Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Labas dienelis,

QUOTE(Rustė @ 2016 10 17, 09:00)
Dar antras trūkumas yra - tik viena katė namie  blink.gif
Nu žinok turiu tuo klausimu vieną inkarą namie...
Sakau: "imsiu ir parnešiu dar vieną katę". O jis man: "imsiu ir užtaisysiu dar vieną vaiką (kam nors kitam)" lotuliukas.gif Jam tai tos pačios eilės nuodėmės...

QUOTE(busycat @ 2016 10 17, 10:02)
pagalvojau, apie meeto nuotrauka. Kodel jos neidejot cia, nes tikrai ne visos lankosi feisbooke 4u.gif
Labai čia... vieša kažkaip... Eina kas nori, žiūri kaip nori... unsure.gif
Jei visos dalyvavusios sutinka, galiu įdėt.

Aš irgi balsu juokiaus iš Snaigės - gyvatuko nindzės biggrin.gif Ir prasirangyk tu man šitaip.

Riešines vakar išbandžiau. Labai patogu lauke fotografuojant smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 17 spalio 2016 - 10:35
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 17, 10:33)
Labas dienelis,

Labai čia... vieša kažkaip... Eina kas nori, žiūri kaip nori... unsure.gif
Jei visos dalyvavusios sutinka, galiu įdėt.

Juokingai nuskambejo biggrin.gif , mes visos atejom is ten: ''eina kas nori, ziuri kas nori''. 4u.gif

Bet aisku suprantu, nors nemanau, kad yra ka slepti. Grazios visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2016 10 17, 10:33)
1) Sakau: "imsiu ir parnešiu dar vieną katę". O jis man: "imsiu ir užtaisysiu dar vieną vaiką (kam nors kitam)" lotuliukas.gif  Jam tai tos pačios eilės nuodėmės...
2) Jei visos dalyvavusios sutinka, galiu įdėt.

1) bigsmile.gif bigsmile.gif ( maniškis taip nesako, bet ko gero sutiktų su taviškio nuomone rolleyes.gif )
2) dėl manęs, tai gali dėti ir čia. mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif šalnos nubalino žemę...
user posted image
Magnučiuk, įtariu nebebus šiais metais mums karščio ant šios žemelės unsure.gif nors mano turėklinėms vis dar dzin, žydi kol kas:
user posted image
Šįryt dar miegojau, kai paskambino berniukas dėl siuntinio. Neranda mano namo. Aiškinau aiškinau, o mintyse, blyn, reik bent kažkaip beaiškinant į džinsus iš naktinių mikliai peršokt, nes suprantu, kad po poros minučių vaikinas bus prie mano durų. Na, sako, jis man, aš jau matau jūsų namą, tuoj būsiu. "Gerai,- atsakau,- va, greit nusirengsiu ir atbėgsiu." Tyla. Tada man "dašuto", kad iš greičio sujungiau du planuojamus savo veiksmus- NUSIleisiu (laiptais į pirmą aukštą) ir apsiRENGSIU. tongue.gif
Tikrinu išjungusi telefone hdr režimą, ar Ainu ūsai vientisi, o ne "sutrūkinėję". smile.gif
user posted image
Tetule Apus, prašome prigulti va čia...
user posted image
Prieš pat šuolį vyzdžių platumas:
user posted image
Grobiui pasprukus, vyzdžiai susitraukia:
user posted image

Grikis su Kruopa- gulinėjimo gundytojai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 17 spalio 2016 - 11:02
Labas rytas!! o jau pietūs, parašiau ir pamačiau smile.gif

Cukrinės avelės GražOlis biggrin.gif
Zundytės chebrą wub.gif
Puikų guolį įsitaisę Ainu ir Čija. smile.gif
Grikis riebuilis, o Kruopa tikra damutė, priiminėja saulės vonias 4u.gif
V-Rine, komodos žiedai nuolat krito, kas kart norint atidaryti stalčius. Visa neseniai MB juo su replėmis spustelėjo, dabar nebekrenta. Tokie pat žiedai ir ant rūbų spintos - bėda ta pati.
Busy - ačiū wub.gif

Vakar man šO ir kate nakčiai sugulė tame pačiame kambaryje...Katės kambaryje!!!!!!! Dukra atlėkė pas mane maaaama maaaaama, galvojau, kad gaisras koks rėkimas ir akys blink.gif šuo su kate kartu miega... Na, nemiegojo jie drauge. aš ant lovos buvau patalus padėjusi, ruošiausi patalynę keisti. Tai antklodę radau ant žemės, katė joje, o šuo ant lovos. Vaizdas gražus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2016 10 17, 11:03)

Ruste, ar norėtum raugo duonai, galėčiau palikti kai kitą kartą kepsiu?

Norėsiu smile.gif

Lapyna, gerai ir viena katė, svarbu, kad ji apskritai yra biggrin.gif O tokia kaip tavo tai už 1,5 užsiskaito biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,

Meeto foto FB sužiūrėjau, Dabar žinau kaip Daredi su Lapyna atrodo bigsmile.gif Visos labai gražios net pavydu rolleyes.gif

O jau nuotraukų gražumas bigsmile.gif Snaigė išsiraičius ant gyvatuko biggrin.gif
Ainu su Čija guoliai bigsmile.gif Rastė ne susigūžus jau wub.gif Kostia milijoną metų nerodytas wub.gif Grikis išdribęs biggrin.gif Broliai šaunuoliai wub.gif ir visi visi kiti wub.gif

Busy piešiniai verti pagyrų, labai gražu wub.gif

No comments
user posted image
Atsakyti
Cha, Sierimova bigsmile.gif burbuls prožektorius nudažytom lapcėm ir uodega bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2016 10 17, 11:03)
Laba diena,

Visos labai gražios net pavydu rolleyes.gif

Nu cia dabar, tau tai tikrai yra ko pavyedet ania? bigsmile.gif Net Sierimova uzdege ilgasias, kad pamatytu kaip mamka apsimelavo biggrin.gif

Ahabi, prograsas akivaizdus biggrin.gif

Aist, gelynas tureklinis labai grazus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 17 spalio 2016 - 11:09
Ruste, šiandien darbe visi vyrai man: kas tavo rankai? tatuiruotė? eikt tu, gal pati flomasteriu nusipiešei? O vienas pasiteiravo ar tik ant rankos, ar daugiau tikrai niekur nėra?
hihihi.gif
Gerai, šūktelsiu kai raugą turėsiu smile.gif
Atsakyti
Labu, gi tegu eina ir grozisi, kad ne tik katinukus grazius turi visos, , o ir pacios ne maziau zavios mirksiukas.gif
Giriu visus katinukus, ir ne....
Beje man su telefonu keltos foto irgi visos punktyruotos, kaip ir Aist
As visa nakti bludyjau, atrodo uzmigau normaliai dr net gal per anksti ir kai atsikeliau pries 12, taip visa nakti pamiegu atsikeliu neuzmiegu, ir t.t. iki 6 ryto, dabar galva plysta... sedziu su kava
Kiek man šiandien? sakai 8?
user posted image
aj dar tiek pat gliu drasiai miegot
user posted image
Atsakyti
Torui jau 8?? Sveikinu braliuka 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu Torą. 4u.gif kad dar ilgai sveiks ir apsipatenkinęs būtų katins. 4u.gif
Atsakyti