Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Merginos, ar yra skirtumas kokio stiprumo aparatu darytis magnt rezonanso tyrimą, 1,5T ar 3T, ar tas antras jautresnis ir parodytų tiksliau ar čia tik greičiau nuskanuotųm o rezultatas būtų tas pats?
Atsakyti

Kaip tik siandien kalbejau su mamos drauge del kanapiu aliejaus, sake ir ji nusipirko svirkstus. Geria 2 menesius, sake labai pagerejo kraujas. Ji neturejus chemoterapijos, operacija ir svytinimas buvo paskirtas. Pas ja kiausidziu lygtai nedraugas... po chemo bandysiu ir :) tik nepigus gyvate, sake 1 svirkstas 190€, is Kanados. Jau pradedu taupyt 🤦🏻♀

Atsakyti

Ojezus, merginos, gasdinat del peruko... tikejausi anksciau ji mest 😁 na iki Kaledu manau tikrai galesiu eit palaidais nuosavais plaukais 💃🏻

As siandien po 4 chemo, nusikalus visa... dar echo kontrolini dare, nedraugas sumazejes 1 mm 🤦🏻♀ Echoskopuotoja ramino, kad dydis dar nenusako ar cia gerai ar blogai, po mrt matysis ar piktybiniu lasteliu like ar ne. Kaip jums buvo? Abu limfmazgiai sumazeje mazdaug perpus nei buvo 🙌😊 del sito dziaugiuos 😊

Atsakyti

Mergaites, kaip Jums kraujo rodikliai? man dar tik pirma chemo buvo..savaite po jos dar rez buvo normos ribose, o siandien GRA 1.1... turi buti 1.5 maziausiai..kol neatsistatys chemo nedarys :/ siand liepe viena Nimestil susileisti ir 3dieni kartoti krauja

jolita102 ar siandien apturejai chemo? Tu lygtai kmuk gydais, ar ne? Lygtai maciau  😊✌🏻

Atsakyti

O per balta chemija plaukai dar nepradeda augti? Beskaitydama susidariau ispudi, kad plaukai slenka nuo raudonos chemijos. Tai turejau vilti, kad ja pabaigus ir perejus prie baltos chemijos, plaukai po truputi ataugineja. Per gerai isivaizduoju?

Aha, yra kam jau per baltą pradeda augti (ne visoms), bet man ne, aš kartu su balta dar gavau karboplatiną.

Atsakyti
QUOTE(Rabar @ 2018 07 25, 22:34)
<p>Brazil, aciu uz ziauriai issamu bloga! 😊🙌😊 labai daug naudingos informacijos 😊 nepamenu, ar pirkote kanapiu alieju? Ar naudojat? Nuo kada? </p><p>Kaip toms, kurios po chemoterapijos visu kursu, su plaukais? Ar greitai ataugineja? Ojezus, kaip jau noreciau mest ta peruka lauk 😁</p>

As pradejau vaiksciuot be peruko kazkur po 2 su puse menesiu po paskutines chemijos. Siaip plaukai pradeda ataugti ir per raudona hemija, tik labai,labai nezimiai. Lasinimo savaite sustoja, gal kiek issikociuoja miegant, bet trecia savaite jau nori atsigauti. Pastebejau tai, nes kai nusiskutau plikai, tai galvos oda buvo glotni, o po kiek laiko pasidare siurksti, plaukuciai prasikala koki milimetra. Per balta chemija biski stipriau paauga. Bet, zinoma, tas augimas akimis nebematomas, tik su delna pajust galima. O jau po kokio menesio jau pradeda matitis ir akimis. Man pirmi plaukai pradejo augti balti, visai be pigmento. Toks baltas pukelis :-). Nusidaziau su chna, tapau ryzai - oranzine. Buvo kiek juokinga, bet labai gerai matesi nauju plauku atsiradimas. Dar biski paauginus nuejau i kirpikla, kad biski suformuotu ju augima, nes augo I visas puses vienodai (kirpeja zinojo mano situacija, nes buvau pries chemija nusikirpti trumpai). Vis kas kokias 2 savaites padazidavau biski su chna, tepliojau su regeneruojancia plauku kauke. Na, ir kazkur po 2 su puse menesiu I NDNT komisija nuejau be peruko. Tiesa pazimejimui vis gi dar nusifotkinau su peruku. Bet jau I darba pradejau eit be peruko. Veliau pradejo atsirasti ir plauku pigmentas, tad i chna pradejau deti basmos. Taip ir dabar dazausi. Nesinori cheminiu dazu. O chna ir plauka stiprina. Bet ir dabar man visai patiko trumpi plaukai. Visai man tinka. Ilgu neauginsiu lol kas...
Papildyta:
Tiesa, man dar metam pratese grupe, paliko tuos pacius procentus darbingumo. Kas zinot, ar SODRA tures ta informacija, ar reikia is naujo prasima pateikti?
Papildyta:
QUOTE(Nińa_del_viento @ 2018 07 26, 20:46)
Merginos, ar yra skirtumas kokio stiprumo aparatu darytis magnt rezonanso tyrimą, 1,5T ar 3T, ar tas antras jautresnis ir parodytų tiksliau ar čia tik greičiau nuskanuotųm o rezultatas būtų tas pats?

Manau, kad yra. Jei teisingai suprantu - 3T jautresnis. Na, kaip su foto kamera telefone. Kuo daugiau pikseliu, tuo riskesnes nuotraukos. Na, as taip manau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belulino: 26 liepos 2018 - 23:12

Tiesa, man dar metam pratese grupe, paliko tuos pacius procentus darbingumo. Kas zinot, ar SODRA tures ta informacija, ar reikia is naujo prasima pateikti?

Į Sodrą eini tik pirmą kartą, paskiau jau nebereikia. 

Atsakyti

Rabar.taip. vakar antrachemija turejau ;)reikejo pakalbinti. db nezinau, su kuo bendrauju :) bet kad buvau ten su juoda skarytetai tikrai :)) vyras kompanija palaike :) ir tiesa. galvojau vaiksciosiu tik su peruku..nusipirkau jau ir ji. bet pasirodo kol vasara skaryte visai puikus variantas. perukas guli kolkas..nieko ten nesuprasi. as nusiskutau uzvakar. tai daryra vietoj juodi eziukai :) ir grike nenukritus prieky tai palikau.ir prie ausu ir gale neilgi plaukuciai naujai auge liko tai ju neskutau. islenda is po skaros.imituoja.kad yra plauku. Siandien vel i Kauna vaziuosiu. Des klipsus..Gal dejo kam?

Atsakyti

Rabar.taip. vakar antrachemija turejau ;)reikejo pakalbinti. db nezinau, su kuo bendrauju :) bet kad buvau ten su juoda skarytetai tikrai :)) vyras kompanija palaike :) ir tiesa. galvojau vaiksciosiu tik su peruku..nusipirkau jau ir ji. bet pasirodo kol vasara skaryte visai puikus variantas. perukas guli kolkas..nieko ten nesuprasi. as nusiskutau uzvakar. tai daryra vietoj juodi eziukai :) ir grike nenukritus prieky tai palikau.ir prie ausu ir gale neilgi plaukuciai naujai auge liko tai ju neskutau. islenda is po skaros.imituoja.kad yra plauku. Siandien vel i Kauna vaziuosiu. Des klipsus..Gal dejo kam?

O geras, tai tikrai maciau 😊👍🏻 As kitoj palatoj sedejau, bet kol laukiau, kad priimtu, tai maciau dvi pleputes 😊 kokia tau chemija leidzia? Nes as atejau, tai tu jau lasinais, isejau, ir tu dar vis buvai... man dejo klipsa pries 1 chemo, procedura panasi kaip biopsijos, isauna toki klipsiuka i nedrauga...

Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2018 07 26, 20:37)
<p>O per balta chemija plaukai dar nepradeda augti? Beskaitydama susidariau ispudi, kad plaukai slenka nuo raudonos chemijos. Tai turejau vilti, kad ja pabaigus ir perejus prie baltos chemijos, plaukai po truputi ataugineja. Per gerai isivaizduoju?</p>

Per balta man atsistatinejo plaukai. Bet labiau į plotį nei į ilgį smile.gif gražiai pasidengė vėl visa galva plaukų daugelis o kai baigėsi chemo tada jau sulyginau visus ir atsiauginejau į ilgį.
Atsakyti

:))) kad man kol leido as atsijungus buvau. su pertrauka gavosi. tai iki gydytojos dar nubegti reikejo. tai klipsams eit laika pasiskirt :) man raudona leido ir du dkaidrius. nzn pavad. mano trigubai neigiamas. 2b lyg. laukiu db klipsu. nuskausminamu po ju neprireike? o Kaune dar raudonos chemijos cia negave. baisu. gerai, kad is vilniaus atsiveziau. kolkas pasaliniu pkveikiu po vakar nejauciu. tai paciu metu klipsai. susidesiu ir bus ramu

Atsakyti

jau as su klipsiuku judu namo. nieko lb baisaus nebuvo :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita102: 27 liepos 2018 - 14:57