Mes VISOS NUOSTABIOOOOOOS
Mergaitės, na kuri iš mūsų talento neturi - kas mezga, kas tapo, piešia gražiai, yra kulinarių reto talento, ir išmonės turim, ir iškalbos, rašytojų nepastebėtų gi kiek, mažų kačiukų kiek iš mirties nagų ištrauktų, išmaitintų...
Jetau, tas darbas nevykes plagiatas, todel jauciuosi giriama nepelnytai. Bandziau technika, suliejimus, pataskyma dazu ir t.t. is idejos man geda uz toki piesini
Sponkiuk, viska ka moku rodau cia. Pagalve matet, katinus is senu megstiniu matet, lekstes su kiausiniais matet, va dabar akvarelini piesini.
Noriu ant popieriaus atmusti ranka lapems, gi kitais metais piesiu ant terasos sienos. Tai turiu but pasiruosusi.
Baukide, pamenu dar darzelyje girdavo uz piesinius, mokykloje teko piesti ant sienos zodiako zenkla naujiems metams. Tai gal jau turejau ta gysla
Vis dar masinoje, pralekiau pro elniu ferma, nupyskinau rudeni, pakeliui prie juros
http://www.part.lt/p...9ecda3fe724.jpg
Sponkiuk, viska ka moku rodau cia. Pagalve matet, katinus is senu megstiniu matet, lekstes su kiausiniais matet, va dabar akvarelini piesini.
Noriu ant popieriaus atmusti ranka lapems, gi kitais metais piesiu ant terasos sienos. Tai turiu but pasiruosusi.
Baukide, pamenu dar darzelyje girdavo uz piesinius, mokykloje teko piesti ant sienos zodiako zenkla naujiems metams. Tai gal jau turejau ta gysla
Vis dar masinoje, pralekiau pro elniu ferma, nupyskinau rudeni, pakeliui prie juros
QUOTE(busycat @ 2016 10 15, 12:49)
Palikau tik nuorodą. Nu labai gražu, bet gi jau dydis
Mažylei sugipsuotomis kojytėmis Laputaitei greičiau pasveikti.
O jos mamai kantrybės galvojant "ramias" veiklas
Teta Erodė sakė, kad vandenį gerti sveika.

Įprastiniai mūsų šeštadienio vaikų pusryčiai ( jei pagaminami kitokie- namie tragedija, karo stovis, psichologinis teroras ir pan. protestas tema "būtina laikytis tradicijų beigi ritualų, idant šeima būtų tvirta ir vieninga kaip kumštis"
)

Teta Erodė sakė, kad vandenį gerti sveika.

Įprastiniai mūsų šeštadienio vaikų pusryčiai ( jei pagaminami kitokie- namie tragedija, karo stovis, psichologinis teroras ir pan. protestas tema "būtina laikytis tradicijų beigi ritualų, idant šeima būtų tvirta ir vieninga kaip kumštis"

QUOTE(Rustė @ 2016 10 15, 12:27)
Atsiprasau, kartais part.lt perduoda nesveika dydi. Tai jura parodysiu tik gryzusi.
Vilkra linkejimai dukrytei
QUOTE(Aist @ 2016 10 15, 13:48)
Mažylei sugipsuotomis kojytėmis Laputaitei greičiau pasveikti.
O jos mamai kantrybės galvojant "ramias" veiklas
)
parodyk, kame kepi čyrvinius blynus- noriu ir aš tokią tradiciją įvesti..
QUOTE(Aist @ 2016 10 15, 14:07)
Turiu seną kaip pasaulis Bomann kepyklę, jai metų kaip Ignui, ale labai gerai kepa, senutė. O kita nauja Cloer man šiaip sau, kepa, bet kažkaip blynai storesni gaunasi. Kepu vienu metu su abiem, kad greičiau būtų.
kiek laiko kepa 1 blynas? uošviai turi- tai- košmaras-5 minutės
Gal 2 min maždaug. Bet kepu vienu metu po 2. Tų keptuvių yra įvairūs galingumai. Reik imt galingiausią, žiūrėt w. Mano cloer 930 w, bomann 915-1090 w. Mažesnių galingumų nepirk, labai ilgai keps.
Papildyta:
Ne, nu, bet šiuolaikinių varnų naglumas.

Šakės tau, paukšti!

Apkabinsiu ir nepaleisiu.

Ir dar tą tavo virkštelę nukąsiu!
Papildyta:
Ne, nu, bet šiuolaikinių varnų naglumas.

Šakės tau, paukšti!

Apkabinsiu ir nepaleisiu.

Ir dar tą tavo virkštelę nukąsiu!
Parsivežėm Bugiuką. Tai nerovė kol kas, bet ateityje tikrai reiks. Bugi pikta ir nelaiminga.
Labas rytas 
Vilkra tavo Laputei dideli ir pūkuoti linkėjimai kuo greičiau pasveikti nuo manęs ir mano uodegų.
Pūkelytei didelis atsiprašymas ir pavėluoti sveikinimai gimtadienio proga.
Aist man irgi buvo labai smagu pasimatyti. Ir susipažinti su Daredi ir Lapyna
Ainu kokia medžiotoja
Lapyna ačiū, kad namo parvežei
Šponkiuk pakasiukas Bugi.
Ruste ačiūūūūūū už tatuiruotę
Šįryt dar geriau atrodė.

Laukėm mamkos ir nesulaukėm...

Sako, kad mano mylimą lovą išardys. Neleisiu.
Vilkra tavo Laputei dideli ir pūkuoti linkėjimai kuo greičiau pasveikti nuo manęs ir mano uodegų.
Pūkelytei didelis atsiprašymas ir pavėluoti sveikinimai gimtadienio proga.
Aist man irgi buvo labai smagu pasimatyti. Ir susipažinti su Daredi ir Lapyna
Ainu kokia medžiotoja
Lapyna ačiū, kad namo parvežei
Šponkiuk pakasiukas Bugi.
Ruste ačiūūūūūū už tatuiruotę
Laukėm mamkos ir nesulaukėm...
Sako, kad mano mylimą lovą išardys. Neleisiu.