QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 11 11, 23:05)
[.....] Kazkada susimasciau, nu koks idomumas, atrodo, turetu buti vis tas pats veidas kitam filme. Kokia nesamone, kai pagalvoji. O realiai, net nesuvoki, kai gerai vaidina, kad cia tas pats. Nuo pirmu sekundziu - jis kitas zmogus.
Man iš karto prieš akis -
Engin Akyürek.
QUOTE(Indrijan @ 2018 11 12, 21:41)
Noriu pasidalinti mitimis ir jūsų nuomonės kas žiūri Karadeniz. Mano akiai atrodo, kad Tahiras ištikrųjų įsimylėjo savo aktorę Nefes?

kirbėjo tokia mintis, bet po bučinio labiau tikiu. Ji gyvenime lyg draugą turi, o jis draugės ne

Ar jis taip įtikinamai vaidina
Tikrai? Nebuvo man niekad tokia mintis dingtelėjusi, aš tiesą pasakius net nepagalvojau, nes žinau, kad ji draugą turi, ir man jokių minčių
Man regis čia kalta
Tahiro nuoširdi, natūrali ir įtikinama vaidyba perteikiant dramatiškus santykius. Tas jausmas jo akyse toks nuoširdus, tas veržlus ir tvirtas charakteris, atviros emocijos, o ir tas toks subtilus jo humoro jausmas, kai po neblėstančia šypsena slypi nesuvaidintas švelnumas ir nuoširdus jausmingumas. Akys, žvilgsnis... Akys - tai sielos veidrodis, atspindintis viską. Matyt vis tik kaltas tas nesuvaidintas natūralumas, be
chaltūros. Tai aktoriui - didžiausias kompilmentas kai žiūrovas tiki juo.
Juolab, kai žiūrovas ir aktoriai kartu nepertraukiamai beveik metus laiko drauge, tai yra pagrindo taip manyti
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.