Įkraunama...
Įkraunama...

Dior kosmetika

QUOTE(Krisanta @ 2010 03 08, 16:26)
Aš Sarmoje mokėjau  119 Lt  4u.gif

ir kristianoj tokia pati smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
O gal galėtumėt palyginti Dior HydrAction kremuką su spalva ir Lancome Aqua Fusion? Kuris gražiau/smagiau tepasi, labiau patinko etc. 4u.gif
Atsakyti
Turiu Dior Lait Magique cleansing milk ir esu be galo patenkinta. puikiai nuvalo, maitina, drekina, oda svelni kaip silkas smile.gif ir dar labai kvepia thumbup.gif mano oda sausa bet uztenka tik sio pienelio ir viskas super. Rekomenduoju
Atsakyti
Mergaites, gal kuri zinote kiek Kristianoj kainuoja Dior shimmer powder?Aciu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PuMa_: 23 kovo 2010 - 18:52
QUOTE(_PuMa_ @ 2010 03 23, 19:52)
Mergaites, gal kuri  zinote kiek Kristianoj kainuoja Dior shimmer powder?Aciu

bijau pameluoti, bet man atrodo 145lt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 gegužės 2010 - 20:08
gal kuri naudojot sita "Dior Bronze Sun Powder Spray Light Tan
Purškiama pudra suteikianti įdegio įspūdį Veidui"? ax.gif kainyte jos 149 lt,tai bijau apsirikt rolleyes.gif gal kuri papasakotu ar gera? mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurinija @ 2010 03 29, 20:06)
gal kuri naudojot sita "Dior Bronze Sun Powder Spray Light Tan
Purškiama pudra suteikianti įdegio įspūdį Veidui"? ax.gif kainyte jos 149 lt,tai bijau apsirikt rolleyes.gif gal kuri papasakotu ar gera? mirksiukas.gif

niekas neturejot? g.gif

verysad.gif

Vienoje internetineje parduotuveje pirkau tokias bronzos atspalvi suteikiancias putas. Kainavo apytiksliai 50lt.,nes buvo ispardavimas. Deja, negaliu pasakyti, koks atspalvis. Nes esu ne namuose. Is tiesu, man jos labai patiko! Tolygiai uzpurskus padengia veida. Po to svyti veidas. Sutemus, ypac vasara, labai graziai atrodo. Mano jautri veido oda. Tiko putos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 gegužės 2010 - 20:08
Mergaites, o kokia jusu nuomone apie Dior maximizer blizgesiuka su kolagenu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2010 03 04, 08:54)
na va, pasibandziau as ta nude kompaktine, ir supratau, kad man jos VISAI nereikia  doh.gif

vistik reklamu ir graziu paveiksliuku bei aprasymo aukos gaunames..nieko ten gero ir stebuklingo..jokio efekto.. sad.gif

gal ir gerai, pinigu susitaupys  lotuliukas.gif

Na va, as ir si produkta pirkau ir naudoju ir be galo dziaugiuosi!!! Labai fainai padengia veido oda, bet kartu ir neapsunkina. Labai patinka triju atspalviu derinys. Dar mano oda labai lepi, greit nuo visko ja beria, o si pudryte idealiai tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(suniuko mama @ 2010 04 15, 18:47)
Na va, as ir si produkta pirkau ir naudoju ir be galo dziaugiuosi!!! Labai fainai padengia veido oda, bet kartu ir neapsunkina. Labai patinka triju atspalviu derinys. Dar mano oda labai lepi, greit nuo visko ja beria, o si pudryte idealiai tinka smile.gif

o jus ja naudojate ant kremines pudros ar viena?
Atsakyti
as nusipirkau dior kremuka su spalva dabar jis kitaip vadinasi hydralife bet nepatiko neisitepa graziai tik jai ant kreminespudros tepu tada wub.gif bet tuoj koks spuogas isdygsta doh.gif ir kaina dabar jos dydesne bent jau cia UK.,HYDRACTION kainavo 23£o hydralife 28£.
dar pirksiu NUDE pudryte tai nezinau kaip man ji cia tiks nes mano odyte tietom sausoka o vietom riebi doh.gif tikiuosiu bus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Simoniux18 @ 2010 04 16, 16:51)
as nusipirkau dior kremuka su spalva dabar jis kitaip vadinasi hydralife bet nepatiko neisitepa graziai tik jai ant kreminespudros tepu tada wub.gif bet tuoj koks spuogas isdygsta doh.gif ir kaina dabar jos dydesne bent jau cia UK.,HYDRACTION kainavo 23£o  hydralife 28£.
dar pirksiu NUDE pudryte tai nezinau kaip man ji cia tiks nes mano odyte tietom sausoka o vietom riebi doh.gif tikiuosiu bus thumbup.gif  thumbup.gif

Biški nesupratau blush2.gif Kam ant krempudros tepti toninį kremą? Toninis kremas ir yra, kai darai dieninį makiažą ir kad nedėti krempudros dedi tą toninį mirksiukas.gif Dekit arba tą arba tą, abieju iškarto nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 16 balandžio 2010 - 14:57