Įkraunama...
Įkraunama...

Dior kosmetika

QUOTE(jurgitel @ 2009 05 16, 10:39)
DIOR kremas „Capture R60/80TM XP“ kiek žinau, ir yra nuo pirmųjų raukšlių, t.y., maždaug 30-metėms, bet nebandžiau smile.gif tai ir klausiu, gal kas bandet?

sdavaitgali nusipirkau si krema ir seruma taip pat XP, jais tik pora dienu tepiausi, taigi dar sunku pasakyt koks rezultatas...beje man 29 ir nepasakyciau, kad esu labai rauksleta biggrin.gif man paaiskino, kad nuo pirmu rauksliu turetu naudot 20-25 metu moterys/merginos, ir rauksles koreguojanti nuo 25-30.
lauksiu rezultatu
Atsakyti
QUOTE(jurgitel @ 2009 05 12, 23:06)
Gal kuri bandėt DIOR kremą nuo raukšlių „Capture R60/80TM XP“? Ar patiko?

taip, as neseniai baigiau ir dienini ir naktini, ir dar seruma turejau. patiko, bet man po kiek laiko norisi isbandyt ka nors naujo smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal kuri bandet Dior savaiminio idegio priemones?Gal galetumet parasyti atsiliepimus 4u.gif ?
Atsakyti
Atejau pakritikuot Dior naujosios kolekcijos lako:
user posted image

Susigundziau nusipirkt, kai pamaciau kazkieno pirkini pirkiniu temoj. Nu ir aisku parduotuvej isbandziau ant lakuoto nago, tai patiko tokia tikra koralo spalvyte, labai greitai dziusta - bet nuvaliau ta pacia diena. O va dabar visus nagucius nusilakavau (tiksliau lakavau 7dieni vakare) - tai nudziuvo super greitai, bet top coat nedejau, nes norejau greiciau i lova. Top coat uzsidejau pirmadieni ryte, bet jau antradieni pastebejau, kad galiukai pabluke ir vieno nago lakas pradejo luptis, o siandien 2 nagu apacioje tiesiog atsivepe kampukas lako (bet nenukrito). Nors siaip padorus lakas visai, jei ant greituju reikia, o ne ilgam....

Tiesa, man ta spalva pasakiska, bet ziuriu, kad prie odos man nelabai ji tinka - siaip esu baltaode, bet jau truputi idegus, tai ta spalvyte kazkaip susilieja su odos spalva ir nebe taip grazu....
Atsakyti
Grazi lako spalva, gaila, kad nekoks unsure.gif
Bet tu juk gali grazinti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2009 06 04, 00:12)
Grazi  lako spalva, gaila, kad nekoks unsure.gif
Bet tu juk gali grazinti? rolleyes.gif

Tai ta ir padariau po to kai darbe beveik nuo visu nagu nuo apacios nusokinejo lakas doh.gif Man vistiek mylimiausi lieka Sephora by OPI nagu lakai - atlaiko 6 dienas neapsitryne be jokiu pagrindu ar virsutiniu sluoksniu. Tiesa, teko pora sviesiu spalvyciu bandyt, tai man jos kazkaip netaip graziai dengiasi ir laiko....
Atsakyti
Čia kas rusiškai supranta ax.gif
http://www.etoya.ru/...009/06/06/3777/
Atsakyti
Kreipiuosi konsultacijos i Dior pudru zinoves 4u.gif
Kam teko bandyti Diorskin Icone 001 Transparent spalva - koks realiai jos suteikiamas efektas? Ar tik islygina veido kompleksija, ar nuima blizgesi ir kiek ilgai naturaliai atrodo ant veido, jei naudoti viena, o ne kaip makijazo baze?
Naudociau sia priemone ne kaip makijazo pagrinda, o tik veido nelygumams ir spalvai suvienodinti, todel idomu, ar sis produktas pateisintu mano lukescius, t.y. ar vertas demesio (konkreciai bespalvis)? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
as turejau sia baze bespalve, tai kadzkaip net i galva neatejo viena ja naudoti g.gif
ji islygina veido nelygimus, nuima blizgesi kuriam laikui, bet man asmeniskai YSL zymiai geresne baze negu sita dioro.
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2009 07 26, 16:24)
Kreipiuosi konsultacijos i Dior pudru zinoves 4u.gif
Kam teko bandyti Diorskin Icone 001 Transparent spalva - koks realiai jos suteikiamas efektas? Ar tik islygina veido kompleksija, ar nuima blizgesi ir kiek ilgai naturaliai atrodo ant veido, jei naudoti viena, o ne kaip makijazo baze?
Naudociau sia priemone ne kaip makijazo pagrinda, o tik veido nelygumams ir spalvai suvienodinti, todel idomu, ar sis produktas pateisintu mano lukescius, t.y. ar vertas demesio (konkreciai bespalvis)? 4u.gif
user posted image

turejau sita daikta, bet vos kelis kart pabandziau ir pardaviau, nepatiko ir nevertas tu pinigu. bandziau visaip ir viena tepti tai isvis nesamone schmoll.gif nu nzn, o kad tepti baze+pudra+kompkatine ar pan. tai nzn, nes su tokiu sluoksniu is namu neiseiciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma212 @ 2009 07 26, 16:15)
as turejau sia baze bespalve, tai kadzkaip net i galva neatejo viena ja naudoti g.gif
ji islygina veido nelygimus, nuima blizgesi kuriam laikui, bet man asmeniskai YSL zymiai geresne baze negu sita dioro.

QUOTE(Spicas @ 2009 07 26, 17:03)
turejau sita daikta, bet vos kelis kart pabandziau ir pardaviau, nepatiko ir nevertas tu pinigu. bandziau visaip ir viena tepti tai isvis nesamone schmoll.gif  nu nzn, o kad tepti baze+pudra+kompkatine ar pan. tai nzn, nes su tokiu sluoksniu is namu neiseiciau doh.gif

Dekoju uz atsiliepimus 4u.gif charisma212, kuo ysl labiau patiko uz sita dior? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 07 26, 18:03)
turejau sita daikta, bet vos kelis kart pabandziau ir pardaviau, nepatiko ir nevertas tu pinigu. bandziau visaip ir viena tepti tai isvis nesamone schmoll.gif  nu nzn, o kad tepti baze+pudra+kompkatine ar pan. tai nzn, nes su tokiu sluoksniu is namu neiseiciau doh.gif

Man irgi per daug aprovimo gaunasi su baze...

Butent Dior neturejau, bet teko kitu firmu toki dalyka bandyt - na nezinau kaip turetu but, bet kad ir ka raso aprasyme, realiai jie nesuvienodina veido spalvytes visiskai (t.y. tiek, kad galima butu tik ji viena tept ir eit i gatve). Jei oda be problemu, tai tada taip - bet jei nelygus odytes atspalvis, yra paraudimu, tai tikrai neuzteks vien tokiu dalyku pasitept. Kitas dalykas yra, kad man atrodo oda yra apsunkinama - pas mane sausa oda, bet kai tepiau baze+pudra, tai po keliu dienu atsirado keli spuogiukai, nors paprastai maximum vienas iskyla per kelis menesius.
Atsakyti