Įkraunama...
Įkraunama...

Skalbyklės - 16

sveiki, sakykit, ar buna/yra skalbykle su dziovykle 45cm plocio?
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2017 09 04, 03:05)

Ieškokite Candy.
Atsakyti

Būna tai firmos LG,Indesit arba Candy

Atsakyti
4u.gif Labutis
Reikalingos 2 skalbyklės - džiovyklės
Pirmiausia tai toks durnas moteriškas klausimas : kuo geriau tos 2 in 1 mašinos kurios džiovina ne vandeniu. apart vandens sunaudojimo. Gal ten yra džiovinimas tarkim šaltu oru...

1-oji . Candy 2 in 1 nupirkau studentei į mažą butą veikia jau 4 metai. (Candy EV04 W Alise)
Ir džiovina ji puikiai patalyne, bet ne rūbus, sportię aprangą dukra gerokai sugadino.
tai dabar aiškinuosi ar čia tiesiog per skubėjimą įkišo ir nepažiūrėjo su kokia programa džiovins ar visgi mašina džiovina per aukštoje temperatūroje. Na tiksliau kaip suprantu kaitinamas būgnas ir gležna plona varžybinė apranga tiesiog susitraukė garbanėlėmis.
Todėl ieškau skalbyklės džiovyklės su žema džiovinimo temperatūra. dabar studijuoju knygele, gaila pas mane tik lenkiškas variantas, rašo kad džiovinimo temp kaip ir 30 laipsnių toj Candy, tai išeitų kad norint tu aprangų nesugadint reikai džiovinimo oru arba džiovinimo vilnai programos.
Neperseniausiai nupirkom LG FH2U2HDM1N antrai studentei , į mažą vonią. tipo turi džiovinimą žemoj temperatūroj. Aišku tai geriau nei seses turima Candy , bet nėr pilnai to ko reiktų antrajai sesei.
Tai klausimas ar verta keist Candy ir į ką jei AEG L99691HWD yra ryškiai per brangi. o jei keist į LG FH2U2HDM1N ar panašia tai jaučiu kažkaip neapsimoka. Man iškilo klausimas ar džiovinimas žema temperatūra nėra reklaminis triukas. knygėlėj nerandu kokia ta žemiausia temp džiovinimo. 30 ar mažiau.
.....Visgi norėčiau pakeist Tą candi.. tik i ką.

2- oji Na baiginėjasi mano senoji 20 metų skalbenkė, guolius reik keist jau , o ir pompa dažnai durnavoja... bet didžioji bėda mano rankos. Nes mašina naminis remontininkas dar prikeltų. Tiesiog nebegaliu šaltu oru džiaustyt rūbų labai suka sanarius.
Taip sakant užsitarnavau nebevargt mirksiukas.gif

Mano poreikiai yra specifiniai... vietos turiu, bet perdėti skalbinių iš skalbyklės kol jie šlapi į džiovykle negaliu. Man geriausia, kad idėjus sausus sausus ir išimt, bent jau drėgnus ar šiltus, galvoju faktiškai naudoti puse skalbimo įkrovos, kad iškart džiovinti. Mūsų namie yra tik 3 visi suauge, skalbiniu nėra daug, bet močiutės skalbinius kol kas skalbiu atskirai, dėl prilipusiu žilų plaukų.. nes appveia viską .... rolleyes.gif Įdomu ar tos pūkų surinkimo funkcijos surenka plaukus ....

Išstudijavus visa info įsitikinau kad geriausia visgi iš 2 in 1 yra AEG L99691HWD .
Gazdina truputėlį kaina. Gal net ne pati kaina, o ar gausiu kažką dirbančio geriau ir ilgiau nei mano pačios jau pirktos dukrom 2 in 1 mašinos.
Namie manes neriboja vieta, kaina šeip jei tarnautų ne 5 metus galima ir 1000 mokėt, bet jei netems tiek, tada kaip ir pakaktų kokios už 600 .

Ką patartų ekspertai. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 05 rugsėjo 2017 - 11:35

4u.gifLabutis
Pirmiausia tai toks durnas moteriškas klausimas : kuo geriau tos 2 in 1 mašinos kurios džiovina ne vandeniu. apart vandens sunaudojimo. Gal ten yra džiovinimas tarkim šaltu oru...

1-oji . Candy 2 in 1 nupirkau studentei į mažą butą veikia jau 4 metai. (Candy EV04 W Alise)
Ir džiovina ji puikiai patalyne, bet ne rūbus, sportię aprangą dukra gerokai sugadino.
tai dabar aiškinuosi ar čia tiesiog per skubėjimą įkišo ir nepažiūrėjo su kokia programa džiovins ar visgi mašina džiovina per aukštoje temperatūroje. Na tiksliau kaip suprantu kaitinamas būgnas ir gležna plona varžybinė apranga tiesiog susitraukė garbanėlėmis.
Todėl ieškau skalbyklės džiovyklės su žema džiovinimo temperatūra. dabar studijuoju knygele, gaila pas mane tik lenkiškas variantas, rašo kad džiovinimo temp kaip ir 30 laipsnių toj Candy, tai išeitų kad norint tu aprangų nesugadint reikai džiovinimo oru arba džiovinimo vilnai programos.
Neperseniausiai nupirkom LG FH2U2HDM1N antrai studentei , į mažą vonią. tipo turi džiovinimą žemoj temperatūroj. Aišku tai geriau nei seses turima Candy , bet nėr pilnai to ko reiktų antrajai sesei.
Tai klausimas ar verta keist Candy ir į ką jei AEG L99691HWD yra ryškiai per brangi. o jei keist į LG FH2U2HDM1N ar panašia tai jaučiu kažkaip neapsimoka. Man iškilo klausimas ar džiovinimas žema temperatūra nėra reklaminis triukas. knygėlėj nerandu kokia ta žemiausia temp džiovinimo. 30 ar mažiau.
.....Visgi norėčiau pakeist Tą candi.. tik i ką.

2- oji Na baiginėjasi mano senoji 20 metų skalbenkė, guolius reik keist jau , o ir pompa dažnai durnavoja... bet didžioji bėda mano rankos. Nes mašina naminis remontininkas dar prikeltų. Tiesiog nebegaliu šaltu oru džiaustyt rūbų labai suka sanarius.
Taip sakant užsitarnavau nebevargt mirksiukas.gif

Mano poreikiai yra specifiniai... vietos turiu, bet perdėti skalbinių iš skalbyklės kol jie šlapi į džiovykle negaliu. Man geriausia, kad idėjus sausus sausus ir išimt, bent jau drėgnus ar šiltus, galvoju faktiškai naudoti puse skalbimo įkrovos, kad iškart džiovinti. Mūsų namie yra tik 3 visi suauge, skalbiniu nėra daug, bet močiutės skalbinius kol kas skalbiu atskirai, dėl prilipusiu žilų plaukų.. nes appveia viską .... rolleyes.gifĮdomu ar tos pūkų surinkimo funkcijos surenka plaukus ....

Išstudijavus visa info įsitikinau kad geriausia visgi iš 2 in 1 yra AEG L99691HWD .
Gazdina truputėlį kaina. Gal net ne pati kaina, o ar gausiu kažką dirbančio geriau ir ilgiau nei mano pačios jau pirktos dukrom 2 in 1 mašinos.
Namie manes neriboja vieta, kaina šeip jei tarnautų ne 5 metus galima ir 1000 mokėt, bet jei netems tiek, tada kaip ir pakaktų kokios už 600 .

Ką patartų ekspertai. 4u.gif4u.gif

Skalbimo mašina AEG L99691HWD turi Heat pump technologija kuri leidžia džiovinti skalbinius itin švelniai ir rūpestingai, naudojant žemesnę temperatūrą.Tokia technologija turi AEG,Bosch.Siemens

https://www.youtube....h?v=vr8TlkeHGQ4

Dar keleta modelių kurie gal būt patenks Jūsų poreikius BOSCH WVH28420SN arba SIEMENS WD15H540DN

Pūkų filtras surenka tik pūkus

Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2017 09 05, 13:28)
... Išstudijavus visa info įsitikinau kad geriausia visgi iš 2 in 1 yra AEG L99691HWD .
Gazdina truputėlį kaina. Gal net ne pati kaina, o ar gausiu kažką dirbančio geriau ir ilgiau nei mano  pačios jau pirktos dukrom  2 in 1 mašinos.
Namie manes neriboja vieta,  kaina šeip jei tarnautų ne 5 metus galima ir 1000 mokėt, bet jei netems tiek, tada kaip ir pakaktų kokios už 600 .

Geriau - taip.
Ilgiau - ne.
Ir remontas tokios mašinos pasibaigus garantiniam laikui bus žiauriai brangus (vietoj kaitinimo teno - šilumos siurblys).
Papildyta:
QUOTE(rimulėėė @ 2017 09 05, 13:28)
  Pirmiausia tai toks durnas moteriškas klausimas : kuo  geriau tos 2 in 1 mašinos kurios džiovina  ne vandeniu.  apart vandens sunaudojimo. 

Džiovina jos vienodai, tik vienų kondensatorius aušinamas vandeniu, kitų - oru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 05 rugsėjo 2017 - 12:21
Sugedo skalbimo mašina ir reik skubiai kitos.
Kokie būtų atsiliepimai apie Bosch WAB28266SN? gręžimas galėtų būt didesnis. Labai tenkina jos kaina, nes brangios nenoriu.

Koks būtų jūsų nuomones geriausias variantas standartinio dydžio skalbyklės iki 300eur? Norėčiau 6kg ir 1400 apsukų, na ir taupumas nepamaišytų.
4u.gif
Atsakyti

Sugedo skalbimo mašina ir reik skubiai kitos.
Kokie būtų atsiliepimai apie Bosch WAB28266SN? gręžimas galėtų būt didesnis. Labai tenkina jos kaina, nes brangios nenoriu.

Koks būtų jūsų nuomones geriausias variantas standartinio dydžio skalbyklės iki 300eur? Norėčiau 6kg ir 1400 apsukų, na ir taupumas nepamaišytų.
4u.gif

O Jus reikia daugiau nei 1400 aps? ...kaip sakoma kokia kaina tokia kokybė ...o iki 300 nelabai rasite geros ,kokybiškos :4u:

Atsakyti
QUOTE(Kikker @ 2017 09 05, 17:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mylimukas" data-cid="71786430" data-time="1504619161"><div><p>Sugedo skalbimo mašina ir reik skubiai kitos.

vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O Jus reikia daugiau nei 1400 aps? ...kaip sakoma kokia kaina tokia kokybė ...o iki 300 nelabai rasite geros ,kokybiškos 4u.gif
</p>

Naudoju džiovyklę, tad gręžimo reiktų didesnio, bet užtektų ir 1200.

Tai, kas su tuo konkrečiu modeliu negerai? vat dėl to ir noriu paklausti, ką man reikia žinoti dar be pinigų, nes ji kaip ir turi viską ko man reikia. Ko jai trūksta?

Kokį modelį pasiūlytumėt +-400?
Atsakyti

Naudoju džiovyklę, tad gręžimo reiktų didesnio, bet užtektų ir 1200.

Tai, kas su tuo konkrečiu modeliu negerai? vat dėl to ir noriu paklausti, ką man reikia žinoti dar be pinigų, nes ji kaip ir turi viską ko man reikia. Ko jai trūksta?

Kokį modelį pasiūlytumėt +-400?

Modelis  WAB28266SN turi 1400 aps.min

http://www.bosch-hom...WAB28266SN.html

Geriau pasižiūrėkite WAN280L8SN

Turės „EcoSilence“ pavara: tylesnis ir ilgiau tarnaujantis variklis.

http://www.bosch-hom...WAN280L8SN.html

Arba AEG L6FBI48S

http://www.aeg.lt/pr...iekio/l6fbi48s/

Dar labai neblogas modelis AEG L76285FL čia jau gaunate su garų programomis

http://www.aeg.lt/Pr...iekio/L76285FL/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikker: 05 rugsėjo 2017 - 17:37
Ačiū labai 4u.gif

O garantiją pratesinėt aišku reikia visiem modeliam, net ir išgirtam AEG 2 in 1
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2017 09 05, 22:12)
O garantiją pratesinėt aišku reikia visiem modeliam, net ir išgirtam AEG  2 in 1

Tam tai ypač.
Atsakyti