Įkraunama...
Įkraunama...

Dior kosmetika

Ir as kartais naudoju Dior biria,pas mane sviesiausia,01 berods.Tikrai maloni,svelni tekstura smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 04 30, 11:56)
Sveikos  mirksiukas.gif

Kadangi išgirdau pakankamai pagyrų Dior pudrai, o jų yra kelių rūšių, todėl smalsu kuo jos visos skiriasi?  g.gif Pvz. Dior Skin Sculpt ir Dior Nude ir t.t?

Šiaip tai tikrai apie jas tiek o tiek prikalbėta... Paieška turėtų išmesti kažką wink.gif
Pagrindinis skirtumas tame, kad Sculpt yra stangrinanti, rimtesnė pudra, skirta brandesnei odai. Ji labai gerai maskuoja, išlieka visą dieną. Va kokį aprašymą radau:
IORSKIN SCULPT - tai stangrinanti ir lyginanti kreminė pudra, kuri puikiai kovoja su odos senėjimu.
Ši pudra - tai trys neįtikėtini rezultatai!
1. DIORSKIN SCULPT dailina veido kontūrus. Unikali tekstūra pasižymi "patempimo" efektu, kuris išgaunamas polimerų sąveikos su Visco-elastc komponentu dėka. DIORSKIN SCULPT sudėtyje esantis bičių vaškas išlaiko "tempimo" ir kontūrų dailinimo efektą visą dieną.
2. DIORSKIN SCULPT puikiai lygina raukšleles odos paviršiuje. Formulės sudėtyje esantis ypatingas DIOR kompleksas A-Resist yra toks pat aktyvus kaip vitaminas C - jis skatina ląstelių atsinaujinimą ir aktyviai kovoja su raukšlėmis.
2. DIORSKIN SCULPT panaikina nuovargio pėdsakus, suteikia odai skaistumo ir spindesio. Naujos kartos šviesą atspindintys pigmentai yra sudaryti iš talko, titano, aliuminio oksido ir silicio dioksido. Jie visi turi skirtingą lūžio kampą, kuris sušvelnina šviesos atspindį, puikiai paslepia odos trūkumus.

O „Diorskin Nude" („Dior") lengvesnė, mažiau ir pamaskuoja. Be to kaip suprantu ji yra bealiejė.

Va radau kokį straipsniuką, vieno žurnalo darbuotjos išbandė įvairias pudras ir apibendrino rezultatus:
Noriu natūralumo
Kad veidas atrodytų lyg be makiažo, vartokite toninį kremą arba maskuojamąją kreminę pudrą.
55 procentus kreminės pudros „Sensai Fluid Finish" (SPF 15, „Kanebo") sudaro vanduo iš Fidži kalno. Rezultatas labai natūralus, be to, priemonė saugo nuo saulės spindulių.
„Pure Liquid Mineral Foundation" (SPF 15, „Maybelline") maskuoja odą labiau nei toninis kremas. Ši iškart tampa švytinti. Priemonėje nėra aliejaus, vaško, sintetinių kvapų. Drėkina odą jos neapsunkindama.
„Diorskin Nude" („Dior") sukuria „nuogos" odos efektą. Yra skystos konsistencijos, puikiai tinka vasarą, kai norisi lengvo makiažo.

Kad makiažas laikytųsi
Makiažo pagrindas tikrai pravers, jei turite atrodyti nepriekaištingai nuo ryto iki nakties. Kai kurios kreminės pudros gali suteikti ypač ilgalaikį efektą.
Lengvas makiažo pagrindas „Sensai Smoothing Water Make-up Base" („Kanebo"), kuriame yra vandens iš Fidži kalno, tarsi pritraukia kreminę pudrą prie odos ir ilgiau laikosi.
„Diorskin Forever" („Dior") - skystas ir lengvas, bet maskuoja puikiai. Makiažas laikosi ypač ilgai. Dar vienas privalumas - stipri saulės apsauga (SPF 25).
„Infallible Make-Up" („L'Oréal Paris") kreminė pudra laikosi net 16 valandų, itin veiksmingai slepia nuovargio žymes. Greitai susigeria.

Noriu švelnios odos
Jei oda normali ar linkusi sausėti, vertėtų rinktis drėkinamąją kreminę pudrą. Idealu, jei ji dar ir saugo nuo saulės spindulių.
Kreminė pudra „Fondotinta Anti Traccia" (SPF 15, „Pupa") pastebimai švelnina odą. Gana gerai maskuoja.
Kreminė pudra „Affinitone" („Maybelline") - lyg drėkinamasis kremas. Itin švelni tekstūra. Sudėtyje yra vitamino E.
Kreminės pudros „Colour Adapt" („Max Factor") atspalvis prisitaiko prie odos. Jos sudėtyje nėra aliejaus, tad tinka riebesnei odai. Maskuoja gana gerai.

Jokio blizgesio!
Jei oda riebi, rinkitės matinį efektą suteikiantį makiažo pagrindą ir lengvos konsistencijos kreminę pudrą. Tokia turėtų būti su užrašu „oil free" - be aliejaus, bet drėkinanti odą.
Putėsiai „Cover me Up Make Up Mousse" („Gosh"), užtepti ant odos, virsta pudra, taigi matinis efektas garantuotas.
„Infallible Make Up" („L'Oréal Paris") kompaktinė pudra puikiai maskuoja, oda tampa matinė. Patogi pakuotė, yra kempinėlė ir veidrodėlis.
„Oil-Free Foundation" („Make Up Factory") - be aliejaus, puikia tinka vasarą. Sluoksnis tolygus, neišryškina porų.

Noriu atrodyti jaunesnė
Tobulėjant technologijoms ir vis daugiau atliekant tyrimų, sukurta ir jauninamųjų kreminių pudrų. Šios skatina odą atsinaujinti, aprūpina ją drėgme (brandi oda neretai linkusi sausėti), vitaminais ir mineralais.
Kreminė pudra „Lift Lumière" („Chanel") odą iškart tarsi patempia. Maskuoja gana gerai, sukuria gaivumo įspūdį.
Kreminė pudra „Teint Rénergie Lift R. A. R. E. " („Lancôme") puikiai maskuoja ir ilgai laikosi - koreguoti odos atspalvio per dieną nereikia nė karto. Priemonė tiršta, bet susigeria greitai.

Noriu spindesio!
Papilkėjusi, pavargusi oda atsigaus patepta kremine pudra su šviesą atspindinčiomis dalelėmis - jos taip pat daro raukšleles mažiau pastebimas.
Makiažo pagrindas „Radiant Base" („Dior") suteikia odai auksinį spindesį, jis išlieka ir užtepus kreminės pudros. Ypač tinka vakarui.
Kreminės pudros „Photogenic Lumessence" („Lancôme") spindesys subtilus. Oda atrodo sveika ir skaisti, tarsi būtumėte gerai pailsėjusi.
Pudra „Sensai Silky Highlighting Powder" skirta šviesos kuriamiems akcentams paryškinti. Pasidažę, teptuku perbraukite skruostikaulius, kaktą ir nosį - vietas, ant kurių natūraliai krinta šviesa.

Teptukai, kempinėlės ar pirštai?
Ar tikrai kreminę pudrą ant veido užtepsite tolygiau kempinėle ir trimis skirtingais šepetėliais? Juk priemonėmis, kurias naudoja makiažo meistrai, neretai sukuriamas ypatingas efektas. Stilistė Karina Leontjeva teigia tepanti ir pirštais, ir kempinėle, ir pieštuku. „Papildomos priemonės praverčia, kai reikia užmaskuoti specifines vietas, raukšleles. Tai labai individualus dalykas. Kiekviena turi pasirinkti tai, kas jai patogiau."

Norint pataisyti
Koreguojamieji pieštukai yra nepamainomi, jei norite užmaskuoti tam tikrą vietą (pavyzdžiui, pajuodusius paakius ar netikėtai iškilusį spuogelį).
„Infallible Make Up" („L'Oréal Paris") koreguojamasis pieštukas maskuoja „dosniai" - beveik kaip kreminė pudra. Patogus naudoti, greitai nudžiūva.
Atsakyti
Dasha>>> ačiū už išsamų komentarą, bet vistiek nelabai supratau kuo skiriasi pvz. Dior Nude ir Dior Forever? Tuo, kad nude mažiau maskuoja ir mažesnė saulės apsauga? g.gif
Atsakyti
Kiek dabar Kristianoje kainuoja 5 spalvu seseliai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 05 05, 14:09)
Kiek dabar Kristianoje kainuoja 5 spalvu seseliai?  4u.gif

jeigu neklystu 169lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 05, 14:00)
Dasha>>> ačiū už išsamų komentarą, bet vistiek nelabai supratau kuo skiriasi pvz. Dior Nude ir Dior Forever? Tuo, kad nude mažiau maskuoja ir mažesnė saulės apsauga? g.gif

Aš kiek suprnatu, Nude yra mineraliniu pagrindu. Forever lengvesnė nei Nude. Ir Forever skystesnė tai tikrai. Ir turbūt dar ta saulės apsauga pliusas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2010 05 05, 22:12)
Aš kiek suprnatu, Nude yra mineraliniu pagrindu. Forever lengvesnė nei Nude. Ir Forever skystesnė tai tikrai. Ir turbūt dar ta saulės apsauga pliusas wink.gif

tai, kad atvirskciai rolleyes.gif bent jau is SM atsiliepimu sprendziu ax.gif
Forever yra ilgai isliekanti, labaiu tinkama misriai odai, neblogai islaiko neblizgancia T zona
Nude yra vandens pagrindu, todel labai lengva ir skysta. Maziau maskuojanti nei forever. Tinkama vasarai.
Sculpt yra labiausiai maskuojanti.
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 05, 22:11)
tai, kad atvirskciai rolleyes.gif  bent jau is SM atsiliepimu sprendziu ax.gif
Forever yra ilgai isliekanti, labaiu tinkama misriai odai, neblogai islaiko neblizgancia T zona
Nude yra vandens pagrindu, todel labai lengva ir skysta. Maziau maskuojanti nei forever. Tinkama vasarai.
Sculpt yra labiausiai maskuojanti.


Niu va, skirtingos nuomonės. unsure.gif Ačiū Jums už komentarą.
Sculpt turbūt yra brandžiai odai ar ne? Jei taip, tai man ji netiks. Esu išbandžiusi nude pudrą, tai labai teigiamą įspūdį paliko- labai lengvai tepasi, skysta, o ir maskuoja bent jau man, pakankamai. O kai paskaičiau, kad yra ir forever, smalsu pasidarė kas ji per pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 05, 23:26)
Niu va, skirtingos nuomonės. unsure.gif  Ačiū Jums už komentarą.
Sculpt turbūt yra brandžiai odai ar ne? Jei taip, tai man ji netiks. Esu išbandžiusi nude pudrą, tai labai teigiamą įspūdį paliko- labai lengvai tepasi, skysta, o ir maskuoja bent jau man, pakankamai. O kai paskaičiau, kad yra ir forever, smalsu pasidarė kas ji per pudra  smile.gif

as nemazai skaiciau SM apie sias pudras, nes pati noriu isigyti... Taip, sculpt yra sunkesne ir skirta labiau brandziai odai. As turejau kanebo skysta, tai man tas skystumas nelabai patinka, prisitaskau as visur doh.gif Tai apsistojau ties forever, nes man reikia, kad atlaikytu visa diena, kad nenuplauktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 06, 09:52)
as nemazai skaiciau SM apie sias pudras, nes pati noriu isigyti... Taip, sculpt yra sunkesne ir skirta labiau brandziai odai. As turejau kanebo skysta, tai man tas skystumas nelabai patinka, prisitaskau as visur doh.gif Tai apsistojau ties forever, nes man reikia, kad atlaikytu visa diena, kad nenuplauktu rolleyes.gif


Visgi jau nusipirkau Dior nude. Norėjosi lengvesnės (ypač artėjant vasarai) ir kad drėkintų. O ir laikosi netrumpai rolleyes.gif Esu bandžiusi ir Kanebo Sensai. Skystumas tai man patiko, tik nepatiko maskavimas. Labai mažai maskuoja, nors spalva nebloga ir atrodo gan natūraliai rolleyes.gif
Atsakyti

Mano labai trumputė suvestinė perskaičius visą temą. Įdomesnė info

Dior Addict:
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 06 21, 18:45)

QUOTE(Tainka @ 2009 06 20, 12:48)



Mišri oda:

Dior Forever (daugiau įsigerianti ir tokia šiek tiek lyg prilimpa. Kažkiek panašumas yra su EL Double Wear, tik lengviau nusivalo ir labiau drėkina. Gerai maskuoja, laikosi irgi super ir veidas matinis visą dieną)
Dior nude - mišriai į riebumą

Sausa:
Dior sculpt (brandžiai-sausai), bet gali tikt ir mišriai. Ji yra pakankamai maskuojanti ir riebesnė, todėl mišriai oda šiek tiek per riebi. Labai gerai maskuoja, su liftingo efektu, drėkina, paskaistina, pašviežina veiduką.
Dior Capture Totale (kam patiko Dior Sculpt tam patiks ir ši) .


Nude, berods, mažiausiai maskuoja
Sculpt stipriausiai
Forever išlieka ilgiausiai.
Atsakyti

Gal galit pakomentuot spalva sio kremuko...3 numeris labai jau tamsus ar tiktu ir sviesiaodei siek tiek idegusiai? (visgi vasara jau cia pat rolleyes.gif )
user posted image
Atsakyti