QUOTE(Žalia Rūta @ 2020 01 01, 22:05)
Tas tai dabar solidžiai pasitaupęs pas mane, pažiūrėsiu kada.
Neslichan malačius, o Engino visus projektus esu žiūrėjusi, tai pažįstu kaip savą
Tuos abu tikrai uždarė, be perspėjimo, šnai ir uždarė, be pabaigos užtrumpino.
Kaip kuris, įvairiai. Gerą savaitę tai tikrai. Na, plius minus dvi. Hercai pvz ketina tik 17 d į eterį.
Na, aš tais
senesniais vadinu tuos kur ir tu esi mačiusi; su Kivančiu, Ibrahimu, Enginu ir t.t. ir pan,. v ž iš tos operos, tų laikų, o ten dar senesnių,
caro laikų kaip aš sakau, tai ir aš nežiūriu, jau net ir neįstengčiau, ne mano kantrybei dabar būtų lėtų apsukų šedevrą žiūrėt

Man regis savo noru tai žinoma kad ne, bet su didžia galybe prigrasinus, įbauginus, kai pastato mamą prieš faktą su pasirinkimu tik arba-arba, tai ko gero Dilšach ir pasirinko nematyti sūnaus bet visada žinoti, kad yra gyvas, išsaugant jo gyvybę tsakant.
Nežinau, bet man ko gero patiktu ta mintis, kad grįžtu ji

Aš tai tik viliuosi, kad Fyratas ją pakeis į gerą, nežinau kam čia melstis, kad tik ji jį pamiltų, nes kitu atveju tai bus abidna dėl Fyrato, kad tokią žiežulą gavo

O dar kai Yaren susikūkuos su Geniul, tai vienu žodžiu apskritai žodžių trūksta, tada tai jau bus...
Siaubas, Reyan nepavydžiu po vienu stogu su Yaren gyvent, niekaip neina nuo jos atsikratyti, giminiškai visada šalia arba paskui velkasi kur buvus ar nebuvus, brrrr...
Tarp kitko, praėjusią savaitę žiūrėjau Beren Saat vaidybos tą mistinį fantastinį. Kelios vietos tai šiurpokos buvo, net man.
Toks jausmas, kad Beren (Atiye) ir visi kiti tiesiog save vaidino, taip natūraliai, be jokio pagražinimo, tiesiog.
Bet tai kokių maniakiškai nupušusių tėvų yra, kad šitaip žalot ir traumuot visaip kaip savo sūnų. Gerai, kad Ozanas jo atsikratė, izoliavo jį nuo savęs. O Džansų tai man gaila buvo.
Kai serijos padorios trukmės, tai per vieną vakarą visas 8 serijas pažiūrėjau ir iškart tęsinio norėjau. Lauksiu. Patinka man tokie pamišę.
Aktorius Mehmet Gunsur dar gerai poroje vaidino su Serenay Sarikaya, gerulis poros tandemas buvo seriale.
The Gift | Trailer | Netflix
Tasai žmogus, kurį tu myli manyje, žinoma, yra už mane geresnis: aš ne toks. Tačiau tu mylėk, ir aš pasistengsiu būti geresnis už save.