Įkraunama...
Įkraunama...

Dior kosmetika

QUOTE(cesia @ 2008 09 26, 12:51)
sveiki , patarkite kokia kremine pudra geriausia  ir kokia tiktu šviesiai odai ax.gif

renkantis krempudra svarbu zinoti ko tau is jos reikia wink.gif visokiu yra- ir visai lengvu, ir gerai maskuojanciu, Pati sviesiausia spalva yra 010 berods- ta prasme pirmas numeriukas.
Atsakyti
Kaip DIORSKIN FLUIDE pudryte, kaip su maskavimu, ar jauciasi, kad drekina ir koki efekta ji duoda, nes aprasyme parasyta, kad ji drekina ir suteikia veidui skaistumo, svytejimo: "naturalus is svytintis makiazo pagrindas; vos patepus oda, ji atrodo svytinti", hmmm... viena forumiete rase, kad ji duoda matini efekta ir nilabai drekina g.gif
Tai kap cia yr is tikruju smile.gif , gal kas turit ja, parasykit atsiliepimus 4u.gif
Ir kokiai odelei ji labiau tinka, ar tiktu sausai odai?
Atsakyti
QUOTE(GEISA @ 2007 08 25, 14:36)
Sveikos merginos. Gal kuri bandet DIORO DIORSKIN AIRFLASH  purskiamaja pudra. Nesiryztu pirkti, kazkaip man itartina. Ten gi ji su aerozoliu (taip sake kristianos konsultante), o aerozolis gi nuodingas.
Nieko nebesuprantu. Gal kuri nors labiau nusimanot apie tai?  ax.gif

Susigundziu ir nusipirkau kazkur pries pusmeti. Pora kartu pasinaudojau ir stovi nenaudojama. Labai nepatiko schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2008 09 11, 15:10)
Turiu šitą kremuką,jis su atspalviu.Man laaaabai patiko ir tiko mano odai  thumbup.gif
user posted image

O kaip spalvą išsirinkai? Aš irgi norėčiau, bet tiek spalvų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2008 10 28, 10:46)
Susigundziu ir nusipirkau kazkur pries pusmeti. Pora kartu pasinaudojau ir stovi nenaudojama. Labai nepatiko schmoll.gif .

kuo nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2008 10 28, 20:53)
O kaip spalvą išsirinkai? Aš irgi norėčiau, bet tiek spalvų g.gif

Net nežinau,iš lempos šoviau ir pataikiau spalvytę biggrin.gif
Šiaip nesu blyšios odos,ji tokia tamsesnio atspalvio,todėl peach užvadinimas ir sugundė,galvoju pats tas bus persikėlio toks auskinis atspalvis.
Bet ji tokia lengvutė,kad nedaug ant veido matos,čia ne pudra,todėl spalvą lengviau pasirinkt nei krempudros smile.gif
Ji susigeria,o visokias dėmeles,spuogeliukus užmaskuoja,to atspalvio kaip ir nebelieka.
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2008 09 11, 14:10)
Turiu šitą kremuką,jis su atspalviu.Man laaaabai patiko ir tiko mano odai  thumbup.gif
user posted image

drinks_cheers.gif As irgi neseniai toki isigijau, nes pavargau ieskoti sau tinkamos kremines pudros doh.gif Labai dziaugiuosi siuo kremuku thumbup.gif , ant virsaus daugiau nieko nenaudoju, puikiai tarnauja kaip kremine pudra. Kazkaip pataikiau ir su spalvyte (tiksliau, nebuvo is ko rinktis, nes nete tuo metu siule tik 1 atspalvi 423) biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas jau turit sita naujiena?

user posted image
Dior Night Diamond is a true makeup jewel that gives every face mega-star power. The silky powder is laced with shimmer and imparts an all-over shimmer. The ebony compact is studded with crystal-like gems and is paired with a plush brush, both of which are tucked in a black suede pouch.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 11 08, 18:22)
Gal kas jau turit sita naujiena?

user posted image
Dior Night Diamond is a true makeup jewel that gives every face mega-star power. The silky powder is laced with shimmer and imparts an all-over shimmer. The ebony compact is studded with crystal-like gems and is paired with a plush brush, both of which are tucked in a black suede pouch.

Pabandziau Kristianoj ant rankos, labai blizga, zeruciai nera smulkus, matosi. Man per daug blizgu smile.gif
Kiekvienai dienai tikrai netinka, niu, kokioms sventems, vakareliams - gaaal... kas megsta intensyvu blizgesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 08 lapkričio 2008 - 19:09
Gal žinot kas čia per pudra ir kokiam efektui pasiekti naudojama:
http://www.strawberr...l...9&CatgId=34

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lillly @ 2008 11 12, 18:43)
Gal žinot kas čia per pudra ir kokiam efektui pasiekti naudojama:
http://www.strawberr...l...9&CatgId=34

Ačiū blush2.gif

Cia kazkas tokio kaip highlighteris, tinka veidukui ir akims smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2008 11 08, 20:58)
Pabandziau Kristianoj ant rankos, labai blizga, zeruciai nera smulkus, matosi. Man per daug blizgu smile.gif
Kiekvienai dienai tikrai netinka, niu, kokioms sventems, vakareliams - gaaal... kas megsta intensyvu blizgesi

O kiek ji pas mus kainuoja?
Atsakyti