Įkraunama...
Įkraunama...

Dior kosmetika

QUOTE(ViShy @ 2010 01 07, 14:25)
Bent jau DiorKiss tai lipsnoki  blush2.gif

o Dior Addict jums irgi lipnus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2010 01 07, 21:11)
o Dior Addict jums irgi lipnus?  biggrin.gif

man tai jie visi lipnus 4u.gif
Atsakyti
Labuka, noriu Jusu patarimo 4u.gif
Del nestumo nebesilankau soliariume, tai veido oda tokia svelniai tariant pabalusi biggrin.gif , kurio numeriuko reiktu man sio kremuko su spalva 1 ar 2
user posted image
Ar ji tepate tiesiai ant veido, ar pries tai dar pasitepate kremuku paprastu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiva @ 2010 01 08, 20:26)
Labuka, noriu Jusu patarimo  4u.gif
Del nestumo nebesilankau soliariume, tai veido oda tokia svelniai tariant pabalusi  biggrin.gif , kurio numeriuko reiktu man sio kremuko su spalva 1 ar 2
user posted image
Ar ji tepate tiesiai ant veido, ar pries tai dar pasitepate kremuku paprastu ?  4u.gif

As naudoju 2 nr ir esu labai patenkinta, nes oda labai naturaliai atrodo, nors as pati nesilankau soliariumuose ax.gif jis man labiau patinka ir tinka negu lancome, nes mano oda misri - riebi smile.gif bet lancome labiau patiko, nes lengviau tepasi smile.gif as tai is pradziu pasitepu su dieniniu kremu, o veliau si krema, nes nusiprausus veida, man ji kartais traukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2010 01 09, 11:58)
As naudoju 2 nr ir esu labai patenkinta, nes oda labai naturaliai atrodo, nors as pati nesilankau soliariumuose  ax.gif jis man labiau patinka ir tinka negu lancome, nes mano oda misri - riebi  smile.gif bet lancome labiau patiko, nes lengviau tepasi  smile.gif as tai is pradziu pasitepu su dieniniu kremu,  o veliau si krema, nes nusiprausus veida, man ji kartais traukia  ax.gif

O koks tada tas LANCOME kremas, su atspalviu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 01 09, 12:03)
O koks tada tas LANCOME kremas, su atspalviu? rolleyes.gif

šis smile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 09 sausio 2010 - 13:04
QUOTE(Elegant @ 2010 01 09, 13:01)

Aga sitas smile.gif as naudojau 2 nr, bet jis palyginus su Dior - tamsesnis jeigu ka ax.gif
Atsakyti
Dar yra toks
LANCOME Hydra Zen Teinté Neurocalm
,bet jo 2numeriukas yra tamsesnis nei dior HYDRACTION 2nr,geriau rinktis 1 numeriuka 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 01 07, 23:10)
man tai jie visi lipnus 4u.gif

Dior Addict lipnus? blink.gif Nu mergaites priestarauti drystu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2010 01 07, 19:11)
o Dior Addict jums irgi lipnus?  biggrin.gif

Nerasiau,kad Dior Addict lipsnus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 01 02, 16:07)
Kokie atsiliepimai apie Diorskin Nude Hydrating Glow Makeup SPF 10 ir kokia jos kaina Lietuvoje?

user posted image

Si pudra skirta labiau sausos odytes savininkems smile.gif ,jei odele misri i riebuma -kemsa poras verysad.gif
Atsakyti
Labuka,

Ka manote apie siuos prausiklius veidui sis skirtas praustis kartu su vandeniu o kokiai odai tinka ir ar gerai nuplauna makiaza? http://eu.strawberry...l/45779/#DETAIL

http://eu.strawberry...-/45775/#DETAIL o sitas taip pat naudojamas su vandeniu ar jau ne?
Is estee lauder nepatiko prausiklis turiu is clinique bet jau i pabaiga ir noretusi kazko naujo. Skyrelyje apie siuos veido prausiklius nieko neradau. blush2.gif
Turiu nemazai kosmetikos is dior siaip tai viskas patinka ir seseliai ir blizgiai,ir pudra eclat satin labai gera ax.gif
Lauksiu nuomones apie prausiklius, dekui 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cuname: 26 sausio 2010 - 19:55