Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

Sveiki, ieškau skalbyklės ir džiovyklės atskirai, stovės viena ant kitos. Esu išsirinkusi konkrečius modelius, bent jau manau kad esu išsirinkusi smile.gifgal galėtų kas pakomentuoti, nes gamintojai skirtingi, o aš jau pasimetusi smile.gif

1. AEG L8FEC68S skalbyklė + AEG T8DEC49S džiovyklė
2. LG FH4U1TBS2 skalbyklė + LG RC9055AP2F džiovyklė

Būsiu dėkinga už argumentuotą nuomonę 4u.gif

Jūsų atveju tik AEG tai firma kuri skiria nemažai lėšų kad sukurtų tokius produktus kurie patenkintų vartotojų poreikius ir produktas tarnautų ilgai ....

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 08 30, 11:08)
Jūsų atveju tik AEG tai firma kuri skiria nemažai lėšų kad sukurtų tokius produktus kurie patenkintų vartotojų poreikius ir produktas tarnautų ilgai ....</p>

O būtent šis AEG variantas, kaip manote geras, ar gali būti ir geriau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliutie: 30 rugpjūčio 2017 - 10:29

O būtent šis AEG variantas, kaip manote geras, ar gali būti ir geriau?

Bus tikrai geras...tik aš visada rekomenduoju džiovyklei pirkti papildomą garantiją jai tik yra tokia galimybė :4u:

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 08 30, 11:46)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="egliutie" data-cid="71778218" data-time="1504081688">
<div>
<p>O būtent šis AEG variantas, kaip manote geras, ar gali būti ir geriau?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Bus tikrai geras...tik aš visada rekomenduoju džiovyklei pirkti papildomą garantiją jai tik yra tokia galimybė 4u.gif</p>

Dėkui smile.gif
Atsakyti

Sveiki,

daug skaičiau šiame forume, bet niekaip neišrenku skalbyklės.

Turime džiovyklę Electrolux EDH3897SDE, viskas patinka su ja. Jos gylis 60, aukštis 85, plotis 60. Norime džiovyklę ant skalbyklės statyti. Renkuosi tarp Elektrolux, Bosch ir Siemens. Biudžetas iki 500 eur. Domina I-DOS WAT286I7SN, žinau, kad Turkijoje gaminta. Vokišku su tokiu biudžetu neipirksiu. Skalbiame gana dažnai 3-4 per savaitę, 2 maži vaikai.

Ką patartumėt žiurėti?

Funkcija lyginimas garais nereikalinga, ta turi džiovyklė. Kaip modelis http://www.siemens-h...washingmachines ?

Sveiki, ar patarsite ką?

Atsakyti

Sveiki, ar patarsite ką?

Žiūrėkite  BOSCH WAT2869SSN

Atsakyti

Sveiki,

Keliamės į naują butą ir visko reikia. Vienas pažystamas labai rekomendavo Skalbykle su džiovykle Samsung WD80J6410AW/LE, nes pats jau kelis metus yra labai patenkintas. Dabar kaina 488 eur. Galbūt kažkas dar turit, ar galit kažką kito rekomenduot už panašią kainą?

Atsakyti

Sveiki,

Keliamės į naują butą ir visko reikia. Vienas pažystamas labai rekomendavo Skalbykle su džiovykle Samsung WD80J6410AW/LE, nes pats jau kelis metus yra labai patenkintas. Dabar kaina 488 eur. Galbūt kažkas dar turit, ar galit kažką kito rekomenduot už panašią kainą?

Už panašią kainą nieko nerasite nebent WWDP10716 Whirlpool

Atsakyti

Sveiki. Keliuosi į naują butą ir reikia skalbyklės ir džiovyklės. Pirma, ką siūlytumėt kartu ar atskirai skalbyklę ir džiovyklę? Reikia įmontuojamos į baldus. Biudžetas apie 1000EUR. Ačiū

Atsakyti

Sveiki. Keliuosi į naują butą ir reikia skalbyklės ir džiovyklės. Pirma, ką siūlytumėt kartu ar atskirai skalbyklę ir džiovyklę? Reikia įmontuojamos į baldus. Biudžetas apie 1000EUR. Ačiū

Geriausi plovimo ir džiovinimo rezultatai būna kai perkami du atskiri prietaisai...bet dėja įmontuojamą rasite tik skalbykę su džiovykle kartu....Keleta modeliu  Electrolux EWX147410W ,AEG L61470WDBI,SIEMENS WK14D320EU,SIEMENS WK14D321EU

Atsakyti
Sveiki, sakykite, ar BOSCH WLT24440BY ir SIEMENS WS12T440BY negamina Vokietijoje?
Atsakyti
Sveiki.
Prioritetai pasikeite.Jau planuojame isigyti ne skalbykle-dziovykle viename,bet atskirai.
Kiek paskaiciau patarimus forume,tai priimtinas variantas lyg Bosch WAW28768SN + WTW855R9SN.
Taciau turime namini gyvuna,kuris visus metus seriasi.Ar ''istrauks'' toks variantas?
Gal yra kitu panasiu modeliuku,kuriu kiekvieno biudzetas gali buti po 600-700 e ??
Skalbiame apie 2 kartus per sav.,talpa iki 7-8 kg max.
Aciu

Atsakyti