vynininkėms
Gero merginoms vyno vakarelio ;) gal netycia ir gautusi kada susimatyt kai grysiu, nors vargiai, nes as Panevezy prabusiu
Vilkros Laputei greito sugyjimo
Diinka
Germine sveika prisijungus, o jau kleckiukai kokie
As baisingai tingejau mokykloj mokitis, tai dauguma pazymiu mano buvo 4
na ka dabar velu gailetis... uz savo galejima, bet tinguma
Mama sake ,kad Toras baisiai draugas palikes, sako ateina i saliona ant stalo atsigula, isvercia pilva ir maivosi
Na ka man tai dar darbanaktis nusimato, siandiena penktadienis marskineliu naktis
na darbe rengiames visi marskiniais
Vilkros Laputei greito sugyjimo
Diinka
Germine sveika prisijungus, o jau kleckiukai kokie
As baisingai tingejau mokykloj mokitis, tai dauguma pazymiu mano buvo 4
Mama sake ,kad Toras baisiai draugas palikes, sako ateina i saliona ant stalo atsigula, isvercia pilva ir maivosi
Na ka man tai dar darbanaktis nusimato, siandiena penktadienis marskineliu naktis
QUOTE(Erendira @ 2016 10 14, 15:27)
Aha,labai įdomu.Tik nespėjau ateit,o jau išrišau kaimynką QUOTE(busycat @ 2016 10 14, 15:35)
As n et du kartus
vienos oficialios, kitos ne. Ale vistiek skyrybos
Uj,gal neskaičiuojam neoficialių QUOTE(Wild Pearl @ 2016 10 14, 15:41)
O jau Germinės kačiukų kamuoliukų meilumas!
Kokie vardeliai, gal turi jau?
Ačiū Mažylis Mikė(Mikas,Mikis) o didesnysis kol kas tik RK.Nepakrikštijam niekaip
Man labai patiko Smėlis ir Soda.Dar Iris,Smilius,Silis,Mistis ir Sigis.Ką manot?
Vilkros mergaitei greiciau pasveikti
Dinnka
Merginoms gero pasisedejimo
ir as vynelio noreciau, bet man "sausas istatymas" kol kas
Dinnka
Merginoms gero pasisedejimo
Pamirsau Vetros katinus visus tris pagirt , tai giriu
, nagu spalva labai gera, reiks pasieskot tokio gelinio lako, turiu tik tikra raudona bet noretusi kazko i bordavuma.
O megzt vis ruosiuosi ir..... ruosiuosi
O megzt vis ruosiuosi ir..... ruosiuosi