Moterys, kuriuos geriat resveratrolį, ar jums kas nors is daktarų jį rekomendavo, ar tiesiog pačios pradėjote? Kokią dozę geriate?
Papildyta:
QUOTE(Undzinka @ 2017 07 19, 10:34)
Labas rytas:)
Istorija is sio ryto katinu tvarkimo:) Na as esu kaciu veiseja ir turiu ndideli namu velyna. Vienas mano katinas patinas gyvena vonioje, tik nesigazdinkit

Vonia didele (6 kvadratai) su langu ir ciskuo ko reikia katinui:) Nes ji parazitas zymisi, na bet ka darysi, jis gi patinas:)
Taigi ilekiua syryt i vonia visa issiblaskius, ziuriu katino kakucio kabaliukas iskapstytas is tuliko, nesureiskmindama reikalo, paimu su popieriuku ta kakuti ir imetu atgal i katino rulika (kartu su popieriuku) ir islekiu is vonios. Po kurio laiko vyras eina valyt tuliku, uzeina I vonia o grdziu nuosirdu juoka. Saukia mane: Rita, Rita, ateik, musu storas voninis ismoko naudotis tuoaletiniu popierium!!!! Tuo sakute su peiliu desim prie maistelio

Iki siol sedziu issisiepus
Undzinka, aš irgi laikau kates, tik neveisiu. Mano visi 5 surinkti is gatves išgydyti ir nepasidovanoję liko gyventi pas mane

. O savo istorijoje turbūt turėčiau būti dėkinga katei. Nes karta kate, minkydama letenėlėmis, užkabino su nagučiu už spenelio. Manau, jei nebūtu buvę v. , tai ir neatsirastu žaizdelė, tiesiog sugytu. O jei nebūtu kate užkabinus, tai irgi gal dar eile metu vaikščiočiau iki nežinau kokios stadijos, kol v. pasidarytu matomas... O kitai katei pernai vasarą išoperavau vėžį, gal irgi trauke i save. Vaikštome dabar abi supjaustytos

. Ir su patrumpintu kailiu

. Jai dar kailis normaliai neataugo, ir mano plaukai 1 centimetro ilgio...