Įkraunama...
Įkraunama...

Dior kosmetika

Sveikutės,
prisijungsiu ir aš prie jūsų diskusijos mirksiukas.gif Pati naudoju DIORSHOW tušiuką ir vandeniui atsparius Dior akių pravedimus su nerealia kieta plunksnele. Laaabai patinka,neiškesčiau į jokias kitas akių makažo priemones,nes akytės jautrios gan,o nuo Dior jokių alergijų nekyla smile.gif Tik kaina didelė gan ,jei Kristianoj pirkti,tai man draugas iš UK parveža kai į komandiruotes važiuoja. smile.gif
Atsakyti
Aš jau antrus metus naudoju Dior pudrytę
ir turbūt į nieką jos nekeisiu wub.gif
malonaus kvapo ir rūbų neteplioja ax.gif Va šitą
user posted image
Neseniai įsigyjau ir lip plumper'į.
Kol kas ypatingo efekto nepajutau,
bet lūpų blizgis, kai naudoju jį tikrai
gražiau atrodo. lūpos putlesnės blush2.gif
user posted image
Bandysiu dar ir valymo priemones išbandyt,
nes akys labai jautrios.
Gal kas turit sausai odai kremą gerą?

Atsakyti
as turiu Dior 5 spalvu seselius, spalvos labai grazios ir graziai blizga, bet jau kaip byra.... kai atidarau dezute, tai visada gan dideli rutuliukai issimete, nors galiojimo laikas nesibaige ir pirkau originalias. dar kvapas ju nelabai patinka, nors kas cia akis uostys.
Atsakyti
turiu dior blizgesi dior kiss spalvyte mango soda labai grazi bet sis blizgesis pagal sunaudojimo greiti yra visiskai neskalsus naudojasi daug greiciau nei visi kiti turimi.o kaip reikes iskrapstyti is dugno tik turbut nukirpus pakuote nes dar ojojoi kiek tektu ismesti pakuote tikrai neprotingai pagaminta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 11 08, 21:23)
Aš jau antrus metus naudoju Dior pudrytę
ir turbūt į nieką jos nekeisiu wub.gif 
malonaus kvapo ir rūbų neteplioja ax.gif  Va šitą
user posted image

O kokia jūsų oda, riebi ar sausa. Įdomu riebiai odai tiktu ta krempudra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 17 lapkričio 2009 - 22:46

user posted image

Neseniai nusipirkau... Super... ir Nr 1
Konsultantė sakė, kad jis tinka mišriai odai, o sausai jos siūlo kažką kitą...
Jokios pudros nebepirksiu...
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 05 gruodžio 2009 - 17:43
QUOTE(Blanche89 @ 2009 11 17, 15:48)
as turiu Dior 5 spalvu seselius, spalvos labai grazios ir graziai blizga, bet jau kaip byra.... kai atidarau dezute, tai visada gan dideli rutuliukai issimete, nors galiojimo laikas nesibaige ir pirkau originalias. dar kvapas ju nelabai patinka, nors kas cia akis uostys.

esu kaip tik ju gerbeja, esu turejusi ir turiu ne 1 palete, kokybe superine thumbup.gif ir spalvu gamos nuostabios bei pati tekstura ir efektas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Guerlain @ 2009 11 17, 18:42)
O kokia jūsų oda, riebi ar sausa. Įdomu riebiai odai tiktu ta krempudra    g.gif

Mano sausa ir jautroka 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Krisanta @ 2009 12 05, 18:43)
user posted image

Neseniai nusipirkau... Super... ir Nr 1
Konsultantė sakė, kad jis tinka mišriai odai, o sausai jos siūlo kažką kitą...
Jokios pudros nebepirksiu...
4u.gif

kaip suprantu Jums idealiai tiko 4u.gif kadangi maniškė po mėnesio manau pasibaigs, reiks galbūt keisti panašią į Jūsiškę, kaip suprantu iš pavadinimo ji drekinanti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 12 16, 20:04)
Mano sausa ir jautroka 4u.gif
Papildyta:
kaip suprantu Jums idealiai tiko  4u.gif  kadangi maniškė po mėnesio manau pasibaigs, reiks galbūt keisti panašią į Jūsiškę, kaip suprantu iš pavadinimo ji drekinanti? g.gif

As taip pat si kremuka turiu - tai labai patenkinta esu thumbup.gif sis kremukas mano odai (misriai) labiau tinka, negu lancome, taciau lancome kazkaip skalsesnis buvo ax.gif taciau dior - labiau patinka, kadangi oda nebeblizga thumbup.gif
Atsakyti
O kaip ji išsilaiko dienos bėgyje?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 12 17, 10:02)

Na cia jis, o ne ji biggrin.gif kremas su atspalviu smile.gif na man tai issilaiko gerai iki vakaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 12 17, 11:02)

issilaikymas labai daznai priklauso ir nuo to kaip Jus priziurite iki to savo oda
Atsakyti