Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Sveikinu ir aš kreminį gražuolį pūkį Torą 4u.gif 4u.gif linkiu daug skanių dienų 4u.gif
Aist - ech ir aš apgailėjau kad šilumos driežiukams šiemet jau nenusimato unsure.gif nors tavo nuotrauka su žydro dangaus krašteliu ir žydinčiais kvietkais šiluma taip ir dvelkia, lenga įsivaizduoti kad vidurvasaris rolleyes.gif
Ainu yra išskirtinė užtat ir punktyruojasi ūsai ir dar manau, jog tai yra įrodymas kad Ainu yra iš kitos planetos - punktyrinių ūsų pagalba turbūt palaiko ryšį su savo gimta planeta smile.gif
Aš irgi ne prieš nuotrauką SM 4u.gif
Rastė Tutį įsileido į savo kambarį biggrin.gif vos tik Rastė susitaikė kad teks butą su Tučiu dalintis, šast ir nukris ant galvos dar ir Makas biggrin.gif
Papildyta:
Sierimova naktinio matymo akis užsidėjusi, leškutes išmetusi guli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 10 17, 11:41)
Ainu yra iš kitos planetos - punktyrinių ūsų pagalba turbūt palaiko ryšį su savo gimta planeta  smile.gif

Va, dabar jau man aišku. biggrin.gif Visad įtariau, kad Ainu- ateivė. biggrin.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu Toriuką wub.gif
Atsakyti
Ahabi, tai aišku, ryškiai ta pati firma smile.gif
mes spintos neturim, ji man nepatiko-netalpi ir labai senovinė atrodė smile.gif ... smile.gif turim lovą komodą spintelę prie lovos ir spintelę be stalčių. Tai maniškis komodai irgi karts nuo karto su replėmis suspausdavo - na gal porą kartų yra spaudęs, bet vis tiek su laiku atsilaisvina. O kartą spaudė ir perlūžo rankena. tai nuo to karto nebedaro taip.... tai mane biesina iki negalėjimo tos amžina krentančios rankenos... būtų kaip atidaryt be rankenų išmesčiau nafik visas, nu bet niekaip.... unsure.gif

Toriuką su gimtadieniu biggrin.gif
Atsakyti
Aišku norim nuotrauką pažiūrėti mirksiukas.gif Dar nebuvo tokio susitikimo, kad neparodytų nors vienos nuotraukėlės. Bet kad yra tokių sarmatlyvų naujokių, tai ir tylim, neprašom ax.gif

Torą ir mes sveikiname 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau vyras iš stuomens ir iš liemens, aštuoni metai katinui jau nemažai wub.gif 4u.gif

Vajei Sieros akys biggrin.gif Ir kokia riebuilė ji wub.gif

Aist gražios nuotraukos, Ainu kaip visada gražiausių kailinukų šeimininkė wub.gif
Atsakyti
Torą su garbingais 8 metais 4u.gif 4u.gif

Dėl manęs tai galit dėt čia nuotrauką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukrinė avelė @ 2016 10 16, 18:12)
Germine, kur dovanoja? as daug metu sibireka auginau wub.gif

http://www.skelbiu.l...a-25553265.html

Va tas sibiro meškėnas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2016 10 17, 12:19)

Tai, kad neraso, jog cia sibiro meskenas 4u.gif Nes sibiras ir meskenas, skirtingos veisles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 17 spalio 2016 - 12:24
Labukas,

Pukelytę ir Torą birthday.gif birthday.gif

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2016 10 17, 11:51)
Ahabi, tai aišku, ryškiai ta pati firma smile.gif
mes spintos neturim, ji man nepatiko-netalpi ir labai senovinė atrodė smile.gif ... smile.gif turim lovą komodą spintelę prie lovos ir spintelę be stalčių. Tai maniškis komodai irgi karts nuo karto su replėmis suspausdavo - na gal porą kartų yra spaudęs, bet vis tiek su laiku atsilaisvina. O kartą spaudė ir perlūžo rankena. tai nuo to karto nebedaro taip....  tai mane biesina iki negalėjimo tos amžina krentančios rankenos... būtų kaip atidaryt be rankenų išmesčiau nafik visas, nu bet niekaip....  unsure.gif

Toriuką su gimtadieniu  biggrin.gif

Tai jau taip. ta pati biggrin.gif
pas mane lova, staliukai šonuose prie lovos, komoda. Svetainėje staliukas, kaip pavadinti indauja ( kur taurės visokios ir t.t.) ir lauko rūbų spinta, aij dar televizoriaus staliukas smile.gif viskas iš tos pačios operos.

O jau akių žibintas pas gražulį katiną biggrin.gif
Torą sveikiname garbingo 8 metų gimtadienio proga. 4u.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 17, 10:33)
Labas dienelis,

Nu žinok turiu tuo klausimu vieną inkarą namie...
Sakau: "imsiu ir parnešiu dar vieną katę". O jis man: "imsiu ir užtaisysiu dar vieną vaiką (kam nors kitam)" lotuliukas.gif  Jam tai tos pačios eilės nuodėmės...

Riešines vakar išbandžiau. Labai patogu lauke fotografuojant smile.gif

Na humoristas...kur katukas, o kur... lotuliukas.gif

Riešinės... nemačau jų eteryje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ahabimeni: 17 spalio 2016 - 12:26
Toriuka su gimtadiena wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sveikos mergaites bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 10 17, 10:56)

"Gerai,- atsakau,- va, greit nusirengsiu ir atbėgsiu." Tyla. Tada man "dašuto", kad iš greičio sujungiau du planuojamus savo veiksmus- NUSIleisiu (laiptais į pirmą aukštą) ir apsiRENGSIU.  tongue.gif

Gerulė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti