Įkraunama...
Įkraunama...

<< Mūsų katytės ir katinėliai >>

Labas rytas smile.gif

Germine, prisiminiau kur tave mačiau - pas daugiavaikes smile.gif

Magnuna, jei rasi mano analizės lapą, kur Erodė padarė, priglausk, nes aš jį tikriausiai palikau pas tave, nes krepšy neradau verysad.gif

Svarbiausias faktas iš vakar - Grikis ir Kruopa tikrai egzistuoja!Nes kitaip nebūtų net mintis šovus, kad jie ten gyvena biggrin.gif

O labiausiai patiko atrakcija "Nueik į wc" biggrin.gif nėra durų dar, tai mes ten kikendamos pagal eilę, kaip pas gydytoją su talonais ėjom biggrin.gif
Atsakyti
Eina sau kaip gražiai busy pieši ar tapai, nežinau kaip čia teisingai išsireikšti wub.gif Kaip tau gerai...gali nutapyti savo katinus, manau tikrai išeitų 4u.gif
Atsakyti
Rustyt - radau tavo analizės lapą, prie progos užvešiu 4u.gif smile.gif
Lapyna, Šponkuti - nu tai šaunu, pasiderinsim ir pasivaikščiosim 4u.gif
Busy - gražu 4u.gif šauniai tau gaunasi 4u.gif
Baukide, Busy - parvežkit mums truputį jūros biggrin.gif
Einu raut burokų biggrin.gif
Atsakyti
Vakar apie vyrų išmonę kalbėjom, pasakojau apie šitą video

https://www.youtube....h?v=79j6Fa1WaXY
Atsakyti
Busy, labai labai 4u.gif talentą turi 4u.gif ar ir anksčiau tai žinojai (vaikystėj), ar tik dabar? Galvoju ax.gif mažu ir aš turiu, tik reiktų ištraukt kažkaip biggrin.gif gal tupi kaip Kruopa ir bijo kažko nu bigsmile.gif biggrin.gif

Mes jau Klaipėdoj, bet kaip šalta čia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 10 15, 10:32)
Germine, prisiminiau kur tave mačiau - pas daugiavaikes smile.gif
Tiksliai 4u.gif
QUOTE(diinka @ 2016 10 15, 09:06)
Na vyro vardo neišdavei, tai bent gal šuns veislę pasakysi- labradoras smėlinis ?  biggrin.gif
Ne mano vardo,o vyro blink.gif Tomą turi biggrin.gif
Ugnės paklausk mirksiukas.gif
Taip,auksaspalvė retriverė mūsų mergytė wub.gif
Prieš susipažįstant padėk kačiukus išgelbėt.Mikutis nenori valgyt...dreba.Aš labai bijau verysad.gif
Jaučiu,kad ta mergina paskubėjo su gailesčiu.

Sveikatos kibiriukas visiems sirgaliukams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 15 spalio 2016 - 11:18
Gal kačiukus reikia šilčiau įkurdinti? Gal turit kur šildomas grindis?
Man veisėja pasakojo, kad gerai į kačiukų guolį po palute įkloti elektrinį šildytuvą, na, tokį, kur patalynei pašildyt būna.

Busy, nugis meninyko gysla, ne kitaip thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 15 spalio 2016 - 11:32
Sveikos 4u.gif
niu ką, dar viena saulėta diena. Esiu prieškambario spintos perkomplektuoti- vasarines striukutes aukštyn ant antresolių, žiemines- žemyn ant pakabų.
Pūkelytė gražioji wub.gif
Busy, jaučiasi, kad tau patinka piešti. Tęsk ir rezultatais mus pradžiugink. 4u.gif
Ruste, pažiūrėjau, pakrizenau biggrin.gif
Magnučiuk, aš dar šiandien žiūrėjau į Ainu dubenėlį, mąsčiau mąsčiau, gal vis tik truputį ne taip vakar susakiau. Grikio vienos dienos dozė būtų maniškei ne dviems, o 1.5 dienos. mirksiukas.gif Ir dar kartą milžiniškas dėkui už šiltą priėmimą. 4u.gif 4u.gif
Didžiulis atskiras dėkui Lapynai už transporto paslaugas su bonusiniu įdomiu pokalbiu vaikų/kelionių/katinų/... temomis. Labai šilta ir maloni moteris. 4u.gif
Erodei dėkui už analizavimą ir nemokamas konsultacijas sveikos mitybos klausimais. Ir dar, turi mergina talentą vaizdžiai "įgarsinti" savo katinukus, juokiausi už savo visceralinių riebalų susigriebus net žandai įskaudo. bigsmile.gif
Daredi, malonu buvo susipažinti, labai elegantiška moteris mano akimis žiūrint. 4u.gif
Erendira, kaip visada gera ir jauku su Tavimi susitikti. Ape nagų/plaukų ir kitų tavo subproduktų grožį tai iš viso nekalbu, nes baltai pavydu. biggrin.gif
Šponkiuk, tikiuosi, bent truputį prasiblaškei. 4u.gif kaži, kaip Bugi po procedūrų. unsure.gif
Colomba, Ruste, smagu buvo susimatyt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 15 spalio 2016 - 11:35
Merginos, kurios naudojat maksimos favorit kraiką, turiu geresnį variantą. Irgi smulkus, sušokantis, bet ne betonitinis, o kitoks, o kas svarbiausia, žymiai geriau sugeria kvapą ir tą kraiką gali ilgiau naudoti. Man patiko. Užsisakėme per klaidą, bet dabar pirksim tik tą.
kraikas

Busy, nu tu pavarai.. Ką dar moki? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 15 spalio 2016 - 11:38
QUOTE(Aist @ 2016 10 15, 11:32)
Erodei Ir dar, turi mergina talentą vaizdžiai "įgarsinti" savo katinukus, juokiausi už savo visceralinių riebalų susigriebus net žandai įskaudo. 

Erode tikrai aktoriaus talentą turi smile.gif Aš irgi kikenau iš katinų įvaizdinimo ir įgarsinimo smile.gif GAl net kokį perteklinį visceralinį sudeginau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 15, 11:31)
Gal kačiukus reikia šilčiau įkurdinti? Gal turit kur šildomas grindis?
Grindų šildomų neturim.AčiūDie.Gi kas tris valandas butelį verdančiu vandeniu papildau.Ir susukti šiltai.Bet kai paimu maitinti,tai dreba.Bet tik Mikutis.
Atsakyti
Germine, jums būtinai su Diinka reik susisiekt. jinai tais klausimais profas. 4u.gif
Lapyna, jau mačiau fb įdėjai grupinę mūsų foto. biggrin.gif
Atsakyti