O man labiausiai patinka DIORSKIN Forever pudryte ir Addict Ultra-Shine lupdaziukai
o tušai visai netinka mano akims
QUOTE(Gretuteka @ 2009 03 27, 23:15)
labai patiko Iconic tušas bet bebaiginėjant jį vis grauždavo odą prie akių vakarais ir nesuprasdavau nuo ko, tik pradėjus naudoti Chanel tai baigėsi, Dior tušai tikrai kažkokie negeri..
ar kas bandet tonini krema?
QUOTE(JurgiukasR @ 2009 03 27, 13:42)
Na parasysiu atsiliepima apie sia kauke, kuria naudoju jau antra savaite 2 kartus/sav. Dabar tas pirkinys mano NR 1. Super kauke ir poras tikrai gerai valo
Oda po kaukes panaudojimo tampa svelni ir glotni. Dar naudoju is Chanelio poras valanti tonika, tai super derinys

Papildyta:
kas tiesa tas tiesa
prausikli isigyjau berods spalio viduryje (jau greit bus puse metu), o dar liko beveik puse tubeles 

Papildyta:
kas tiesa tas tiesa
o sita kauke skirta butent kokiam odos tipui
Galma butu placiau
nes as jau tiek pinigeliu isliaidau kosmetikai
QUOTE(Crystalic @ 2009 03 22, 13:29)

gal kuri naudojo? Kokie atsiliepimai ? Nors paveikta pardavėjos jau įsigyjau, bet vistiek rūpi naudojusių nuomonė
as toki turiu, bet kadangi mano oda sausa tai vos kelis kart bandziau, bet ir tai super
Papildyta:

sita kauke braskese virs 80lt tai pas mus bus kokie 90, kaip ir tonikai
QUOTE(ajaz @ 2009 04 05, 17:53)
o sita kauke skirta butent kokiam odos tipui
Ar nesutraukia odos ,nesausina?
Galma butu placiau
Galma butu placiau
Sita kauke skirta misriai odai. Naudoju 2 kart per savaite, nusiplovus veida prausikliu., tolygiai uztepu ant svarios odos. Palauki 10 minuciu kol susigers, o po to nuplauni. Man cia pirmoji kauke, po kurios panaudojimo, nereik teptis drekinamojo kremo, oda svelni, lyg butu jau patepta kremuku. Poras akivaizdziai valo
Merginos, kokią spalvą perkat dior forever kompaktinės? (šviesiaodės)? dažniausiai perku kokį 1, 2 nr. pagal šviesumą. Tai nežinau kokią rinktis, ar keičia spalvą ji dienos bėgyje ar ne? nes dauguma pudrų man po kiek laiko patamsėja, turiu rieboką odą
man sunkiausia išsirinkti ne pudrą, bet spalvą
QUOTE(night_ @ 2009 04 19, 21:47)
Merginos, kokią spalvą perkat dior forever kompaktinės? (šviesiaodės)? dažniausiai perku kokį 1, 2 nr. pagal šviesumą. Tai nežinau kokią rinktis, ar keičia spalvą ji dienos bėgyje ar ne? nes dauguma pudrų man po kiek laiko patamsėja, turiu rieboką odą
man sunkiausia išsirinkti ne pudrą, bet spalvą 
Manau,kad tau tradicine forever kaip riebiaodei,ji nei matiskumo laikys nei lengva bus
Siandien isbandziau Dior 'night diamond' blizgia pudra - ispudzio nepaliko....
Tie blizguciai tokie pavieniai ir graziai nepasidengia, man truksta ju. Tai keliaus ji atgal i parduotuve....

Uztai Dior lupdaziai man geris
Atradau dvi be galo man tinkancias spalvytes, o pats dazas nesausina lupyciu, graziai padengia, drekina.
Dar turiu makiazo valikli-tonika (viskas kartu) 'Cleansing Gelee For Face, Lips And Eyes ', tai irgi be galo patenkinta.

Ir laukiu parkeliaujancio shimmer'io 'Diorskin Shimmer Star', spalvyte 'rose diamond' - isbandytas jis, tai irgi patinka. Dabar nauja spalvyte yra prekyboj (tokia ryski rozine), tai butu idomu ja isbandyt....Eisiu kaip tik siandien i Sephora, tai tikiuosiu jau bus si naujiena.

Uztai Dior lupdaziai man geris
Dar turiu makiazo valikli-tonika (viskas kartu) 'Cleansing Gelee For Face, Lips And Eyes ', tai irgi be galo patenkinta.

Ir laukiu parkeliaujancio shimmer'io 'Diorskin Shimmer Star', spalvyte 'rose diamond' - isbandytas jis, tai irgi patinka. Dabar nauja spalvyte yra prekyboj (tokia ryski rozine), tai butu idomu ja isbandyt....Eisiu kaip tik siandien i Sephora, tai tikiuosiu jau bus si naujiena.
QUOTE(shopingas @ 2009 04 24, 22:44)
Siandien isbandziau Dior 'night diamond' blizgia pudra - ispudzio nepaliko....
Tie blizguciai tokie pavieniai ir graziai nepasidengia, man truksta ju. Tai keliaus ji atgal i parduotuve....

Man sita pudra irgi ispudzio nepaliko.. nors bandziau kelis kartus,perdaug blizgi man
QUOTE(Olivia* @ 2009 04 25, 09:41)
Man sita pudra irgi ispudzio nepaliko.. nors bandziau kelis kartus,perdaug blizgi man

Man dezute ispudi tik paliko...
Gal kas bandet Iconic tusa ?