Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Rabar @ 2018 07 28, 11:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="belulino" data-cid="72164204" data-time="1532760874"><div><p>Kazkaip keistai tau lasina. Kiek zinau, taksanus vienu metu su raudona nelasina. Gal ciklofosfamida lasina? Ir kodel reikejo moketi uz raudona? Gal kokia kitokia schema tau?
Mano irgi buvo trigubai neigiamas, tai pirmi 4 kursai buvo raudona su ciklofosfamidu, o 4 paskutiniai - taksanai - docetakselis. Na i plius per visas prie ju nuo vemimo ir nuo alergijos. Ir dar per taksanus reikejo isgerti 96 tabletes nuo alergijos. Po 16 tableciu ryte ir vakare diena pries, lasinimo diena, ir diena po lasinimo.</p></div></blockquote><p>Man tik pirma kursa lasino balta su raudona. Nuo antros pridejo taxanus. Gal ir as cia kazko nesuprantu. Va man ka lasina: Docetaxeli, Doxorubicinas ir Ciklofosfamidas, na ir + nuo vemimo ir nuo alergijos. Pasak onkologes, emem pati agresyviausia gydyma...</p><p>premidikacija (96 tabl.) as irgi geriu, bet geriu tik po 2 tabletes, nes geriu 4 mg Dexamethason, tu turbut gerei po 0,5mg.</p><p>raudona chemo pirkau, nes nebebuvo likusios su kompensavimu, mokejau apie 30€, mat ji pikis... noriu greiciau uzbaigt chemoterapijos kursa... uz kitus vaistus taip pat turejau primoketi gal 6€, kaip suprantu cia del pasikeitusiu vaistu kainu nuo liepos pradzios...</p>

O kodėl čia tau taip agresyviai? blink.gif
Atsakyti

Tikrai, nesu girdėjusi, kad lašintų doxorubuciną su docetaxeliu. kas tavo chemoterapeutė?

Atsakyti

zvilgtelejau.ka as gavau. docetakselis, doxorubicinas, cyclophosphamidas. Deksametazonas premeditacijai. Dar tie nuo pykinimo. Mano trigubai neigiamas. As pas Juodzbaliene lankausi. Kurie cia tie vadinami taksanai? Kas keisciausia, kad as 4dieni antra chemija gavau. Ir nesakyciau, kad blogai jauciuosi..biski burna sauseja, bet ir apetitas neblogas, jegu kiek maziau, bet turiu galimybe tinginiauti. Rabar, tai mes taip pat gydomos kaip supr

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita102: 29 liepos 2018 - 09:46

O kodėl čia tau taip agresyviai? blink.gif

Trigubai neigiamas, limfmazgiai pazeisti, Brca nerasta... gal del to 🤷🏻♀

Tikrai, nesu girdėjusi, kad lašintų doxorubuciną su docetaxeliu. kas tavo chemoterapeutė?

Trumpaitiene. 

Atsakyti

Tu matai, vadinasi Kaune kitoks standartas nei Vilniuje, nežinojau. Pas mus būna atskirai raudona chemija (doxorubicinas), o po to taksanai (docetakselis arba paklitakselis).

Logiška, kad abu kartu jie yra super stiprūs, labai veiksmingi, bet ir labai toksiški. Gal jums mažesnes dozes leidžia.

Atsakyti

As ir kaune gydausi -pasitikeinau, ka man israse buvo per pirma chemija -doxorubicina, endoxana ir ondasetron

Atsakyti

Pirmad turi buti antra chemija. Pasidariau vakar kraujo tyrima -GRN 1.3. Skambinu gyd, galvoju reiktu vaistu kad atstatytu ta GRN. O ji sako -per kelias dienas gali atsistatyti. Vaistu nereikia. Pirmad pries chemija pakartosim tyrima, bus atsistate. Ateikit pirmad. 

Gal yra budu kaip ta GRN pakelt? Nenoriu atideti chemijos

Atsakyti

Mano buvo nukrite iki 1,1 tai liepe dexamethasona gerti,o su maistu kazi kaip ten.

Atsakyti

Mano buvo nukrite iki 1,1 tai liepe dexamethasona gerti,o su maistu kazi kaip ten.

O man nieko neliepe gert:( atsipute tie gydytojai:( tipo ir taip atsistatys iki pirmadienio. Kaxko netikiu:(

Buvo zadeje uzsakyt mokamo dexorubicino, kad pirmad butu. Dabar skambinu -sako, vaistine atsives treciadieni. Blin:((

Gal zinot kurioj vaistinej vilniuj /kaune jo butu galima gauti? Tinka ir mokamas

Atsakyti

O bent jau mokamo yra?idomu kiek jo uzteks,man liko paskutinis kartas,o dar kaip tycia virusa pasigavau😢taip negerai jauciuosi,kad ne tas zodis😢

Atsakyti

Mokama gavom tik vilniuj. Kaune nera. Apskambinom kelis vaistiniu tinklus. Net vilniuj tik vienoj vietoj gavom. Rezervavom ir tada lekem pasiimti.

Ziauru, pasityciojimas is ligoniu. Ne gana to, kad kompensuojamu nera. Tai dar ir mokamai sunku gauti

Atsakyti

Mokama gavom tik vilniuj. Kaune nera. Apskambinom kelis vaistiniu tinklus. Net vilniuj tik vienoj vietoj gavom. Rezervavom ir tada lekem pasiimti.

Ziauru, pasityciojimas is ligoniu. Ne gana to, kad kompensuojamu nera. Tai dar ir mokamai sunku gauti

O kurioj vaistinej?

Atsakyti