Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

Labas, 

prasinešu ir aš - pusmetinis praeitas (MRT, markeriai, plaučių rentgenas), viskas gerai. Du metai nuo diagnozės buvo kovo mėn., pusantrų metų po gydymo.

Kiaušidės iš proto eina po chemijos, plius 7 kg ir du polipai gerybiniai išoperuoti (histeroskopija prieš du mėn), bet šiaip jaučiuosi gerai.

Geros vasaros!

Atsakyti

Brazil, džiugu🤗🥰kiek pamenu 3neig?

O pas ką operavaisi kiaušidės? 

Atsakyti

Trigybai neigiamas.

Kiaušides Centro poliklinikoj Vilniuje, daktaro net pavardės nepamenu.

Atsakyti

Aš NVI salinau

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2019 06 16, 10:05)
<p>Labas, </p><p>prasinešu ir aš - pusmetinis praeitas (MRT, markeriai, plaučių rentgenas), viskas gerai. Du metai nuo diagnozės buvo kovo mėn., pusantrų metų po gydymo.</p><p>Kiaušidės iš proto eina po chemijos, plius 7 kg ir du polipai gerybiniai išoperuoti (histeroskopija prieš du mėn), bet šiaip jaučiuosi gerai.</p><p>Geros vasaros!</p><p></p><p></p>

Puiku, džiaugiuosi skaitydama 4u.gif
Atsakyti

Džiaugiuosi jūsų gerom žiniom  :ploja2: tikiuosi ir mano rytoj tokios pačios bus. :ax:​ 

Atsakyti

Laba diena,

ar yra vartojančių Anastrazolą? Kokie šalutiniai poveikiai pasireiškė? Kaip su jais gyvenate? Ačiū 

Atsakyti

Plaučiai tvarkoje, ultragarsas nieko blogo nerado  :yahoo: ramu iki gruodžio dėl krūtinės. Dabar reikia sulaukti abrazijos tyrimo, bet tikiuosi kad ir šį kartą be pakitimų bus. 

Atsakyti

Aš liepos 2 važiuoju tyr, o va 1d sugryztu į darba😆

Atsakyti
QUOTE(Sonatamar @ 2019 06 27, 11:29)
<p>Laba diena,</p><p></p><p>ar yra vartojančių Anastrazolą? Kokie šalutiniai poveikiai pasireiškė? Kaip su jais gyvenate? Ačiū </p>

Beveik 5 metus geriu. Nejaučiu kažkokių ryškių šalutinių, apart per didelio cholesterolio. Bet čia gal ir ne nuo jų. Kai nutrauksiu vaistus, pastebėsiu ar keisis. Kauluose kalcis mažėja. Rytais kojų sąnariai pastingę būna. Bet čia gal irgi visi gydymai įtakos turi.
Atsakyti

Ačiū už pasidalinimą. Aš geriu antrus metus. Man pasireiškia sąnarių rytinis sąstingis, kaulų ir raumenų skausmai, laužymas (tarsi gripu sirgtum), ypatingai kojų. Dariau eksperimentą: gėriau Anastrazolą 2-3 kartus per savaitę, tai skausmai sumažėjo ir gali normaliau gyventi ir nesijausti visiška kriošena, kai tau 46 metai. Dabar vėl geriu kiekvieną dieną ir skausmai grįžo. Gydytojai, žinoma, apie mano eksperimentą nežino, bet galvoju, kad reikės pasisakyt ir kalbėtis apie vaisto vartojimą. Ką manote?

Atsakyti
QUOTE(Sonatamar @ 2019 06 30, 10:27)
<p>Ačiū už pasidalinimą. Aš geriu antrus metus. Man pasireiškia sąnarių rytinis sąstingis, kaulų ir raumenų skausmai, laužymas (tarsi gripu sirgtum), ypatingai kojų. Dariau eksperimentą: gėriau Anastrazolą 2-3 kartus per savaitę, tai skausmai sumažėjo ir gali normaliau gyventi ir nesijausti visiška kriošena, kai tau 46 metai. Dabar vėl geriu kiekvieną dieną ir skausmai grįžo. Gydytojai, žinoma, apie mano eksperimentą nežino, bet galvoju, kad reikės pasisakyt ir kalbėtis apie vaisto vartojimą. Ką manote?</p>

Reikia konsultuotis su gydytoju dėl to. Geriau neeksperimentuoti. Aš prieš tai tamoksifeną apie 4 m. gėriau, tai jo šalutinius stipresnius jaučiau - labai sąnarius skaudėdavo. Todėl anastrazolis pakenčiamas man yra. Aš anastrazolį 46 m. pradėjau gerti 😉.
Atsakyti