Įkraunama...
Įkraunama...

<< Mūsų katytės ir katinėliai >>

Vėtra, mano dičkis irgi penktokas, pažymių pradinėse irgi negaudavo, tik ""gerai, l.gerai ir puiku" būdavo smile.gif kai anglų k. gavo 6, labai nepergyvena matau, sakau, ar tu žinai, kad čia - "patenkinamai"? Akys vaiko buvo tokios blink.gif kaip čia taip blink.gif tai tas pažymių nerašymas pradinėse biškį subalamūtina vaikus smile.gif

Mano mažiukei šiandien irgi gimnastika turi būti bigsmile.gif bet dar lieka namie ax.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis 4u.gif

Vilkros mergaitei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na ir Diinka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Aš vakar nužliumbiau posmą apimta prisiminimų ir šiandien ypač liūdna. Liūdna dar ir dėl to, kad Rifukas išvažiavo laukti naujų šeimininkų, neužilgo išvažiuos ir Kukas, tačiau gausiu vėl du mažius biggrin.gif
Ir per visus tuos dalykus pamiršau vakar Pūkelytės gimtadienį doh.gif Teko dabar atsiprašinėt biggrin.gif Nors kada tiksliai gimė nežinau, gal iš vis pavasarį, bet aš ją parsinešiau spalio mėn., kai jai buvo gal 2 ar trys metai.

Na ir vynininkėms sėkmės 4u.gif Įtariu eisiu ir aš vyno įsipilsiu. Kažkokia bjauri liūdesio diena.
Atsakyti
QUOTE(Baukidė @ 2016 10 14, 17:53)
Vėtra, mano dičkis irgi penktokas, pažymių pradinėse irgi negaudavo, tik ""gerai, l.gerai ir puiku" būdavo  smile.gif  kai anglų k. gavo 6, labai nepergyvena matau, sakau, ar tu žinai, kad čia - "patenkinamai"? Akys vaiko buvo tokios  blink.gif  kaip čia taip  blink.gif  tai tas pažymių nerašymas pradinėse biškį subalamūtina vaikus  smile.gif

Mano mažiukei šiandien irgi gimnastika turi būti  bigsmile.gif bet dar lieka namie  ax.gif

Pritariu, manau kad reikia paaiskinti vaikams del pazymiu. Dabar galvoju, kad gal ji nesuprato kas tie 4 balai. Kita vertus ir as nesupratau, as galvojau, kad 5 balai, tai 3 senoviniai, o 4 tai jau riebus dvejetas bigsmile.gif

Papildyta:
https://www.youtube....eature=youtu.be

Jaukus penktadienio vakaras wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras Belancijai biggrin.gif
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 10 14, 16:13)
Pritariu, manau kad reikia paaiskinti vaikams del pazymiu. Dabar galvoju, kad gal ji nesuprato kas tie 4 balai. Kita vertus ir as nesupratau, as galvojau, kad 5 balai, tai 3 senoviniai, o 4 tai jau riebus dvejetas bigsmile.gif

Nėėė motin, tai 3 su -, nes dar teigiamas. Na penktokėliam sunku su tuo pažymių suvokimu, jie dar nepratę, todėl viskas bus gerai mirksiukas.gif
Geraus vyno vakarėlio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 10 14, 16:13)

Papildyta:
https://www.youtube....eature=youtu.be

Jaukus penktadienio vakaras wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif ui koks grožis
Atsakyti
Vėtros vakaras jaukus wub.gif nagučiai labai gražūs 4u.gif ką mezgi? bigsmile.gif
Atsakyti
O tai , Vėtriuk, į katrą katiną ten reikėjo žiūrėti? hmm.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Stasiukas kaip lūšiukas, O Vosylijus tikras kašikas wub.gif
Graži ranka, graži nagučių spalva. Galvojau leisiu nagams pailsėti, bet taip panorau tokios spalvytės.
Kas ten bus iš raudonų siūlų?
Sėkmės vynininkėms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 14 spalio 2016 - 16:52
Gero merginoms vyno vakarelio ;) gal netycia ir gautusi kada susimatyt kai grysiu, nors vargiai, nes as Panevezy prabusiu blink.gif
Vilkros Laputei greito sugyjimo 4u.gif
Diinka console.gif
Germine sveika prisijungus, o jau kleckiukai kokie wub.gif
As baisingai tingejau mokykloj mokitis, tai dauguma pazymiu mano buvo 4 blink.gif na ka dabar velu gailetis... uz savo galejima, bet tinguma
Mama sake ,kad Toras baisiai draugas palikes, sako ateina i saliona ant stalo atsigula, isvercia pilva ir maivosi bigsmile.gif
Na ka man tai dar darbanaktis nusimato, siandiena penktadienis marskineliu naktis biggrin.gif na darbe rengiames visi marskiniais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 14 spalio 2016 - 17:00
QUOTE(Erendira @ 2016 10 14, 15:27)
Oho, kaip įdomu smile.gif Žiūrėk, kažkam į Dinkines bus netoli, jei panorėtų  biggrin.gif
Aha,labai įdomu.Tik nespėjau ateit,o jau išrišau kaimynką didis.gif Dinkinės pas ją geros sokiai.gif iki paryčių-vis pavydėdavau.Bet mes nepažįstamos.Tik su jos Ugne susibėgdavom,kai jauna buvo brunette.gif
QUOTE(busycat @ 2016 10 14, 15:35)
As n et du kartus  biggrin.gif vienos oficialios, kitos ne. Ale vistiek skyrybos
Uj,gal neskaičiuojam neoficialių ax.gif
QUOTE(Wild Pearl @ 2016 10 14, 15:41)
O jau Germinės kačiukų kamuoliukų meilumas!  wub.gif Kokie vardeliai, gal turi jau?
Ačiū 4u.gif
Mažylis Mikė(Mikas,Mikis) o didesnysis kol kas tik RK.Nepakrikštijam niekaip mirksiukas.gif

Man labai patiko Smėlis ir Soda.Dar Iris,Smilius,Silis,Mistis ir Sigis.Ką manot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 14 spalio 2016 - 18:10
Vilkros mergaitei greiciau pasveikti 4u.gif

Dinnka 4u.gif

Merginoms gero pasisedejimo 4u.gif ir as vynelio noreciau, bet man "sausas istatymas" kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 10 12, 14:04)
Labas biggrin.gif
Atsakyti
Oi mergytes aciuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Mano bernaiciai dekavoja....dvikojis katinas ilsejos salia bigsmile.gif biggrin.gif Lisiteja dvikojo vaizdas del Tavys bigsmile.gif tongue.gif

Siandien nusipirkau siuliuku su alpakos vilna. Megsiu mazajai tunika.
Atsakyti
Pamirsau Vetros katinus visus tris pagirt , tai giriu 4u.gif , nagu spalva labai gera, reiks pasieskot tokio gelinio lako, turiu tik tikra raudona bet noretusi kazko i bordavuma.
O megzt vis ruosiuosi ir..... ruosiuosi biggrin.gif
Atsakyti