Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

QUOTE(Grazusiraukstas @ 2020 07 25, 11:07)
...., bet skaitydamas forumą pamačiau, jog niekas candy ar Beko firmos skalbimo mašinų nerekomenduoja. Galbūt kažkas galėtų atsakyti, kodėl? ...
Lygiai dėl to paties, kodėl niekas nerekomenduoja Suzuki sx4 automobilio - yra WV Golf, Opel Astra ar Toyota Corolla už panašius pinigus.
Bet jei Jums reikia kažkokio nišinio varianto, tai ta siaura Candy visai padori išeitis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 25 liepos 2020 - 11:39

Ačiū už atsakymą. Kokias skalbimo mašinas 2 viename Jūs asmeniškai rekomenduojate savo klientams?

Atsakyti
QUOTE(Grazusiraukstas @ 2020 07 25, 16:19)
Ačiū už atsakymą. Kokias skalbimo mašinas 2 viename Jūs asmeniškai rekomenduojate savo klientams?
Jei nėra specifinių reikalavimų - AEG
Atsakyti

Sveiki, jau 5 metus turime dziovykle Electrolux EDH3897SDE, kraustomes i nauja buta, bei ieskome naujos skalbimo masinos. Gal galetumete rekomenduoti skalbykle, kad butu galima ant jos virsaus uzdeti sia dziovykle, bei pritvirtinti (bei kur gauti pritvirtinimus) ar uztenka uzdeti vibracini kilimeli? Skalbykle norime pirkti kokybiska, iki 600eur.

Atsakyti
QUOTE(markauskas @ 2020 07 26, 21:05)
Sveiki, jau 5 metus turime dziovykle Electrolux EDH3897SDE, kraustomes i nauja buta, bei ieskome naujos skalbimo masinos. Gal galetumete rekomenduoti skalbykle, kad butu galima ant jos virsaus uzdeti sia dziovykle, bei pritvirtinti
Galite nenaudoti nieko (kilimėlį ar pan) arba naudoti E4YHMKP2.
Atsakyti
Geeeelbėkit! 4u.gif reikia skalbimo mašinos pakraunamos iš priekio, išmatavimai neriboja. Kuo daugiau žiūriu, tuo labiau pasimetusi...
Aeg l8fec68s ,apart ekrano, funkcijom kokiom skiriasi nuo l9fea69s ? Gorenje ws168lnst ? blink.gif electrolux ew9w249w ? O gal ta pati pačiausia mašina yra...?
Džiovinimas gal būtų gerai, bet geriau,kad mašina nepradėtų gesti po 3 metų.
Gal yra žinančių esminius skirtumus tarp mašinų? Jos dabar kaip iš kosmoso man, per telefoną pajungti gali, gaila rūbų iš kambario nesurenka dar rolleyes.gif tai mokėti už "lempinius" privalumus nenoriu.
Reiktų garų funkcijos sausiem rūbam atšviežinti.
Atsakyti

Sveiki,

reikalinga skalbyklė + džiovyklė viename. Poreikių specialių nėra, tikslas įdėjus purvinus drabužius į įrenginį, po kurio laiko juos išimti švarius ir sausus (viengungio gyvenimas :D ).

Biudžetas nėra itin svarbus, tiesiog nesinori permokėti už funkcijas, kurių, tikėtina, nenaudosiu.

Spėju, kad bus pastoviai naudojama kokia nors universali programa, per daug neapkraunant sau galvos dėl papildomų funkcijų.

Gal turite pasiūlyti kokį variantą?

Ačiū!

Atsakyti
QUOTE(asdfgqwerty @ 2020 08 05, 18:17)
<p>Sveiki,</p><p></p><p>reikalinga skalbyklė + džiovyklė viename. Poreikių specialių nėra, tikslas įdėjus purvinus drabužius į įrenginį, po kurio laiko juos išimti švarius ir sausus (viengungio gyvenimas biggrin.gif ).</p><p></p><p>Biudžetas nėra itin svarbus, tiesiog nesinori permokėti už funkcijas, kurių, tikėtina, nenaudosiu.
</p><p></p><p>Spėju, kad bus pastoviai naudojama kokia nors universali programa, per daug neapkraunant sau galvos dėl papildomų funkcijų.</p><p></p><p>Gal turite pasiūlyti kokį variantą?</p><p></p><p></p><p>Ačiū!</p>
Bet kuri AEG ar Electrolux su šilumos siurbliu.
Atsakyti

Dėkui už info. O pūkų filtras labai didelį skirtumą daro galutiniam rezultatui? Kiek žiūriu, su juo ženkliai kyla kaina, tik spėju, jog kyla ne vien dėl jo, o dėl papildomų funkcijų.

Beje, kaip atskirti, kuri yra su šilumos siurbliu? Kiekvienas gamintojas sugalvojęs šiai technologijai savo pavadinimą. Žiūrėti, kad džiovinimas vyktų ~50 laipsnių temperatūroje?

Atsakyti
Sveiki, naudojame džiovyklę WTW855R9SN, ką jai parinkti į kompaniją iš skalbyklių? smile.gif ar reikalingas perėjimas tarp jų - norime statyti vieną ant kitos.
Atsakyti
QUOTE(Nuliookas @ 2020 08 07, 08:51)
Sveiki, naudojame džiovyklę WTW855R9SN, ką jai parinkti į kompaniją iš skalbyklių? smile.gif ar reikalingas perėjimas tarp jų - norime statyti vieną ant kitos.

BOSCH WAT323B8SN
Atsakyti

Kurios AEG ir Electrolux skalbyklių+džiovyklių serijos eina jau su šilumos siurbliu?

Atsakyti