Mano irgi buvo trigubai neigiamas, tai pirmi 4 kursai buvo raudona su ciklofosfamidu, o 4 paskutiniai - taksanai - docetakselis. Na i plius per visas prie ju nuo vemimo ir nuo alergijos. Ir dar per taksanus reikejo isgerti 96 tabletes nuo alergijos. Po 16 tableciu ryte ir vakare diena pries, lasinimo diena, ir diena po lasinimo.</p></div></blockquote><p>Man tik pirma kursa lasino balta su raudona. Nuo antros pridejo taxanus. Gal ir as cia kazko nesuprantu. Va man ka lasina: Docetaxeli, Doxorubicinas ir Ciklofosfamidas, na ir + nuo vemimo ir nuo alergijos. Pasak onkologes, emem pati agresyviausia gydyma...</p><p>premidikacija (96 tabl.) as irgi geriu, bet geriu tik po 2 tabletes, nes geriu 4 mg Dexamethason, tu turbut gerei po 0,5mg.</p><p>raudona chemo pirkau, nes nebebuvo likusios su kompensavimu, mokejau apie 30, mat ji pikis... noriu greiciau uzbaigt chemoterapijos kursa... uz kitus vaistus taip pat turejau primoketi gal 6, kaip suprantu cia del pasikeitusiu vaistu kainu nuo liepos pradzios...</p>
O kodėl čia tau taip agresyviai?