Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties onkologija

QUOTE(Brazil @ 2019 12 12, 10:50)
<p>Magno, kokias vakcinas pasigaminai, imunoterapijos? Papasakok plačiau. Aš irgi niekaip neprisiruošiu sportuoti, bet pradėjau vakarais nevalgyti, tai truputį pasijautė, svoris apmažo smile.gif iki Kalėdų  lotuliukas.gif </p><p></p><p>Beje, rekomenduoju labai gerą osteopatą kam aktualu - <a data-ipb='nomediaparse' href='http://yumeiho.lt/'>http://yumeiho.lt/</a></p><p></p><p>Kur jūs gavote tuos POLA programos kvietimus? Aš nieko negavau. Paskaičiau aprašymą, tai visko ten žada, kad savo tyrimų rezultatus bus galima matyti ir pan., bet man klausimas kiek tai dabar veikia, ar čia tik kažkada toli ateityje pavyks įgyvendinti?</p>

As ta visiems turbut girdeta, dendritiniu lasteliu
Atsakyti

Dėl  POLA programos, tai, kad matyti rezultatus, tai kažkas juos turi įvesti, tai čia man ir neaišku  - ar aš pati turėsiu tą padaryti? Kvietimą gavau emailu, kuriuo gaunu viską iš POLA 

Aš supratau kad visus turimus dok. reikia pačiai susikelti 

Atsakyti

Kaip tą programėlę atsisiųsti, ar galite čia įmesti nuorodą?

Atsakyti

Parašykite į pm savo el.pašto adresą, paforwardinsiu visą laišką 

Atsakyti

Labas merginos.O kaip su sportu mums ar galima.Man pries 2 m daline kruties operacija ir isoperuoti sarginiai limfmazgiai.O taip norisi i sporto kluba.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blondiske: 13 gruodžio 2019 - 16:55

Aš manau kad po dviejų metų tikrai galima. 

Atsakyti

Labas merginos.O kaip su sportu mums ar galima.Man pries 2 m daline kruties operacija ir isoperuoti sarginiai limfmazgiai.O taip norisi i sporto kluba.

Galima, tik reiktu pasaugoti operuota ranką, galima užsidėti kompresinę rankovę.

Atsakyti
QUOTE(Brazil @ 2019 12 11, 17:16)
<p>Labas, jei dar nematėte, gal kam aktualu.</p><p></p><p><span><span>Sveiki, seminaras <span>Gyvenimas sergant krūties vėžiu</span></span></span></p><p><span><span>Kviečiame registruotis skambinant tel. <strong>863869923</strong></span></span>
<span><span>Užsiėmimai vyks POLA biure Kalvarijų g. 235, Vilnius, gruodžio 14 d.</span></span>

Ar dalyvavot??? Kas nors?
As uzsiregistravau, bet negalejau dalyvaut.
Labai smalsu suzinoti apie naujienas ir ta nauja Registra.
Atsakyti

As ta visiems turbut girdeta, dendritiniu lasteliu

Cia kur Strioga schema padaro? 

Kaip tik klausiau pas kmuk chemoterapeute nuomones, sake kad labiausiai tinka trigubam neigiamui (kiek jai teko girdeti). 

Magno, jei gerai pamenu, her2 teigiamas? 

Atsakyti

Su šventėmis visas  :newyear: 

Visoms daug sveikatos ir stiprybės  :santa: 

Atsakyti

Gavau pakvietimą į grupe Facebook , bet ta grupe tik dabar kuriasi

As gavau bet netycia laiska istryniau. Gal galit pakviest i ta grupe?

Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2019 12 26, 23:12)
<p>Su šventėmis visas  newyear.gif </p><p>Visoms daug sveikatos ir stiprybės  000054.gif </p>

4u.gif

newyear.gif newyear.gif newyear.gif

Graziu minciu, sekmes, sveikatos ir daug-daug-daug palaikymo!!!
Atsakyti