Įkraunama...
Įkraunama...

Dior kosmetika

o kaip jum tas dior blizgis su kalogenu, kur putlina luoas? labai jau gundausi as juo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LokiTana @ 2008 12 01, 01:19)
Seseliai tai tikrai verti demesio

Bet blizgiai Dior man nelabai, kazkaip visad subega i viena vieta, cia apie DiorAddict

O Dior Rouge viena karta bandziau ant lupu, tai visai nieko  blush2.gif

o man kaip tik DiorAddict blizgiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites. smile.gif
Gal is jusu kas jau turi Christian Dior - Powder - Dior Detective Chic Palette
user posted image
Kokie bus atsiliepimai? Labai jau vilioja mane si palete... ax.gif

Ups, jau radau cia pat atsakyma. Labai sorry. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MilGana: 01 gruodžio 2008 - 16:45
QUOTE(Ciquita @ 2008 12 01, 13:52)
o kaip jum tas dior blizgis su kalogenu, kur putlina luoas? labai jau gundausi as juo  ax.gif

O kuris butent toks kaip Dior addict, maximarized ar kuri isspaust reikia kaip dior kiss koks? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ingridukas @ 2008 12 01, 15:57)
o man kaip tik DiorAddict blizgiai thumbup.gif

Na gal man cia pirmas ispudis buvo klaidingas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(MilGana @ 2008 12 01, 18:43)
Sveikos, mergaites.  smile.gif
Gal is jusu kas jau turi Christian Dior - Powder - Dior Detective Chic Palette
user posted image
Kokie bus atsiliepimai? Labai jau vilioja mane si palete...  ax.gif

Ups, jau radau cia pat atsakyma. Labai sorry.  blush2.gif  ax.gif

Labai prabangiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norejau paklausti, kaip atskirti tikrus Dioro gaminius nuo "padelkiu", jau esu gavus dovanu ne viena lupdazi bei seselius, bet poto prisipazino, kad jie yra pirkti turguj,pakuote grazi dizainas vienas prie vieno, taciau kai paiimi sepeteli ar dar labiau pasidazai tai jauciasi kokybes 0, ar paitikima kazin pirkti siuos gaminius SM isparduotuveje?
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2008 12 04, 19:11)
Sveikos,
Norejau paklausti, kaip atskirti tikrus Dioro gaminius nuo "padelkiu", jau esu gavus dovanu ne viena lupdazi bei seselius, bet poto prisipazino, kad jie yra pirkti turguj,pakuote grazi dizainas vienas prie vieno, taciau kai paiimi sepeteli ar dar labiau pasidazai tai jauciasi kokybes 0, ar paitikima kazin pirkti siuos gaminius SM isparduotuveje?

zinok istikruju manau tikrai yra sunkoka ta padaryti jei neesi turejus tu produktu originalu, as kai pastoviai jau kuris laikas naudoju tik Dioro seseliukus tai jau ant ju manes neapmautu, tusai taip pat is buteliuko matosi... siaip reikia tiesiog atidziai ziureti ir jei busi turejusi originalia ta priemone tikrai gerai patyrinejus atskirsi,... na o isparduotuveje daugiausia parduodami originalai, neoriginalus pardavinejancios mamytes daznai paraso kad neoriginalus o jei bando apmauti tai cia greit viskas buna iskeliama i pavirsiu biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien Dior pestuka akims,dar nelabai aisku, kaip jis cia man laikos, bus viskas matyt rytoj smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moonlight=): 05 gruodžio 2008 - 20:12
na piestukas nieko jau tokio labai blatno sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(moonlight=) @ 2008 12 06, 18:26)
na piestukas nieko jau tokio labai blatno sleep.gif

Man piestukas Dior'o schmoll.gif
Vienintelis guli,nesusinaudoja,tekstura irgi nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras paneles 4u.gif
Kazkas kazkur gyre tokius skaistalus ax.gif
user posted image
butu idomu isgirsti daugiau atsiliepimu 4u.gif
ruosiuos tokius isigyti wub.gif
Atsakyti
Turiu nemazai Dior kosmetikos, taciau man ji nera kazkuo ipatinga. Esu girdejus daug atsiliepimu, kad ji yra daugiau garsi del vardo ir pakuociu dizaino nei del kokybes.. ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2008 12 23, 19:23)
Turiu nemazai Dior kosmetikos, taciau man ji nera kazkuo ipatinga. Esu girdejus daug atsiliepimu, kad ji yra daugiau garsi del vardo ir pakuociu dizaino nei del kokybes.. ax.gif .

Kaip ir visose firmose yra geru ir nelabai dalykeliu.As ir nemazai turiu,tai galiu pasakyt kad patinka kvepalai,kvepalu aromato kuno losjonas,lupu blizgis addict ultra gloss reflect,krempudra forever,biri pudra.O va nelabai bronzantas,ta prasme visai neisskirtinis.
Atsakyti