QUOTE(Erode @ 2016 10 17, 20:34)
Mergaitės, aš dar su pasiūlymu. Ir pagalbos prašymu.
Kadangi aš mokausi ir stažuojuosi būti mitybos konsultante.
Man reikia treniruotis atlikti tą kūno analizės testą, kuri dariau per vyno vakaruką.
Gal turite kolegų/draugų/artimųjų/norinčiųjų, kas norėtų?
Kūno analizės testas rodo, kiek sveriate, bei kiek jūsų kūno masės sudaro: riebalai, visceraliniai riebalai (apie vidaus organus), kiek kūno masės sudaro raumenys, vanduo ir kaulinė masė.
Tinka tiek liekniems, tiek nelabai, tiek tiesiog norintiems sužinoti apie mitybą.
Ypač tinka: stokojantiems energijos, blogai besituštinantiems (tiek užkietėjimai, tiek per laisvi viduriai), esant blogam miegui, nevirškinimui, pilvo pūtimui, rėmeniui, mieguistumui po pietų, labai dažnai sergantiems.
Šis testas kainuoja apie 7,5 euro, aš jį darau nemokamai, aiškinu rezultatus.
Jei norite/galite/randate laiko ir norite kiek sau gero - labai kviečiu, drąsiai ir ryžtingai, keiskimės kartu.
Visa info a.ž.
Galiu pasidalinti per savo kontaktus,jei nori
QUOTE(Erode @ 2016 10 17, 20:52)
2.mokomės gerti vandenuką. Kiek gerti, kiekvienai minėjau
Pakonsultuok mane čia,jei mergaitės nesupyks
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 10 17, 19:43)
Germine,
Ačiū,kad suvėlei

Maniškiai irgi tokie bus-ryži brangiausi
Apie vandenį: aš geriu daug.Yra poreikis,o gal įprotis iš šeimos.Vieni gydytojai giria,kiti stveriasi už galvos:išplausi inkstus.Niekad negėriau per jėgą,dėl mados,iš reikalo.Sunkiausi atsispirti norui išmaukti puslitrį iš krano prieš valgį.Kažkada(buvau aš jaunas gražuolis arklys-jei prisimenat tą multiką) svėriau 57kg.Dabar...tokia pat graži,bet...
Būsiu pamaloninta tavo komentaru-kaip yra iš tikro su svorio ir vandens vartojimo proporcijomis
Mano charakteris auksinis - todėl toks sunkus